Ето тръгна на море Февруарското дете!

• 11 880
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Добре, поне часа е ясен- 10ч.! Борисовата ОК ли е и за другите? В смисъл, ако няма някой крайно несъгласен за нея- нека да е там. Пишете!

# 91
  • offshore & overseas
Здравейте, мацета!

И ние се завърнахме вече от Кранево. Аз съм 3 кила надолу и доста уморена, ма шсЪ опраЙм.  Mr. Green

За срещата в неделя, не знам, хем ми се ще, хем напоследък не се чувствам добре -- от жегите ли, от друго ли... ще видим...

И Калина е в групата на побойниците, макар че зася се случи само веднъж, и то взе да налага по кратунката едно безпомощно бебе (е, бебе-бебе -- към двегодишно беше).

Бях се забляла нещо и като ми обърнаха внимание, така се шокирах, че реагирах неадекватно и забравих дори да се извиня на майката. Само отстраних зловредника и го заплаших, че ако продължава в тоя дух, ще си ходим, а бебето бързичко го отнесоха далече от нас Laughing...

Спок пише, че такова поведение е нормално за двегодишните, обаче аз не бях на себе си една седмица след случката. Crazy Не че Спок е моят най-голям авторитет, но доста от нещата, които е написал, звучат логично и, което е по-важно, успокоително. Wink

На морето беше ОК, като изключим моите неразположения и неволи Sick, поради които имаме всичко на всичко 3 снимки от стаята, а и те не знам дали стават за показване.

Мартушан е страхотен къдравел, а Алекс много е пораснала!! Дано и аз да успея да кача поне едно ново фото, но надали. Sad

Цве, вие явно сте били на "свинския" плаж. Не е хубаво там, наистина! Иначе Черноморец е чудно място. Grinning Специално аз го свързвам с първите ни любовни трепети с Лъвю, та затуй ми е толкоз мило и драго. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 12:27 от Мяуче

# 92
  • София
Ще се прежаля за Борисовата, макар че липсващата част на метрото не ме радва Tired
Значи в неделя, 10ч, в Борисовата? Ама къе по-точно? Че не ми е много познат терена Embarassed
Maktub, лекцията много ми хареса. И си върнах нещата назад и видях как е било при мен по години. И ми стана едно такова приятно... То целта не беше да е много изчерпателно май. На мен даже ми дойде повече като време, макар че ме увлича. Глася се септември да се записвам на курс по астрология при него Mr. Green Макар че доскоро се съмнявах в способностите си да вдяна нещо от материята Rolling Eyes. Засега съм ползвател на готово Embarassed
Мяу, Калинка е невероятна на снимката Simple Smile Изглежда много пораснала, разбираща...

# 93
Вчера се запознах с още едно домашно родено човече - толкова са различни... Simple Smile
Mak разкажи че ми стана много интересно.. какво ще рече различни.. извинявай ама звучи шантаво някак...

# 94
  • София
Привет и от мен Hug Завърнах се от черноморско Laughing

# 95
Ха така, добре си си дошла Аним, много гадно на това море...недейте да ходите там...Party
Как искам и аз на моретооооо...пак... Sunglasses
Мацки ние с Мартушът ще сме из парка в неделя, към 10ч. ще гледам да сме около езерцето, че е по-спокойно там. Който дойде- там да се видим предлагам! АКо имате други идеи- пишете. Ако не- ще се видим с тези, които имат възможност да наминат.

# 96
  • София
За езерцето, дето е в началото откъм Орлов мост ли говориш? Страх ме е, че наистина не я познавам тая Борисова. Веднъж така бях изпуснала една февруарска среща Sad

# 97
За езерцето, дето е в началото откъм Орлов мост ли говориш? Страх ме е, че наистина не я познавам тая Борисова. Веднъж така бях изпуснала една февруарска среща Sad
Езерото с водните лилии, то е в другата посока от езерото Ариана, ако се намираш на детската площадка. От нея тръгваш по алеята нагоре и стигаш до езерцето. Като стигнете ще се чуем, ако не го намираш. Щом ще дойдете със сигурност, може да звъннеш или аз да звънна. Спокойно, няма да я изпуснеш този път Wink

# 98
Предполагам, че става дума за езерото с лилиите, то се намира лесно - просто тръгваш нагоре, вървиш успоредно на Цариградско шосе, подминаваш кръглата площадка със слончето, още малко и си там. Пада се на горе долу, там където е полиграфическия комбинат, ако го знаеш.

# 99
Ултра, договорено в 10 при лилиите, само моля някой да ми пусне на лични един джисем да мога да се свързвам, че съм такава блейка та да не съ лепна за някоя друга група.

# 100
  • Стара Загора

Добре дошла, давай снимки, разлики, разкази....що си толкоз лаконична  Wink

# 101
  • offshore & overseas

Да, бе, поне рекни къде бяхте. Wink

# 102
Мак за тези дечица, родени в къщи не знам дали са различни, но за самото раждане мога да кажа, че много взе да ми харесва напоследък. Преди години мислех за луди всички, които говореха за такъв тип раждане. Имам приятелка в Холандия и там предимно така се ражда, та и тя се беше замислила, но аз направо я оплюх милата колко е невежа. След много изгледани документални филми обаче и доста прочетена литература по въпроса, все повече се убеждавам че няма нищо лошо да си раждаш в къщи, стига да няма усложнения. Имам един познат българин тук, който е женен за местна индийка и тя последното бебе го роди във ваната в къщи. После ходихме на кафе да видим бебето и гледахме записa на раждането. Еми то такава романтика, свещи, приятна музика и мъжа й до нея през цялото време, мисля че при безпроблемна бременност това е най-добрия вариянт.

# 103
Различното е това, че малко или много раждането се отразява. На някои повече, на други по-малко. Естествено е ако се родиш в една спокойна обстановка, без силни шумове и светлина, без пришпорване на процеса, упояване и тн., а първите хора, които те гушват толкова много те обичат...  да ти е по-различно отношението към света, в който попадаш. За това бебе няма да разказвам, че ще затвърдя сектантските си позиции  Mr. Green Форумско е, има тема за раждането вкъщи в чужбинския, където има няколко разказа от първа ръка, на който му се четат.
Биби, пожелавам ти да имаш възможност за домашно раждане (дори ако решиш да не се възползваш) Hug

# 104
  • София

Да, бе, поне рекни къде бяхте. Wink

Joy Ахтопол, на бунгала....Снимки имам много, но незнам кога ще смогна да ги редактирам и покажа...скоро надявам се Wink
Беше прекрасно, в лошите дни ходихме на Аквапарка в Приморско, разходка с лодка по Ропотамо, посетихме и плажа на Селистар. Не съм виждала такова спокойно море за толкова дълго време, гладко като огледало, чак ми залипсваха вълните Laughing
За разликите...Петя почти няма Laughing, а аз си седях под чадъра.... с възрастта все по-малко ме интересува дали имам тен или не...важното е диването да не се гмурне в "мойето" Laughing Дежурна реплика "Мамо, тани искам скачам" Crazy демек да влезем в морето и аз да я вдигам все едно прескача вълните, добре че накрая се появиха и такива Laughing
Само дето пропрекалихме с мойето и дуета ..тоест с морето и сладоледа, малко с кашлица се върнахме Sad

Общи условия

Активация на акаунт