ПЕРЛА-турски сериал по БТВ 3 тема

• 70 485
  • 440
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте  момичета  имали  от  някъде  да  си  изтегля  първите  серии  на филма.

# 271
Здравейте  момичета  имали  от  някъде  да  си  изтегля  първите  серии  на филма.
http://www.lapache.info/index.php?page=torrents&search=G%C3% … ry=0&active=1

# 272
Мерси  мила  но  тука въобще не  мога  да  се  регистрилам и  не  ми  дава да  тегла.

# 273
В www.bananabg.com  също ги има Peace

http://www.bananabg.com/browse.php?search=Gumus&incldead=0&cat=0

Тук са всички епизоди Hug

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 14:58 от TraYkovA

# 274
roska_84e, kaто гледам, не чакаш само на БТВ, понаучаваш по нещо, което те гложди:-)

така е, ама найстина нямам търпение  Crazy и пускам по едно око тук че да разбера нещичко  newsm53

# 275
Изгледах го, сега ще си дам почивка.
Егати, не си спомням да съм гледала сериал досега.
Повредила съм се нещо, трябва да се взема в ръце.

# 276
Изгледах го, сега ще си дам почивка.
Егати, не си спомням да съм гледала сериал досега.
Повредила съм се нещо, трябва да се взема в ръце.
Споко не си се, иначе всички ше трябва да сме се повредили. Харно ни търпят мъжете, а и децата.

# 277
никой не ме издържА мен!
Колко работа занемарих тия 10 дни... сега трябва да се захващам да я върша.
Изгледах и една серия от Забранена любов, пак със същия актьор, който играе Мехмет, но не ми хареса...много хашлашки ми се стори, сигурно  няма да го гледам

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 18:00 от monda

# 278
  • Варна
В един руски сайт открих коментари за финалния епизод на серила.  Rolling Eyes
А как се казва сериала на руски.
И аз нещо като монда съм се повредила. От 4 години, откакто бях бременна с малкия, не съм гледала сериали и сега с тия турските направо се зарибих. Намерих серии напред и гледах, ама като не знам езика и не стават нещата. Виж на руски ще го докарам.

# 279
Сериалът на руски е Гюмюш.

# 280
Здравейте момичета, скоро се присъединих към вас и вниманието ми веднага бе насочено и към тази тема, нямаше как да я пропусна. Почти на един дъх изчетох всички постове. Виждам, че част от вас гледат филма, не само по БТВ ... Та искам да помоля тези които са напреднали с него, а има и такива, които са го изгледали,  да дадат линк на сайта, в който го гледат. Предварително Благодаря!  newsm76

# 281
Напред сериите ги няма на български.
Аз ги гледах на арабски, други ги гледат на турски.

# 282
monda моля те разкажи ми за мед.сестра Praynig

# 283
monda моля те разкажи ми за мед.сестра Praynig
бббаща и почина, появи се майка и , която я  е изоставила. И след това изчезна от филма. Честно да ти кажа, не се сещам какво стана  с нея, отдавна беше.

# 284
monda откакто почна филма ми е много интересно "Дързост и красота" за колко време би го изгледала Crazy Grinning
 Ох,нямам търпение утре да гледам сериите.като мания е станало.И да се похваля - моят съпруг също се запали по филма,харесал си е онази кокошка дето все сваля Мехмед.Приличала му на неговата първа несподелена любов в училище. hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт