На планина или пък на море, заминава (или не) януарското дете!

• 13 831
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
bili bili аз ги махнах като му намазах главичката с олио варено на водна пара.преди банята му го мазах оставях го за около 10мин и така посепенно изчезнаха.

# 136
bili bili и моята принцеса още има бебешка кал мажа я всеки ден преди баня със зехтин и после с гребенчето я реша и така лека полека падат но от близо два месеца се борим но още има  #2gunfire
сладурчеста и аз мислех утре да и дам тиквичка с картоф на хип но заради ориза и аз се чудя но ще пробвам
много са сладки всички бебеца Heart Eyes

# 137
Мирси за отговорите ,еи сега ще я намажа ,аз не знаех ,че трябва да я мажа  с нещо мислех ,че само ще изчезне ,но щом казвате ей сега ще направим процедура.
А да ви питам ,вие колко често миете бебетата си. Имам в предвид главичката с шампоан ,тялото?
Аз я мия всеки път дупето като се наака, и после всяка вечер към 9 часа цялото тяло,през вечер с бебешки сапун.
Чудя се често ли е newsm78

# 138
Честита половин годинка на Антонио, Матей, Калоян,Борислав, Виктория,Ивелина и Габриела
sisi_8227, честита ви годишнина, още много дълги години да се обичате, разбирате и уважавате
Сладурчеста, честито ви озъбване
bili_bili, като не забравя мажа на Сами бебешката кал с масажното олио и после реша, но по-често забравям и гледам тя си опадала сама. Къпя го всяка вечер с шампоана за тяло и глава на Хип /пише, че е без сапун/, а дупето на всяко преобуване с водичка
Елена, дано бързо ви израстат зъбките и да не се мъчи много Марти Hug
Копривке, дано бързо се оправи мъж ти
Много хубави снимки сте сложили Heart Eyes
Рокси, двамата ти мъже са прекрасни

Утре ще хода до НОИ да водя война, още не са ми превели доплащането, въоръжила съм се с всякакви справки и документи, да видим кой кого. Много мразя да ме правят на луда

Хубава и спокойна нощ от мен  bouquet

# 139
Рокси, Алекс страхотни снимки Hug
Hug И ние с Петенцето гласувахме. Тя даже гласува в на 2 места (в 24 и 25 МИР), че нали с татко и още не сме си сменили адресната регистрация и трябваше да гласуваме в Люлин и Сухата река  Joy
Ааа няма да се бият Сами и Преславчо, Петя и сестра ще има (даже съм ги планирала още 2, но таткото нещо се услушва  Joy)
Лубито, много хубава постелка.
Били-били и Петя все още има бебешка кал. Мазах я веднъж със зехтин, но много пожълтяха и не повторих. Надявам се да изчезнат сами  newsm78 Иначе ние я къпем всяка вечер, но не сапунисвам , а само добавям специално олио за баня на А-дерма.
Честито зъбче на първото ни бебче, Никола  Hug И по-бързо и безболезнено избиване на зъбчетата на другите бебоци (специално на Марти)
Лили, дано Калоян си изкара много хубаво на планинското училище!
Утре започваме с месото. В момента варя заек  #Crazy Въобще не мога да разбера дали е готов (не ям заешко и никога не съм опитвала или варила  newsm78). Утре ще видим.
Сладурчеста, това е най-омразното пюре и  на Петя. Но като и направих домашно картоф + тиквичка много го хареса.
Лека вечер от нас!

# 140
Сладурка ,честито ви зъбче и на вас  Hug За изборите- от партията на Кошлуков са им предложили ,става въпрос за гр.  Левски, ама аз съм сигурна , че в цялата страна е така  Confused

За  детската кал - пробвайте с минерално олио ,ама не знам къде го има в  България. Тук се използва за разхлабване и  е много мазно ,но помага за крустите .

Бърборанче , вие колко хранения заместихе вече ?

# 141
Добро утро сладурки,хайде кафето е от мен тази сутрин
За крустите -като намажа главичките с шампоан и после с четка с естествен косъм хубаво разресвам Peace
Хубав и усмихнат ден!

