ПЕРЛА-турски сериал по БТВ 3 тема

• 70 488
  • 440
  •   1
Отговори
# 315
ББне си спомням, то един скандал ли беше....но общо-взето все около бившата приятелка се завъртаха или за някоя глупост. Чак към края ще се разведат и след 1-2 серии пак ще се оженят.
Изобщо в този филм- всички се разделяха, някои се събираха и пак разделяха...все за разводи се говореше

# 316
monda Пънар е сестрата на Мехмед

# 317
  • Burgas
Дават ли повторения на сериите по Бтв?

# 318
monda Пънар е сестрата на Мехмед
в арабския превод тя е ДАна:-)

# 319
Monda, ББ: Имам предвид първото напускане на Инджи, което става след сватбата на Пънар (дъщерята на Шериф), когато Инджи загубва бебето си. Преди самата церемония Инджи говори с Дарин (приятелката на Пънар, която харесва Мехмед) и въпросната дама й каза нещо, от което Инджи побесня и си тръгна; след което се скараха с Мехмед в къщата и Инджи падна по стълбите. Каква беше точно темата на разговора на Инджи с Дарин? По-нататък в сериите след като Инджи се връща в Истанбул, а Мехмед я следва почти навсякъде (поне аз така го разбирам), тя пак се среща с Дарин и отново имат някакъв гаден разговор и Инджи отново се отдръпва от Мехмед. Това сериите от 21-25 по турските сайтове. А тази катастрофа мисля, че става доста по-късно - към 80 та серия, нали?

# 320
ББда не би да е когато той отиде да работи у Дарин и си забрави часовника, който Инджи му беше подарила у тях?А той и беше казал, че отива при леля си в болницата.

# 321
  • при най-добрия мъж...
Мацката,при която Мехмед си забрави часовника не беше ли Берил?

# 322
ББда не би да е когато той отиде да работи у Дарин и си забрави часовника, който Инджи му беше подарила у тях?А той и беше казал, че отива при леля си в болницата.

Това вече го даваха Peace

# 323
Да, Берил е... newsm78

# 324
Не мога да се оправя с тези имена ,момичета.Берил е Хадил на арабски, ужас:-) Казвайте ми семейните връзки. И номерата на сериите са различни.

# 325
То ние верно си правим свободни съчинения с имената,ама и арабите на падат по-долу от нас #Crazy

# 326
То ние верно си правим свободни съчинения с имената,ама и арабите на падат по-долу от нас #Crazy
Но арабския дублаж е в пъти по-добър от българския. Имаш чувството, че филма е арабски, а не турски. Гледах на бг няколко серии- много слаб ми се стори.
И с Мелодия на сърцето е същата работа. Чак ме е яд и ще взема да изгледам и първите серии на арабски

# 327
Ох не ми говори за дублажа,че  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Така и не разбрах как можаха БТВ така да се издънят с дублажа на филма,при условие,че го пускат в праймтайма ooooh!

# 328
ББС Дарин също става недоразумение. Тя се връща от Америка бременна. След като вижда, че няма начин да спечели Мехмед, му кава,че е бременна , че я е страх от техните, объркана и че иска да махне детето. Мохеннед успя да я убеди да не го маха, че ще я подкрепя, че ще е до нея и т.н. Тя се възползва от това и започна да го вика когато и скимне, да се прави,че ще се самоубива, абе...да и сговнява живота на Инджи.

# 329
Някой знае ли колко серии е този сериал.  Rolling Eyes
Като ви чета май няма да са малко Thinking

П.П. Момичета защо пишете с бял цвят, нищо не се чете?

Общи условия

Активация на акаунт