На планина или пък на море, заминава (или не) януарското дете!

• 13 834
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Дони, добре си се завърнала,дано сте си изкарали добре,поне така изглежда,но с две малки деца разбирам ,защо имате нужда от почивка след почивката Hug
Вчера мазах косичката на Габи с преварено олио след преди банята ,но нищо не падна ,е предполагам няма да стане от един път нали newsm78
При мен се случва нещо много странно. В 10 часа, малката яде ,но искаше само от едната страна и а понеже усещах напрежение реших да се изцедя и познайте изцедих 200мл #Crazy,от едната и после още 50 от тази която беше яла #Crazy От вчера ,ям мюсли и не знам от това ли е какво става,но мога да храня още две бебета Joy
Или е от бирата hahaha

# 151
Дони, добре си дошла отново! Хотелът (или каквото е) изглежда много приятен. И на мен ми се ходи на море, ама не и с толкова малко бебе Naughty, щото после наистина ще трябва да си почивам от почивката. И между другото - много добре изглеждаш Peaceзавиждам....не благородно Joy

# 152
Здравейте момичета благодаря ви за милите пожелания.
Изкарахме си много добре ,ходихме с нашата си тумба на кръчма и се прибрахме в 2,00 часа , после цедене и спане и цял ден гледам като ранен хеликоптер, а свеки сама се справи с Габи ,слушала я  изяла на слетобедното хранене 2 плодови пюрета Shocked  , да 2 не е грешка.
После изпила 160 гр кърмица и като се прибрахме спеше блаженно.
Но цял ден се мъчим с това кърмене, не ще да яде и от двете и това си е .Яде по 5 мин и спира и като я доближа до другата се почва дърпане и рев.Пак ли е стацка на растежа незнам.

Дони    много хубави снимки сте направили. ooooh!  и аз вече нямам търпение за морето.

Били  ние също от 2 рия месец се мъчихме с крусти , но ги махнахме бързо слава богу и досега не сме имали.Аз лично ги свалих с едно кремче против крусти на Мустела.Казва се Стелакер .Само това ни спаси , иначе мазането с олио не помогна при нас.

# 153
Цитат на: natali81 link=topic=409591.msg11781001#msg11781001 date=1246851692
[b
Бърборанче[/b] , вие колко хранения заместихе вече ?
Имаме две заместини хранения. На обяд хапва около 140 мл млечно-зеленчуково пюре, а след обяд 120-140 мл каша. Петя определено е почитател на твърдата храна  Joy
А захранването за мен е нещо супер приятно. Четох доста, задавам въпроси и в темата за захранването, но го правя по-скоро, за да си сверя чесовника...иначе го карам на интуиция. Ръководя се по детето и всичко върви прекрасно за момента.
Днес даже хапна първото си месо (една кафена лъжичка заешко), не зная дали го хареса, защото го смесих с другото пюре и според мен въобще не усети разликата  newsm78
Мини, ти си старо куче ще се справиш със захранването...със или без "щипка майчина любов"
Доника, добре дошла  Embarassed Снимките са супер и ти изглеждаш много добре! И аз като Павлина завиждам НЕблагородно
Моник. домашно картофено + кърма е любимата манджа и на Петето  Hug А и на майка и (е не с кърма де, но със сметана, лимонов сок и черен пипер...ммм).
Били-били, уби с таз твоя лактация !

# 154
пуста суета ... не мога да се стърпя  Crazy

https://adams.co.uk/secure/index.php?page=picture_competition

# 155
Мини,супер !
Браво на малката кукла,страхотна е!

# 156
Здравейте, момичета, нямам време да ви чета само искам да споделя нещо с вас. Днес ходих на гинеколог- при доктора, който ме изражда и си поговорихме за предпазване от бременност по време и след прекъсване на кърменето и ето какво ми предложи http://www.drdinchogeorgiev.com/pesari.html  това което ме притесбнява е, че може да нямам менструация. И всичко това е на хормонална основа. Има ли сред вас такива, които са я ползвали?