# 142
Добро ви утро и от мен!
Честито на всички месечинковци  bouquet
Рокси мерси за кафето и закуската,твоите мъже големи сладури Hug
Копривке,мъжо по скоро да оздравява,а на Калоян весело искарване на планинското училище.
Сиси, честита годишнина txtloves
Сладурчеста, честито първо зъбче на Никола tooth
Елена, по леко избиване на зъбчето на Марти Hug
Натали,и на село баба се обади и каза,че от тази партия са купували гласове по 50 лева  Confused
Били,къпя го всяка вечер със сапун и шампоан,а дупето само когато е акал с водичка,за сега нямаме никакви проблеми с кожата Peace
Еспа,в петък случайно тегля пари и виждам че имам превод,превели са ми парите за юни,направо не можах да повярвам Shocked
Вчера и аз гласувах,не че ще има полза ама гласувах против партия,направи ми впечатление,че имаше много млади хора.
Иначе,Марио е горе- долу добре,голямо мрънкало е станал,много го мъчат тия горни зъбки,неще да яде с много усилия и маймунджулъци от моя страна хапва по полвин пюренце,само млякото сутрин и вечер го изпива без проблем,нощем почна да се буди, защото много се  върти и търкаля,и като се удари или не може да се обърне по гръб почва да реве,и накрая да се похваля,че първата му думичка макар и неосъзнато е "баба"като почне да говори няма спирка/бабите си умряха от кеф/опитва се да си налапа и крака ама шкембето му пречи Joy

# 143
Здравейте и от мен,
и аз гласувах вчера - знаех си, че моите няма да влязат - но след като е гласуване по съвест, няма как да подкрепя тези, които не ме кефят.

Аз вече не мога да участвам в разговорите тука  Laughing - ние още нямаме зъби, не захранваме, ще прескочим пюрета и ще "Кусваме" от всичко, добре че взе да се търкаля малката, че щях да си помисля, че съм в грешния месец.

Лубито - много яко си и направила кътчето - в тая връзка - оставяте ли ги бебоците по пода - аз не знам как да процедираме, доста течение има, но пък само там е сигурно, че няма да изпадне....

Еспа - дано да стане от раз

крусти - на нас не ни останаха - то беше голяма битка - от 2рия месец нататък - мажене половин час преди баня, търкане в банята и доизтъркване след - но с четчицата за коса не ставаше - много мека беше, та с пръст, абе.... голям филм.

за миенето - и аз мия след смяна на пампи, и вечер къпем, през вечер със сапун.

честити месечинки, и ние скоро ще станем на половин година и почваме със захранването.

иначе за ПЗ - досега съм и дала да пробва - тиквичка, картоф, морков - готвен и от сок, кайсия, диня, банан, ябълка - голям кеф - на 2пъти и давах парченце морков - на другия ден го намирам в памперса - верно не преработва още коремчето. но е много смешна - зашото иска да ни имитира и си дъвчи езика като за световно, прави физиномии от новите вкусове - но отваря уста. има желание - което за мен е най-важното - защото аз майка ми като ме е захранила както е била модата - със сокчета, плодови и после зеленчукови и съм била толкова злояда.... и сега гледам една моя приятелка - нейният хубостник утре прави 1 - еми няма такова кривене - не иска да яде млечната кухня - абе нищо не иска да яде - ужасТ е просто - и си мисля, че е заради схемата, през която е минала.

лек ден и прохладен дано да е .

# 144
Преслава яде без успех за сега, явно не й оттърва щипката майчина любов в приготвяните от мен пюрета
до сега съм предложила морков, картоф, утре ще предложа и тиквичка /такова имаме домашно/ и ако не се приеме ще минаваме на варианта "майчина омраза" с купешки пюрета  Mr. Green
ако ви кажа, че вчера се задави с картофено пюре  Shocked голямо козене беше, как го направи направо не зная

# 145
Добро утро!
Аз пробвах с домашно картофено,но не го хареса,после дадох ранни моркови на Хип-тях ги хапва.Баща му вчера успя да му даде дори половин бурканче.аз това не го умея Mr. GreenМислех днес да направя домашно пюренце от морков ,да вида дали ще го хапне,но забравих да си купя моркови Mr. Greenи не ми се излиза само за това сега.Ще му дам тиква с картоф на Хип,дано на него му хареса,че вчера накупих доста от метро,а там нали са по няколко бройки пакетиране.засега ще предлагам и купени и домашни,за да видя кое му се харесва,но предпочитам  да хапва домашни приготвени с продукти от на дядо градината.
Мери,аз го слагам на земята ,че е много активен вече,пълзи доста,верно назад ,но пак е нещо.Постилам олекотена завивка,мятам всички играчки и така  мисля да процедирам,че вече съвсем не смея да го оставям на спалнята без надзор.
Лек и успешен ден Simple Smile

# 146
  • София
Хилоу банда, липсвах ли ви  smile3534 Ей ме на тук съм вече. Дочетох старата тема, остана новата, но по-късно (свате, тенк ю)...
На хубаво лесно се свиква...ама свърши. Ей го на да ни погледате
Някои изкараха добре, други имаме нужда от почивка след почивката, но това са рисковете на професията. По-късно ще се включа с подробности, че ще направим кратка разходка - хладилника е празен като за боядисване, а требе нещо да се яде...

