Ваня, при Йоли нямаше реакция. Дано и при следващите е така, че доколкото четох, по-често се случва да реагират на 2-рия и 3-ия прием. Три поредни са - 2-ри, 3-ти и 4-ти месец, всяка по около 60 лв. После, след годинката има още една, но не съм сигурна точно кога. Някъде срещнах съвет да се поставят през около 40-45 дни и смятам така да направя.
ani4ka_6, ние засега смятаме два пъти да ходим на море, като малката няма да я водя на плажа. Миналата седмица бяхме за почивните дни - климата и понесе добре, поспа си доста
. А за пътуванията - тя е вече с богат опит - след малко пак потегляме
. Спираме за почивка и хранене, през останалото време си спи.Madam Stasita, със синът ми ползвах такива, но освен многото чаркове за миене, друг ефект нямаше - беше със зверски колики милия.
Добре дошла на новата мама
!Отивам да приготвям багажа.
Хубав ден от нас!
)
В няколко училища е преподавал през годините, но ще те излъжа за имената (макар като малка, да съм го посещавала през ваканциите и да познавам града доста добре). Казва се Тодор Георгиев и е доста висок - има няма два метра. 
. Е такова нещо не ми се беше случвало. Изобщо който иска да си влезе.
. Ама деня явно е благополучен, защото всичко си е на мястото, никой не е решил да се обзаведе... 

Слагам го в леглото отваря очи и почва да реве, взимам го на ръце и спира. И така 3- пъти като последния път дори не си отвори очите а почна да реве директно, а му се спеше яко. Много странна работа
почвам да си мисля че си мрази леглото.

Така хубаво се наприказвахме...

При нас не може и дума да става да се придвижим до Южния парк или Борисовата градина
За мен още е предизвикателство да сваля количката до долу. Иначе и аз си правя разходките сама. Взех днес книжка и почетох малко, та не беше толкова скучна разходката.