MINOLTICHKA, с тази снимка на сутрешното кафенце направо ме размечта
- обаче обещала съм си аз ,че ще видя морето тази година, ако ще и само за един ден да е
Благородно завиждам на всички морски мами за възможността да сте близо до морето..аз нали съм израснала на 30-40 км. от него и сега си ми липсва и то много
Ние вчера станахме на 40 дни и се водихме на църква за първи път
Да не повярваш малкия змей кротува през цялата молитва, даже попа го похвали колко бил послушен
Но за послушанието му си имаше тайна-докопа ми палеца и така геройски го ползва за биберон през цялото време,че сега си имам една доста яка смучка Днес се надявам да се поразчистят облаците и да излезем на разходка:)
Разгледах снимките от софийската среща- много са хубави..Аз нямам възможност да се предвижвам сама на толкова големи разстояния, като Южния парк и Борисовата градина и само ще ви гледам снимките и ще ви се радвам-Браво,че се събирате-Голямата компания си е винаги за предпочитане..пред самотните обиколки ,като моите
Аз ходя в Западния парк-ако има мами, които ходят там- да се видим,за да си направим и ние едни такива срещички:))Лианка- Биогаята струва малко под 19 лв.- 18лв. и нещо...Аз слагам по 5 капки преди първото ядене за деня и ми стига за около месец- аз съм много доволна- при нас само това ни помага за редовното изхождане и срещу всякакви стомашните неразположения
За шишета-аз ползвам на НУК и Чико- НУК ми е за млякото,не съм гледала какво е съдържането на бисфенол..Бебето харесва биберона към шишето- и силиконовия и каучуковия, те са с форма наподобяваща зърното. На НУК шишето ми не е стъклено,че по-бързо изстива,а това ми е много важно,като приготвям млякото.. особено по нощите:) НА Чико ми е стъклено,но е само за водичката или чайчето..
Рагледах само тия на Дендри
Аз въобще не съм разбрала.
Сигурно днес ще се отчетат с фотоси и варненките?

.