ПЕРЛА-турски сериал по БТВ 3 тема

• 70 476
  • 440
  •   1
Отговори
# 180
Аз също се интересувам от къде мога да сваля сериите, които съм изпуснала, но не видях на първа страница къде има линкове. Може ли да ми кажете как се изписва името на сериала в Замунда?

# 181
Аз също се интересувам от къде мога да сваля сериите, които съм изпуснала, но не видях на първа страница къде има линкове. Може ли да ми кажете как се изписва името на сериала в Замунда?
w Zamunda  ги няма

http://www.lapache.info/index.php?page=torrents&search=G%C3% … ry=0&active=1

# 182
Благодаря!

# 183
Много добре си прави Инжи.Само така Peace да му покаже на Мехмед, че и тя е жена и не може да я пренебрегва.

# 184
А днешните серии да ли ги има някъде,или утре трябва да чакаме?

# 185
  • София
Берилката къде беше цяла година преди Мехмед да се ожени, та сега започна да прави номера, след като той се ожени?Одобрявам мълчанието на Инджи, така трябва, няма да става истеричка,я!

# 186
  • в сърцето на един мъж...
Еее, ама Инджи какво да каже? Той я гледа в очите и я лъже, тя да се тръшка ли? По-добре да мълчи, пък той дано се засрами така Confused

# 187
Аз чак и мъжо заразих с сериала Joy(като няма избор човека какво да гледа в 20.00 като скрием дистанционното с свекърва ми и гък не даваме да се каже ) и как искам да й кажа какво съм прочела за сериала от тук ама тя не ще нямало да й е интересно еееее направо на езика ми е застанало ooooh!
интересно какво ще каже тарък защо гюлсюн сама е заминала в Рим?а и дядото искал на него да остави фирмата ?
в началото само мехмед мълчеше и нищо не казваше сега нека инджи го поизмъчи малко

# 188
Мили Дами ! И аз съм от нетърпеливите почитателки на Перла/ и то от най - нетърпеливите/ и даже гледам сериите на турски, ама понеже нищо не разбирам само си гледам! Моля Ви от все сърце ако някой знае къде го има на български поне няколко серии напред да ми каже! Въпросът едва ли не на живот и смърт!

# 189
Берилката къде беше цяла година преди Мехмед да се ожени, та сега започна да прави номера, след като той се ожени?Одобрявам мълчанието на Инджи, така трябва, няма да става истеричка,я!
Много добре си прави Инжи.Само така Peace да му покаже на Мехмед, че и тя е жена и не може да я пренебрегва.

Тая Берилка не мога да я понасям, много гадно беше това с часовника... как го върна на Инджи, какво да си помисли жената... ама и тоз Мехмет, много се връзка на приказките на Берилката, как не вземе да я отреже веднъж...
 Close

# 190
Те всички мъже са такива, като им се казва че някоя им се бута те все не вярват!

# 191
Някой питаше какви ще са по-нататъшните отношения м/у Инджи и Шереф ББ Ще се разбират като майка и дъщеря

# 192
Той добра душа Мехмет, все да помогне, та накрая проблеми си създава, все по-интересен става филма, това си мислих, че не е досадна сапунка, действието се развива бързо.

Да, за тези отношения видях такива в едно от клипчетата...

# 193
# 194
  • В центъра на Вселената...
Някой питаше какви ще са по-нататъшните отношения м/у Инджи и Шереф ББ Ще се разбират като майка и дъщеря

ББ Бреййййй, да не повярва човек... Flutter Супер. С нетърпение чакам този момент...

Общи условия

Активация на акаунт