Нови придобивки в козметичната ви чантичка - 9

• 29 975
  • 421
  •   1
Отговори
# 195
Балсам за нормална коса...
червило Gabrini Pacific 04 светло бежово  Heart Eyes

# 196
  • UK
Lancome Terre Cuivree, номер 20

# 197

серум за стягане на бюста.
и зелена хума Flutter

# 198
колко струва серума

# 199
12лв. Пише, че има видим ефект още след първото намазване, аз не видях обаче  Mr. Green

# 200
  • София
Серум за краищата:

# 201
Този серум като течните кристали ли е? И ако да колко струва и продава ли се в козметичните магазини? Embarassed Съжалявам за многото въпроси.  Crazy

# 202
# 203
Мими каква му е цената на този коректор? Виждам, че е за мазна кожа, добре ли стои? Rolling Eyes

# 204
# 205
Мими каква му е цената на този коректор? Виждам, че е за мазна кожа, добре ли стои? Rolling Eyes

ФДТ-ена ли?! Да за мазна кожа е,на ръката като го пробвах ми се стори хубава консистенция,но утре ще го пробвам и на лицето и тогава ще се изкажа Peace
Цената е 19 лева.

# 206

ФДТ-ена ли?! Да за мазна кожа е,на ръката като го пробвах ми се стори хубава консистенция,но утре ще го пробвам и на лицето и тогава ще се изкажа Peace
Цената е 19 лева.

И аз да се изкажа - това е  Heart Eyes за мазна кожа.Слагаш и забравяш.Страхотно прикрива недостатъци и кожата не лъсва.Толкова съм доволна, че все го хваля все едно аз съм го правила  Simple Smile.Скоро го тествах и на басейн.Е, ми след басейна все още бях с фон дьо тен, което досега не ми се беше случвало.  Hug

# 207
Спрей за коса на Tigi

измиващ гел за лице на Нивея

# 208
Да се похваля вече съм горда притежателка на това съкровище  newsm44

# 209
Да се похваля вече съм горда притежателка на това съкровище  newsm44

Поръча ли го или го намери някъде в София? Whistling

Общи условия

Активация на акаунт