Майчета с колички покоряваме паркове и горички! Тема 6

• 11 191
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе
Привет майчета!

Ваня, при Йоли нямаше реакция. Дано и при следващите е така, че доколкото четох, по-често се случва да реагират на  2-рия и 3-ия прием. Три поредни са - 2-ри, 3-ти и 4-ти месец, всяка по около 60 лв. После, след годинката има още една, но не съм сигурна точно кога. Някъде срещнах съвет да се поставят през около 40-45 дни и смятам така да направя.

ani4ka_6, ние засега смятаме два пъти да ходим на море, като малката няма да я водя на плажа. Миналата седмица бяхме за почивните дни - климата и понесе добре, поспа си доста  Grinning.  А за пътуванията - тя е вече с богат опит - след малко пак потегляме  Crazy. Спираме за почивка и хранене, през останалото време си спи.

Madam Stasita, със синът ми ползвах такива, но освен многото чаркове за миене, друг ефект нямаше - беше със зверски колики милия.

Добре дошла на новата мама  Hug!

Отивам да приготвям багажа.

Хубав ден от нас!

# 196
  • Пловдив
Биогайата аз я купувам по 15 и нещо. Почнала съм да го давам на 9.06 и още не е свършила.
Ние с шишета на д-р Браун. Нямаме колики сега, но преди около месец бяха почнали пък пак бяхме с тия шишета, така че не мога да кажа дали са добри за коликите. Но определено от обикновени шишета не може да пие, защото заедно с млякото яко гълта и въздух, а с тези шишета почти не гълта. Съдя по това, че оригва много малко след ядене.

# 197
Dendri,аз съм от Добрич..да не се окаже,че баща ти ми е преподавал в училище..Simple Smile) Mr. Green
Всичко е възможно Jeeny. yes В няколко училища е преподавал през годините, но ще те излъжа за имената (макар като малка, да съм го посещавала през ваканциите и да познавам града доста добре). Казва се Тодор Георгиев и е доста висок - има няма два метра. Grinning
Ако плановете за гостуване в Добрич се получат, ще се радвам да се запознаем. И за Пъстроочка се сещам, че е от там, но отдавна не е писала...
Айла, КайРен кажета си мнението... Тъкмо похвалих Рада, че е кротка и заспива сравнително бързо... и тя ме побърка цяла вечер. Не е плакала, но беше неспокойна, почти не спа, раздаваше едни кратки викове (тя така си вика) и непрекъснато си смучеше юмручетата. Следователно и аз не спах изобщо и в момента гледам като ударен самолет. Crazy Храних я поне 7 пъти и от двете гърди, но тя си остана неспокойна и в момента, в който я слагах в кошчето пак почваше да маха с ръчички и краченца, да се нажалва и да издава разни звуци. Пак се притеснявам, че кърмата ми намалява, защото един-два дена преди това направихме големи паузи през нощта. Тя си спеше, а аз събудена и със заредена гръд Mr. Green я чаках, чаках, но сърце не ми даде да я будя. Възможно ли е кърмата ми да е намаляла или това е т.нар. лактационна криза?

# 198
Срещата на ВН тандем мина, Аз останах страшно доволна. Много готини мами, Хубави бебоци... Изобщо кеф.  newsm44
С такова нетърпение съм искала да ви видя, че сутринта съм излязла без да заключа  и съм оставила ключовете на вратата newsm34. Е такова нещо не ми се беше случвало. Изобщо който иска да си влезе. smile3520. Ама деня явно е благополучен, защото всичко си е на мястото, никой не е решил да се обзаведе...   superuu

Аз сега ще качвам снимчици Simple Smile) хайде до после !   typeuu

Тъкмо похвалих Рада, че е кротка и заспива сравнително бързо... и тя ме побърка цяла вечер. Не е плакала, но беше неспокойна, почти не спа, раздаваше едни кратки викове (тя така си вика) и непрекъснато си смучеше юмручетата. Следователно и аз не спах изобщо и в момента гледам като ударен самолет. Crazy Храних я поне 7 пъти и от двете гърди, но тя си остана неспокойна и в момента, в който я слагах в кошчето пак почваше да маха с ръчички и краченца, да се нажалва и да издава разни звуци. Пак се притеснявам, че кърмата ми намалява, защото един-два дена преди това направихме големи паузи през нощта. Тя си спеше, а аз събудена и със заредена гръд Mr. Green я чаках, чаках, но сърце не ми даде да я будя. Възможно ли е кърмата ми да е намаляла или това е т.нар. лактационна криза?[/b]

и ние сме така само че аз имам кърма, явно нещо са се наговорили маймунките .. оставям го и почва да ръкомаха като Караян Simple Smile дирижира опера от ДониСети едно мляко    smile3532

# 199
Здравейте,качих и аз едно албумче с няколко снимки на Ради като голям. newsm47 newsm03
 MINOLTICHKA ,благодаря.Дано да си остане там аватарчето.Ще видим и Варненските мами.Супер.

# 200
Айла, КайРен кажета си мнението... Тъкмо похвалих Рада, че е кротка и заспива сравнително бързо... и тя ме побърка цяла вечер. Не е плакала, но беше неспокойна, почти не спа, раздаваше едни кратки викове (тя така си вика) и непрекъснато си смучеше юмручетата. Следователно и аз не спах изобщо и в момента гледам като ударен самолет. Crazy Храних я поне 7 пъти и от двете гърди, но тя си остана неспокойна и в момента, в който я слагах в кошчето пак почваше да маха с ръчички и краченца, да се нажалва и да издава разни звуци.

