Нови придобивки в козметичната ви чантичка - 9

• 29 949
  • 421
  •   1
Отговори
# 240
  • Габрово

Heart Eyes

# 241
mimi23,много,много ти благодаря за отговора.Аз имам балсама за устни на NUXE-реиб ди меил и съм много доволна от него

# 242

Missing, честито Heart Eyes  Аз съм влюбена в него. Ползвам втори флакон вече и не може да ми омръзне   Peace

# 243
Крем за лице на LUMENE-Arctic aqua - хидратиращ с лек тониращ ефект и 6 SPF .
Доволна съм защото не се налага да слагам ФДТ ;защото леко изравнява тена. Peace

# 244
  • София
Оранжев лак на Art de Lautrec, тоалетното мляко на Билка с бяло грозде (дано е хубаво) и  дезодорант от любимите ми (само този аромат не бях пробвала).  Simple Smile

# 245
  • при моите деца .....

# 246
# 247
  • Бургас/Пз
Не вярвам че ще има някакъв ефект, но ухае много приятно и кожата става страхотна

# 248
         Някой търсеше машинка за лице , ето http://tcm.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=13976&df=14&dflid=3

Как се изплозва , какво е действието и? Blush

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 14:21 от Сиса /

# 249
  • USA, Steak State
Това доколкото вижам е за почистване на пори, не е точно това, което търсеше девойката.Моята е за миене т.е. слагаш си гела на нея и тя масажирайки лицето ти почиства лицето на по-дълбоко ниво от това, което би постигнала сама с ръце.

# 250
  • Стара Загора

- 211 -  + балсам за устни WinX с аромат на розова захар

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 15:18 от iv4enceto_91

# 251
  • София
Шампоана за след слънце на Рене фуртере - ползвах го на моретео - хареса ми, хидратира и пази от изсушаване. Но утежнява косата - трябва да се мие всеки ден. За морето значи е супер, но за града идва тежък. Поне за хора с фина коса. Някой беше купил маската - моля да сподели дали е тежка, какъв ефект има.
Лосипон за тяло за след слънце с автобронзантен ефект на Гарние - хубав е, хидратира, подсилва тене, мирише поносимо, не лепне, попива добре.
Дегримьор за очи на Ив роше. Класика в жанра.

# 252
  • варна
Шампоана за след слънце на Рене фуртере - ползвах го на моретео - хареса ми, хидратира и пази от изсушаване. Но утежнява косата - трябва да се мие всеки ден. За морето значи е супер, но за града идва тежък. Поне за хора с фина коса. Някой беше купил маската - моля да сподели дали е тежка, какъв ефект има.
На мен шампоана много ми харесва.Втора година съм лятото с него.Маскатабеше също много хубава,но тази година я няма ,а вместо нея има балсам.Аз лично не си го взех.

# 253
# 254
  • Благоевград
Пила за нокти на Essence 6 in 1, омекотяващ крем за крака "Здраве" с ментол (много съм доволна!!!), матиращ заздравител за нокти, шампоан Clear против косопад. (как може в интернет да не ми излезе нито една снимка на моите покупки  newsm78)

Общи условия

Активация на акаунт