# 147
  • София
Здравейте готини,
 buria buriaама че гадно SadХубавото е само, че мога да изчета, каквото съм изпуснала Laughing
Сладурче, честото зъбче на сладкия ревльо Hug Hug
Сиси 8227, да сте вечно влюбени, честита годишнина Heart Eyes
Роски, благодаря за идеята, не съм давала такъв чай, но задължително ще взвма Heart Eyes Hug
Еспа, ще се разберем за Петето, щом ще има и сестричка Joy Joy Heart Eyes
Били, Били, и Преслав имаше такава кал по главичката, но като гледам, вече се оправя. Мажа го с бебешко олио или зехтинче и после го сресвам с бебешка четкица, това малко преди къпане  Simple Smile
И аз му дадох домашно картофено пюре-хареса го много, ама не исках да давам много, че с тези проблеми със стомахчето Rolling EyesХапна няколко лъжички, другото го хапна майка му Embarassed Embarassedмного вкусно беше:roll:
Много усмихнат ден и  Hugза всички бебчовци Simple Smile

# 148
  • Русе
Здравейте! Днес бяхме на консултация - 7700гр, 72см. +700гр. и +3см. от мин.месец. Педи каза ,че е много добре. Пита докъде сме с храненето и се оплаках, че повече от 1/2 бурканче зеленчук не ще. Не ги харесва тези картофи и това е. Тя ме посъветва да слагам 2 резена ябълка в картофеното пюре и да започна да давам каша следобед. Понеже кашата била по-сладка можело да я хареса и първо да заместим следобедното хранене. Купих някаква с круши и елда на Хумана, защото на Хип бяха свършили на магазинчето, от което купуваме АМ. Купихме и нова залъгалка 6м+,че ми се стори, че старата й омаля. Не знам защо така реших. Иначе и тя имитира дъвчене, много е смешна. Все едно дъвче дъвка Laughing, но не го прави като ядем, а по всяко време.
Доника, страхотно изглеждате на почивката! А бебчо на шезлонг изглежда много сладко. Браво, че си се навила да отидеш с бебе и батко на 2г и 9м. Ние тази година ще идем двамината, а за догодина живот и здраве ще му мислим като дойде. А, забравих да кажа, че днес ни взеха и кръв и урина. Венци я държа да я боднат. Така плака милото, че на мен ми идеше да се разплача. А с тоя колектор за урина голям цирк- чакахме я цял час да пишне. Измихме я, залепихме го и тате започна да я разкарва по голо дупе. Двамата викахме: "Хайде, Кари, пиш, пиш, пиш!" Накрая таман се отчаяхме и тя взе,че пишна. Утре чакам резултатите. Поразходихме я мъничко, че стана голяма жега. В Русе го дават 34гр. на сянка. Довечера може пак да поизлезем. Сега се чудя как да напаснем режима, че обикновено я къпем към 20ч., а довечера почва "От местопрестъплението Маями"..а до 21ч. едва ли ще издържи. Става много кисела.
Хайде, хубав ден от нас!

# 149
Здравейте и от мен.
Дони, добре се завърнали. Чудесни сте. И аз не знам как си се навила да ходиш с две малки деца  Crazy. Напълно разбирам дето имаш нужда да си починеш след почивката.
Марти пък от вчера не е акал  ooooh!. Сега е само на кърма, та дано се оправи положението. Ама като знам на Моник Преслав, колко време се мъчи милото  Sad. После се чудя, какво да дам пак ли слива? Защото сега е на сливи, след крушите /и пак се запече ей/ и не знам да продължа ли с тях  newsm78.
На всичкото отгоре има стафилококи в нослето  #Cussing out. Казвах аз на педи, че хърка, тя ми обяснява  - нормално. Да, ама 6 месеца се мъкне хъркащ, че чак като настоях го изследвах /сякаш не можеше да платя и аз, ама на - чакам направление/. Сега ще давам хомеопатия, та дано изчезне.
Марти също има крусти, но с нищо не ги мажа. ЩЕ го подстрижа догодина гола глава и те ще паднат.
И да не забравите в петък да гледате "Горчиво" по БТВ  Wink.
Ще ви напомням, че то си е за хвалба. Ако не бяхме спечелили, едва ли щях да се хваля, но сега имам пълното право.   Party
Ами това е за сега. Май имаше още, но хич не се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт