ПЕРЛА-турски сериал по БТВ 3 тема

• 70 492
  • 440
  •   1
Отговори
# 300
ББ: Мехмет като вижда бившата си приятелка има ли след това нещо между тях? И какво става с детето й и с нея самата?
ББ
Не, нищо не става. а него нещата са приключили. Тя все още иска да е с него, но той категорично и показа, че обича жена си. Но пък много и помогна да събере сили и да проходи, всеки ден я водеше на рехабилитация след операцията. Макар ,че сестра и я подкокоросваше да има търпение и че ще може да си го върне, тя се отказа и се ожени за друг мъж. Мехмет откачи като разбра, че е заминала с детето в Измир без да му каже и с и прибра детето. и се започна едно размотаване и отвличане на това дете- ту от него, ту от нея. Накрая той и го върна и се разбраха да живее и тя със семейството си в Истанбул, за да може той да го вижда. 

# 301
Напред сериите ги няма на български.
Аз ги гледах на арабски, други ги гледат на турски.

Благодаря!
Знам, че ги гледате на арабски или турски, но аз мога да ги гледам и така, за това питах за линк на сайта, в който гледате. Ако може да ми посочиш ще съм много благодарна.  Simple Smile
http://3arabtv.com/3arabtv/series/102/%D9%85%D8%B3%D9%84%D8%B3%D … D9%88%D8%B1_.html

# 302
  • Варна
След моето ровене из руските сайтове излезе, че сериалът е даван миналото лято при тях и не може да се открие активен линк, от който да бъде свален. Тези които намерих са също на турски.
Значи ще се чака, за да видим какво ще стане или ще гадаем по картинките.

# 303
monda, златна си!  bouquet

# 304
Здравейте момичета.Прочетох малко от написаното тук и се пообърках.Учавствала съм във форума за 1001 нощи и сега чета коментарите за новите турски сериали.
Искам да задам въпрос но не намирам бял цвят за буквите.Може ли да ми кажете как става?

# 305
  • into the blue
TraYkovA e обеснила за белите букви.  Peace

пример:[color=red ].........[/color] ,на мястото на red,пишеш white и става [color=white ]...........[/color]
Така се пишат бели букви Peace

# 306
  • Лондон
Обяснете ми ,не как се пише с бели букви,а ЗАЩО необходимо да са бели???

# 307
  • 221B Baker Street
Обяснете ми ,не как се пише с бели букви,а ЗАЩО необходимо да са бели???

защото не се виждат нормално - четеш ги само,ако ги маркираш с мишката - това се прави,защото има момичета,които не искат да знаят какво се случва по-нататък в сериала,за това белите букви са само за искащите да знаят  Peace

# 308
ББ: Мехмет като вижда бившата си приятелка има ли след това нещо между тях? И какво става с детето й и с нея самата?
Може ли някой да отговори на въпроса ми по горе! Мерси!

# 309
Извинявам се за предишното недоразумение с ББ.
Още въпроси с ББ: Каква точно е причината Мехмед и Инджи да се скарат на сватбата на Пънар? Когато тя го напуска, те развеждат ли се?
Опа, съжалявам; използвах грешен цитат! Въпросът е изписан по-горе с ББ.

# 310
Може ли някой да отговори на въпроса ми по горе! Мерси!
нали ти отговорих наа въпроса

# 311
значи Инджи я чакат трудни времена

# 312
Извинявам се за предишното недоразумение с ББ.
Още въпроси с ББ: Каква точно е причината Мехмед и Инджи да се скарат на сватбата на Пънар? Когато тя го напуска, те развеждат ли се?
Опа, съжалявам; използвах грешен цитат! Въпросът е изписан по-горе с ББ.
ББне знам за кое точно напускане питаш, но тя няколко пъти го напуска, на последното и на и на инат се разведоха. И след като катастрофираха двамата с кола, се ожениха пак. Коя беше Пънар? Дъщерята на Шарифе или племеницата и?

# 313
nelvit

коментираано е по-напред в темата в бяло

# 314
ББ Мonda и аз това исках да разбера, какво толкова казва тази приятелка на Инджи по време на свадбата на Пънар, че се стигна до там. Питах преди няколко дни, но явно не си видяла.

Общи условия

Активация на акаунт