ПЕРЛА-турски сериал по БТВ 3 тема

• 70 411
  • 440
  •   1
Отговори
# 255
Какво става с тези двамата извън филма?[/b][/u]
Благодаря ви, кралици   bouquet

Не съм много сигурна, защото съм много на "Ви" с турски език, но, ще помоля някой да прочете и ако има новина, с две думи да я напише.

Ето тук

А тук снимки на любимците.

И още снимки на красавеца, снимката е линк.

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 11:00 от labrex

# 256
В един руски сайт открих коментари за финалния епизод на серила.  Rolling Eyes

# 257
Мили, симпатични момичета и момчета, с удоволствие ви чета и , признавам, отскачам до тук, за да видя в аванс нещата. Ще се радвам много, ако имате време  да прескачате и тук:

http://tr-seriali.com/

понякога,защото повечето искаме да знаем какво се случва по-нататък, а и искаме приятна компания. Вижте в *Правила, указания *как да се регистрирате. Предварително благодарим за присъствието ви.Има и коктейли. Ние черпим newsm51

И очакваме рецепти от labrex, както и *в аванс* от Monda и който още знае напред.

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 11:49 от muronka

# 258
В един руски сайт открих коментари за финалния епизод на серила.  Rolling Eyes
[/quote

Ами ще се радвам, ако споделиш нещо и с нас, естествено с бели букви, за любопитки като мен.  bouquet

# 259
  • при най-добрия мъж...
Какво става с тези двамата извън филма?[/b][/u]
Благодаря ви, кралици   bouquet

Не съм много сигурна, защото съм много на "Ви" с турски език, но, ще помоля някой да прочете и ако има новина, с две думи да я напише.

Ето тук

А тук снимки на любимците.

И още снимки на красавеца, снимката е линк.

Доколкото успях да преведа заглавието с речника се чудят дали има нещо между тях на тази фотография.Явно не е част от сериала.
А в профила на Киванч във "Фейсбук" пише,че имал гадже-някаква бивша мис и манекен,но вече май не били заедно.

# 260
Бях чела някъде, че мъжът и се развежда с нея заради увлечението и по Мехмет.

# 261
О, дано и при тях е пламнала искрата по време на филма.

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 12:59 от koki1

# 262
Мили, симпатични момичета и момчета, с удоволствие ви чета и , признавам, отскачам до тук, за да видя в аванс нещата. Ще се радвам много, ако имате време  да прескачате и тук:

http://tr-seriali.com/

понякога,защото повечето искаме да знаем какво се случва по-нататък, а и искаме приятна компания. Вижте в *Правила, указания *как да се регистрирате. Предварително благодарим за присъствието ви.Има и коктейли. Ние черпим newsm51

И очакваме рецепти от labrex, както и *в аванс* от Monda и който още знае напред.
Опитах да се регистрирам,прие ми всички данни и вече 2-ра седмица чакам линк за потвърждение Rolling Eyes Като си изпиша потребителското име и ми казва,че вече е заето newsm78

# 263
Абе Мехмед го помня от една класация на канал Д,където беше на 1-во място.Тогава се борихме да вкараме Онур в тройката,но не съм сигурна дали успяхме Rolling Eyes

# 264
Голяма битка беше.

# 265
  • Sofia
Здравейте, любители на турския сериал "Перла"!   bouquet Аз също се присъединявам към вас, защото гледам филма с интерес.
И по принцип не харесвам руси мъже, но този Мехмед много ме впечатлява ...!!! Какви очи само, направо да настръхнеш ...!!!  Laughing

# 266
Прави ми впечатление как закуската е издигната в култ. Все се правят уговорки за закуска навън. Или се обсъждат ресторанти , които предлагат много хубава закуска

# 267
Мехмет е мъж за много жени, дори да има връзка с Инджи /в живота, не във филма/ няма да му е последната. И по някое време може и да обърне резбата, то ще му омръзне на човека от жени, дето вървят непрекъснато след него и точат лиги. Не е интересно, когато знаеш, че можеш да имаш всяка, която пожелаеш. Пък може и да се влюби лудо, знам ли...

# 268
  • при най-добрия мъж...
Ето нещо интересно за личния живот на Инджи и Мехмед.Явно са имали връзка помежду си.

http://tr-seriali.com/forum.html

# 269
BBНякой беше попитал защо Гюмюш е в болницата с булчинска рокля. Сега стигнах дотам,  в 149 та серия. Тя участваше в собствено ревю, когато и се обадиха, че Мехмед е бил наръган с нож и отведен в болницата. Съпруга на дъщерята на жената на Фикри ( зет и демек) организира това нападение над Мехмед.

Общи условия

Активация на акаунт