Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори

• 27 628
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
С първата бременност нямах коластра-кърмих 1г3м, сега имам от 6-я месец-ще видим какво ще е после Simple Smile

# 181
Цитат
Може ли до раждането въобще нищо да не потече от гърдите ми и това трябва ли да ме притеснява??
Възможно е.Не се притснявай,ако кърмата ти слезе на 4-5 ден.

# 182
  • София
и на мен до раждането нищо не ми потече, даже не ми пораснаха гърдите....виж като се роди коластра си имаше, на третият ден слезе и кърмата...кърмих повече от година...не се притеснявай...

# 183
И аз до сега съм имала само 2-3 капки коластра и се бях притеснила.Вече съм по-спокойна,щом като няма връзка. Hug

# 184
Здравейте на всички, искам да попитам дали е възможно да се забременее един ден след края на цикъла и каква е вероятността?

# 185
  • Burgas
Здравейте на всички, искам да попитам дали е възможно да се забременее един ден след края на цикъла и каква е вероятността?
Мисля че може ако овулацията настъпи веднага след цикъла,доста момичета с кратък цикъл писаха,че са остановили овулация веднага след цикъл.

# 186

Възможно е да се забременее всеки Божи ден.  Peace
Хора разни, случаи разни.

# 187
Аз забременях и двата пъти така.

# 188

Възможно е да се забременее всеки Божи ден.  Peace
Хора разни, случаи разни.

Абсолютно Peace. Рядкост са жените с точен 28-дневен цикъл /винаги/, при които е наистина е по-голяма вероятността да имат овулация на 14-я ден. Вероятно в твоя случай вероятността е малка и не е задължително да си забременяла. Но все пак има такава вероятност принципно.

# 189
И на мен АГ-то ми каза,че съм забременяла веднага след цикъл.Вече съм 8 г.с и 4 дни.Значи вероятността незнам каква е,но явно я има.

# 190
Аз с първата бременност нямах коластра,но на 3-тия ден след секциото си ми дойде и си кърмих,колкото бебка пожела! Wink
Сега се надявам пак всичко да е ОК! Praynig

# 191
  • София
Момичета, едно въпросче от вече раждала жена. Нещо странно става с гърдите ми. Правим опити за второ бебче, цикълът ми свърши миналата седмица в петък /3 юли/ . Първи опит за този месец на 6 юли, два дни след това гърдите ми започнаха да наболяват, все едно пред цикъл, като болката е по-силна с всеки изминал ден. От опит знам, че гърдите болят много, дори по това познах, че съм бременна първият път. Но толкова скоро след акта ми се струва направо невероятно, да получавам симптоми.
Ще изчакам още няколко дни и ще отида на доктор, но до тогава очаквам вашите коментари.

Благодаря   Hug

# 192
ஐ Maxin ஐ,не знам дали е възможно да имаш толкова рано симптоми,но само ще ти кажа,че и двата пъти,в които забременях,бяха от един-единствен път,но в точния момент! Wink Успех! Hug

# 193
Момичета, едно въпросче от вече раждала жена. Нещо странно става с гърдите ми. Правим опити за второ бебче, цикълът ми свърши миналата седмица в петък /3 юли/ . Първи опит за този месец на 6 юли, два дни след това гърдите ми започнаха да наболяват, все едно пред цикъл, като болката е по-силна с всеки изминал ден. От опит знам, че гърдите болят много, дори по това познах, че съм бременна първият път. Но толкова скоро след акта ми се струва направо невероятно, да получавам симптоми.
Ще изчакам още няколко дни и ще отида на доктор, но до тогава очаквам вашите коментари.

Благодаря   Hug

А възможно ли е да си в овулация и оттам да е странното с гърдите? Peace

# 194
Харем-чето ме изпревари...И аз знам,че понякога по време на овулация,гърдите може да болят...

Общи условия

Активация на акаунт