На планина или пък на море, заминава (или не) януарското дете!

• 13 828
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Monick,пробвала ли си чайчето за разхлабване на Блевит,на нас много ни помага,а пък е и с приятен аромат.
Бърборанче,Петя е сладурка джобно гадже ,как ще я опазвате не знам.Да ви е жива и здрава Hug

# 121
Честита половин годинка на Преслав, Кристиян, Пламен, Йордан и Калоян и пета месечинка на Селин

Бърборанче, много се радвам, че ендокриноложката не е открила нищо на Петенцето, вярвам, че ще е така и след 3 месеца. Hug
Много са ви сладки дечицата, страхотни снимки сте сложили Heart Eyes.
Сънич, липсваше ни
tzvetito, честито християнче
Monick, долу ръцете от Петенцето, че като нищо Сами ще налети на бой на Преслав Laughing Hug

Много ми се спи, изчезвам, утре повече. Спокойна и безревлива нощ  bouquet

# 122
Здравейте на късно стоящите.
Честито на месечинките,да са ви живи и здрави и много да ви слушкат.
Ние сме добре,продължаваме да си пълзим и то много hahaha много е сладка и смешна.
Рокси,страхотни момченца имаш ,много са сладки.
Честито и на новите християнчета,аз също смятам да кръщаваме Габи като се приберем към края на август.
Аз също много искам да взема такава надуваема кошарка ама май не съм виждала тук.Страх ме е вече да я оставям сама на леглото и не се отделям от нея за секунда,че не искам и ние да последваме примера на падналите дечица Praynig
Наи-накрая си взехме нов апарат,че нали стария го откраднаха и снимах новата ни придобивка с Габи.
http://bgbaby.net/gabrielka/uplimg/mb_bbaf5907047745df7d4aa2954a … abc69_mainpic.jpg
А на тази след успешно пропълзяни 2 метра стигнахме до дистанционното Joy
http://bgbaby.net/gabrielka/uplimg/mb_775b6b17e5c461f5809cf133e2 … 7e620_mainpic.jpg
тук е страшна жега и така го дават цяло лято, каде ще се крием не знам ,къщата се нагрява много и не се диша вътре ,ужас е Crossing Arms нямаме си и климатик #2gunfire
Уф заплеснах се този път аиде, лека ,исках да пиша още ама забравих сега.
Личи си ,че повечето са на моренце доста хора на са се включвали от известно време,дано си изкарвате добре някъде Hug

# 123
Малееееее, нашите януарски бебоци са най-хубавите. Колкото по-вече показвате ,толкова по-вече се убеждавам , че е така !

Съни4 , много се бях затъжила за теб  Hug Радвам се ,че всички сте добре ,сигурна съм ,че на баткото и каката най-много им харесва  в  Българя.

Хайде отивам да спинкам ,  че едва приспах малкия -голяма заря ,фойерверки ,голямо чудо . Много си го обичат американците този празник, а аз изпуснах намалението по магазините днес ,ама здраве да е ! Нали знаете ,че тук  не е както в БГ , когато има празник , стоките имат голямо намаление , за съжаление в милата ни родина е точно обратното .

А забравих  да ви кажа,че тези избори , пак ще са излагация . Днес  свекърва ми ми каза ,че вече са подкупени срещу 50 лв  със свекъра,ама тя пак ще си гласува за когото си знае . Дет се вика -вземай парите и бегай ...

Желая ви прекрасен изборен ден и не бъдете подкупни , а мислете за бъдещето на дечицата ни  Hug Hug Hug

# 124
Добро утро.

По една лека закуска.
Всички бебчета са толкова хубави, че простооо  Heart Eyes ....
Наистина активността доста е спаднала с тези летни ваканции, но съм сигурна, че си изкарвате отлично.
На Марти му никнат зъби по най-ревливия начин. Снощи, милият, едва заспа от плач. Накрая хълцаше и плачеше от болка, а ние в чудо се видяхме  Sad. Цяла нощ приплаква, както се очертава и цял ден ще е така. Навън вали, което е чудесно, защото разхлади, но от друга страна пък не мога да изляза  ooooh!.
Вчера купих сливата на Хип и сега се чудя мога ли да я дам  newsm78. Тази "био" захар и оризова скорбяла какви са. Аз лично съм много предубедена към Хип, заради едни репортажи, свързани с месните им пюрета, ама моя мъж реши, че ощетявам детето, като му купувам евтини пюрета /Сънвал/  ooooh!. Ще я дам де, то е ясно, ама следващият път сама ще купувам пюрета.
Само се моля да му излизат зъбките без да го боли толкова  Praynig. Но аз много добре си спомням болката от никненето на мъдреци - няма по- ужасно нещо  #Crazy. Сякаш главата ти се разцепва и това  продължение на няколко месеца. Искрено им съчуствам на малките бебенца, но това е животът, няма как.
Айде до скоро пак.

# 125
добро утро.хайде да гласуваме Grinning

# 126
добро утро, ето кафето

и хайде да гласуваме

# 127
Добро утро мамчета .Днес с мъжа ми правим една годинка брак и да ви почерпя по случая.

# 128
Сиси, честита годишнина!!!  Много любов и сбъднати мечти ви пожелавам bouquet

Натали, вярно ли са ги подкупили така...еййй, аман вече идва ми да гърмя наред...добре си си ти там, далеч от простотията  ooooh!

Рокси, страшни са ти мъжете пупу. Ама те имат физиономия на голямо бре...браво!

Цвети, честито християнче!

Васи много замечтано-влюбен поглед вади...Алекс, какво те чака...

Съни, липсваш, включвай се по-често

Аз да ви кажа, чета всеки ден, но не винаги мога и съм в настроение да пиша.

Анчето е добре, баща и е болен от това, от което и Калоян беше болен. Дано нас да ни подмине по женски.

Иначе стягам Калоян за планинско училище, обаче съм в голяма дилема заради дъждовете..абе пращам го и дано не съжалявам много после...

Желая ви успешен и слънчев ден. Hug

и да не забравите да гласувате Wink

# 129
Сиси ,честита ви годишнина ,много дълги години да празнувате този хубав празник.
За изборите нямам думи просто, както винаги както всяка година нещата са си ясни и съм бясна заради това.
Имам чувството,че бъ;гария никога няма да се оправи и винаги ще ни управляват мафиоти и измамници на който не им пука за държавата ,за децата ни и въобще за целия народ #2gunfire

Относно зъбките ,да и мен скоро ми беше почнал избива мъдрец и е ужасна болка ,горките ни бебчета колко ли ги боли и с нищо не можем да помогнем Cry

# 130
  • София
Здравейте, момичета
Ние попътувахме малко събота и неделя да видим свекито на село до в Троянския балкан, на бебчо й се отрази много добре, там въздуха е чист и е много спокойно, но няма подходящи условия да постоим с нея за повече време, затова така попрескачаме само за уикендите Grinning
Лено, Сиси- съжялявам, че и вие сте в отбора с падалите човечета Confused, но явно такива неща наистина се случват и на моменти няма как ги предпотваратиш.
Бърборанче- радвам се, че Петя е добре Heart Eyes Hug
Сиси- честитва ви годишнина  bouquet
Елена- аз съм купувала всякакви пюрета, включетелно и ня накои супер неисвестни за мен фирми, за да видя кое ща й харесва, че на различните фирми от вкус до вкус на едно също пюре има разлика, чета етикетите, но си отбелязвам всичко, което съдържат, за да знам с точност какво съм й давала и следя за ракции, като видя, че няма реакции, давма спокойно от същото пюре пак. Дани бързо да му минава на бебчо и да не го мъчат още много зъбките Praynig
Съни- радвам се да те видя Hug
Много хубави снимки на бебоците Heart Eyes
Аз вече гласувах. Не че мисля, че точно това, че аз съм гласувала ще помогне да се промени нещо в държавата, ама все пак като ми е законно право, се възползвах от него.

# 131
  • Русе
Здравейте! Днес идва един колега да погледне компютъра и май го оправи- още не смея да се зарадвам, но усърдно се заех да го тествам. Сиси, честита годишнина! Рокси, много сладки бебчета имаш!
Гласувах в 8ч. с червените бабички Embarassed, така е като имам бебе да ме буди в 7. Чак комисията се изненада Laughing
За падането за сега измислих следното- уших й постелка за игра да си се търкаля на воля и разпръснах малко играчки, но ще трябва да закупя още.
Ето нагледно:
http://media.snimka.bg/3547/013348822-big.jpg

# 132
Аз забравих да ви питам, вашите бебета имат ли нещо като кал на главата ,мисля ,че се казваше бебешка кал ,но не съм сигурна ,представлява нещо като малки ,кафяви петънца отгоре на главата.
Това нещо ,чисти ли се и как или само ще си падне newsm78

# 133
lubito това е много добра идея ще сторя и аз

# 134
Ето ме и мен  Hug

Сиси, честита ви годишнина! Още дълги години да се обичате!   bouquet

Рокси, много са сладки двамата. И хич не са мънички, екстра са си. Не е нужно всички да са дудалаци като моя.  Laughing

Любито, много хубава постелка. Направо ме разби - в 8 ч. да гласуваш  #Crazy. Браво! Да се види, че и младите хора имат желание да гласуват.  Peace

И аз гласувах и то с Никола. Той се опита да ми скъса бюлетината, но не успя  hahaha. Той с кенгуруто и в комисията много му се радваха  Laughing, бил най-младия избирател  hahaha.
Естествено след това го поляхме в близката кръчма  hahaha.

Никола вече си има зъбче, а тъпата му майка дори не разбра кога точно му е избило. Това е предимството да имаш ревливо бебе  Mr. Green не се знае кога му растат зъби понеже така или иначе си реве  hahaha. Сега си го обясних защо тая нощ се буди няколко пъти и спа доста неспокойно.

Днес го мъчих с пюре от тиквички и картофи на Хип. Това е първото пюре, което Никола НЕ хареса. Ама то наистина е много гадно и има парченца ориз и е много гъсто. Никола направо щеше да повърне. А аз пък бях взела само него. Та едвам хапна 5 лъички и то след като о разредих с кърма (в кръчмата в кенефа се цедих, абе цирк). И познайте - като го разредих малко с кърма, след 15 мин беше рядко като супа  Shocked. Накрая го изхвърлих и Никола мина съмо на кърма.

Забравих: Натали, любопитно ми е къде живеят свекърва ти и да кого са ги карали да гласуват?

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 19:51 от sladur4esta

Общи условия

Активация на акаунт