Нови придобивки в козметичната ви чантичка - 9

• 29 857
  • 421
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
   Хубава темичка. Ще я следя и вместо запис да споделя:

за светла кожа.

Червило, ФДТ, молив за устни, спирала за обем - всички на Essence. Лак за нокти на Golden Rose.

Ако някой е използвал сенките за очи на Essence, ще съм благодарна да сподели мнение.

Това май не е същото, пише че е с екстракт от лайка??  newsm78
Това за лицето също.  newsm78

# 91
  • Перник
Руж на Импала номер 9, но не успявам да намеря снимка в нета.

# 92
  • UK
Снощи ми подариха:
Глос на Chanel (моят е вторият отпред)

Също и сенки Chanel Ombre Essentielle Soft Touch Eye Shadow Gold, пробвах ги веднага- супер са!

# 93
мими23, сподели за "Англомания"-та.......преди време си взех на сляпо "Будоар"-а на В. Уестууд от Ягодка (доста момичета се сдобиха по това време с него  Simple Smile ) и взе, че ми хареса......интересно ми е що за аромат е този и дали имат някаква прилика  Rolling Eyes

Много ми харесва-стилен,шик и оригинален парфюм.Като почитателка на Кристобал мога да кажа,че са подобни един на друг...не толкова като аромат (въпреки,че имат сходни нотки) но като идея,като настроение...слаък,но не като захар а като ликъор...леко тръпчив,плътен,траен и развиващ се.Пръсках го само на китките,още не съм го поносила за да се изкажа по подробно...струва ми се,че е есенно-зимен...за лятото като че ли е прекалено тръпччив и лепкав.
Имам и Будоар и минах през период в който бях луднала по него но напоследък ми идва много тежък и не посягам към него много често (почти никога),но ако трябва да избера м/у двата като че ли Англоманията по ми допада,по в мой стил Thinking

# 94
  • София
мими23, сподели за "Англомания"-та.......преди време си взех на сляпо "Будоар"-а на В. Уестууд от Ягодка (доста момичета се сдобиха по това време с него  Simple Smile ) и взе, че ми хареса......интересно ми е що за аромат е този и дали имат някаква прилика  Rolling Eyes

Много ми харесва-стилен,шик и оригинален парфюм.Като почитателка на Кристобал мога да кажа,че са подобни един на друг...не толкова като аромат (въпреки,че имат сходни нотки) но като идея,като настроение...слаък,но не като захар а като ликъор...леко тръпчив,плътен,траен и развиващ се.Пръсках го само на китките,още не съм го поносила за да се изкажа по подробно...струва ми се,че е есенно-зимен...за лятото като че ли е прекалено тръпччив и лепкав.
Имам и Будоар и минах през период в който бях луднала по него но напоследък ми идва много тежък и не посягам към него много често (почти никога),но ако трябва да избера м/у двата като че ли Англоманията по ми допада,по в мой стил Thinking

Hug

# 95
  • Бургас/Пз

Момичета, някой купувал ли от тези продукти и знае ли горе долу какви са им цените!

# 96
# 97
  • София
Базата за грим на Clarins:

В комлект за 8.99  Peace

# 98
  • Стара Загора

Crazy Много добър избор. Обужавам го.  Stop
И да си похваля с днешните си придобивки - лак за нокти на Мода в тюркоазено синьо, глосче в светло кафяв нюанс и

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 18:48 от iv4enceto_91

# 99
# 100
Моля те,сподели отзиви за моливът на Гош.  bouquet

# 101
  • Стара Загора
Ох и аз искам такъв гланц на Римел.  Crazy

# 102
Mного е хубав. Не се размазва. Пробвах и автоматичният им- и той много ми хареса Simple Smile

# 103
А черен ли е,защото аз си търся нещо доста наситено черно. Mr. Green

# 104

Общи условия

Активация на акаунт