Нови придобивки в козметичната ви чантичка - 9

• 29 887
  • 421
  •   1
Отговори
# 75
After sun milk - Carroten с блестящи частици.
Страхотен блясък дава. Малко сладникаво ми мирише на мен, но това не може да помрачи невероятния блясък.  Heart Eyes

# 76
# 77
ексфолиант за тяло - пъпеш - на рефан

# 78
душ гел Лаура Вандини - Кашмир

# 79
  • Стара Загора

Като го изпробваш пиши дали има ефект.  Blush

# 80
   Хубава темичка. Ще я следя и вместо запис да споделя:

за светла кожа.

Червило, ФДТ, молив за устни, спирала за обем - всички на Essence. Лак за нокти на Golden Rose.

Ако някой е използвал сенките за очи на Essence, ще съм благодарна да сподели мнение.

# 81
откъде го намери комплекта и 1 диния подарак ли е

# 82
откъде го намери комплекта и 1 диния подарак ли е

Цената на едната бройка е около 8лв. Сега е в промоция 2бр. за същите пари. Аз съм от Петрич, но мисля, че във всички по-големи козметични магазини трябва да го има.

# 83
шампоан и балсам на -
мн. хубав аромат!

# 84
И аз си взех лосиона на Garnier, почти навсякъде ги има и едната бройка излиза безплатно. Много съм доволна и наистина за 4 дни имам малко тен, а съм доста бяла, тази година пропуснах солариума, а още не съм открила сезона с плаж.  Laughing
Много хубаво мирише на кайсия, прави кожата мека и съдържа малко бронзант. Аз не вярвах, че действа, но щом мои приятелки ми казаха, че съм почерняла, значи има ефект.  Peace

# 85
   Дааа, на мен ми е трети ден и виждам, че има ефект. Бях се изпекла на потник, тъй като с малката постоянно сме на двора за игра и в повечето случаи на слънце. Взех го, за да изравня тена, защото имах страшно грозна разлика, а скоро съм на сватба. Виждам, че разликата е по-незабележима и се надявам на сватбата с доста изрязаната на деколтето рокля да изглеждам добре.

# 86
# 87
  • София
мими23, сподели за "Англомания"-та.......преди време си взех на сляпо "Будоар"-а на В. Уестууд от Ягодка (доста момичета се сдобиха по това време с него  Simple Smile ) и взе, че ми хареса......интересно ми е що за аромат е този и дали имат някаква прилика  Rolling Eyes

# 88
Сдобих се с 'трите стъпки' на Клиник.
Kaкто и това чудо на Lancome:

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 07:59 от Calathea

# 89

Общи условия

Активация на акаунт