Мдааа, същата работа и при нас, само дето си имаше и яяяко рееев  newsm45 Слагам го в леглото отваря очи и почва да реве, взимам го на ръце и спира. И така 3- пъти като последния път дори не си отвори очите а почна да реве директно, а му се спеше яко. Много странна работа  newsm78 почвам да си мисля че си мрази леглото.

# 201
Добре дошли на новите мами и техните бебчета   bouquet

# 202
  • Велико Търново
Дендри,Мина от 2-3 дена е необичайно неспокойна,но с правилата на доктор Карп се справяме успешно.Нищо не пречи да пробваш Peace

Минолтичка,чакам снимки Blush

# 203
Добре дошла на новата мама и бебо  bouquet
Срещата почти на плажа мина страхотно, готини варналийки с чаровни варналийчета smile3521 Така хубаво се наприказвахме...
Минолтичка, много се смях с поста ти, добре че никой не ви е посетил в къщи Hug
Дендри и аз съм от Добрич, но живея във Варна, брей много добруджанки станахме Grinning (
Дидочка следващия път те очакваме  bouquet

# 204
Дендри,Мина от 2-3 дена е необичайно неспокойна,но с правилата на доктор Карп се справяме успешно.Нищо не пречи да пробваш Peace

Минолтичка,чакам снимки Blush

Да, да и ние отдавна сме по Карп, само това действа при нас. Всяка вечер спим повити иначе се стряскаме от собствените си ръце.
Определено има ефект, пробвайте!

# 205
  • София
И нашето снощи нещо му беше станало. Яде колкото яде, почна един рев гигантски. Решихме, че пак не си е доял, тичам да вадя от запасите (тук установявам, че бързайки сутринта за срещата, не съм затворила добре вратата на фризера и има разни заскрежавания и заледявания вътре...  Confused), размразявам. Той изпива около 10мл и пак рев. А не се гърчеше като при колики, какво беше това нещо, не знам. Хеле най-накрая се приспахме и откарахме пак един юнашки сън, гърдите ми бяха станали на камък. Нещо режимът съвсем отиде по дяволите... днес се мъча да не го допускам.
Снимките са много готини  Heart Eyes
Въпрос за лактогонния чай - намерих някакъв български, в доста невзрачна опаковка, със залепено листче с надпис "Лактогонно средство", за 1.50лв. Този ли е? Да няма и други видове? Аз почнах австрийския.

# 206
Готово е албумчето и  съм качила  повечето снимки,  има бая повтарящи се Simple Smile)  засега толкова, ако иска някой да ги опише, че сега трябва да бягам за тренировката Simple Smile))  ХАЙДЕЕЕЕ гледай народе Simple Smile) http://www.may2009.snimka.bg/album.php?album_id=395769

# 207
  • Велико Търново
Брех,варненки сте много организирани.В другата ми тема са също така.Всички сте много свежи и готини/това се отнася и за децата/.
Минолтичка,кво тренираш CrazyАз тренирам сега за бицепс-всеки ден без изключение по няколко пъти вдигам халби с голяма бира Mr. Greenслед някой друг месец,когато задника ми придобие размер на олимпийски басейн ще посетя моята стара приятелка докторката Емилова.Имам подозрения,че сеньора няма да е доволен от моите планове и би предпочел да ме прати да бера царевица Mr. Green

Сега да благодаря на всички,които се включиха по моите терзания за хотела HugПоследно ще почиват в Сириус от 01.08.Ако,обаче от туроператорската фирма измислят нещо,че пристигнем цялото семейство/дай Боже/.

Сега,ако не е много нахално като качвате снимки в личните си албуми слагайта по един линк,защото аз имам голямото желание да видя децата,ама ми е невъзможно да преглеждам на всички албумите/пък и нерви нямам/.

Това от мен!Хубава вечер!

# 208
  • Русе
Надписвайте снимките, момичета! Не ви разпознавам всичките. А снимката с усмихнатото бебче е уникална. Голям сладур  Heart Eyes

# 209
  • Sofia
Как ви завидях на срещата  Outta Joint При нас не може и дума да става да се придвижим до Южния парк или Борисовата градина  Cry За мен още е предизвикателство да сваля количката до долу. Иначе и аз си правя разходките сама. Взех днес книжка и почетох малко, та не беше толкова скучна разходката.
И моят юнак нещо леко нервен. Не реве, но само пъшка и не спи повече от половин час.Преди по 3 часа откарваше, не можех за ядене да го събудя. Снощи будува до 1 ч. Ние заспахме, а той пъшка горкия. Накрая го сложих до мен в леглото, та някак си заспа.

Днес ми се обадиха от работата да ми искат пак болничен. Изобщо не подозирах, че трябва. изобщо не съм наясно с тези работи и все се чувствам глупаво, като ми се обадят и ми кажат- ами не си донесла еди кое си и заради теб закъснявам с изпращането на болничните на другите  Sick

Я кажете, ще ходите ли с бебетата някъде на почивка. Мъжът ми смята, че ще е доста трудно да се организираме с толкова малко бебе, но аз искам да се поизмъкна малко от София. Някоя от вас вече има ли избрано направление?

Общи условия

Активация на акаунт