# 157
  • Варна
Ееее, Мини, супер е малката кукла Grinning

# 158
Ето ни и нас.http://media.snimka.bg/3561/013377260-big.jpg С яденето засега нямаме никакви проблеми. Нищо не е отказал. Дала съм картоф, морков, тиква, тиквички, грах, броколи, пилешко, пуешко и 1/4 жълтък

# 159
Честита 7 месечинка на големия мъж Никола и шеста на Даниел, Огнян, ПреКраси /Иники – де си, душо/ и Тодор
sisi_8227, може да и стига на малката от едната гърда
Ееее, Мини, браво, страхотно! Невероятна сладурана е Стефания
sisi_8227, за Мирена – не съм ползвала и се отказах да слагам такава именно, защото е хормонална /противопоказно ми е/, но аз съм малко мнителна по въпроса с хормоните та затова, притеснявам се повече от колкото трябва
Бърборанче, браво на Петенцето за хапването, звучиш и много спокойна – много се радвам Hug
lori_to78, много сладък Георги
Елена, задължително ще ви гледам в петък! Дано Марти се оправи бързо от тези проклети стафилококи.
Любито, браво за мерките и теглилките
Доника, добре си се завърнала. Много са ви готини снимките на морето
Мери, аз оставях Сами на земята – постилам одеало, отгоре чаршаф и отгоре активната гимнастика, обаче пак успяваше да се изтъркаля на земята и да я олиже порядъчно или пък кучето го хващаше на тясно да му лиже лицето Mr. Green. Днес купихме надуваемата кошара, която Кокосчето показа – много е удобна, сега се въргаля на воля и не се притеснявам, че има течение или че ще изяде някоя мръсотия

В НОИ вдигнах страшен сканадал /мъж ми умря от смях, като му разказах, не повярва, че съм способна да повиша тон/. В същност не виках, но съсках и ме рзбраха добре. Не са ми платили доплащането, пак обеснявах, че ми е сбъркано обезщетението, вадих справки, накрая се съгласиха отново, че очевидно има грешка, но видиш ли програмата така го смятала, а тя никога не бъркала ooooh!. Викам им – вижте – програмист съм – много добре знам, че няма безгрешна програма. Накрая подадох жалба, и ми казаха че в 1 месечен срок ще ми отговорят! Не ще ми платят – ще ми отговорят какво са откирили. ooooh!

Днес купих пюрета и от другата седмица се почваме и ние със захранването. Имам няколко въпроса.
1 – Вие с какво давате водичка – аз купих чаша с мек накрайник и клапа и мисля направо с нея да пробвам, че биберона не го признава за нищо, но не знам дали не е малък още за чаша.
2 – взех безмлечна оризова каша на Милупа, обаче никъде не виждам да пише, че е обогатена с желязо. Не трябва ли всички каши да са желязообогатени? Вие каква марка оризова каша давате?
3 – по някаква не ясна пирчина, никъде не мога да намеря пюре чиста тиква и чист пащърнак, како и пюре от тиквички без ориз – вие от къде купувате тези пюрета?

Уффф, стига толкова, че стабилно се улях с писането, извинете Crazy
Прекрасна и безревлива нощ  bouquet

# 160
Мини,  отглеждаш си малка манекенкаPeace

Еспа,
- струва ми се малък за чаша, но пробвай - може пък за него да е удачно
- започнах с оризова безмлечна каша на Хип, сега вече давам млечна бананова на Хумана и напоследък каша плода на фризо, но нея не я харесва особено - подозирам, че за Яна е много сладка, а тя не си пада много по сладкото.
- чиста тиква и чист пащърнак има на Хип. Аз съм купувала от хипермаркетите на Фантастико.

И да се похваля. Яна вчера изяде цялото си морковено пюре, а днес цялото броколи (е, става въпрос за малките пюрета от 80гр). Като имам предвид категоричният отказ до преди няколко дни, сега съм чак изненадана. Стискайте палци това да не е случайно, а да е тенденция Laughing

# 161
  • Варна
Добро утро! Желая ви слънчев ден...

# 162
Добро утро!

Мини, че то не е за стърпяване. Как да не я покажеш тая красота!  Flutter
Espa, аз купувам на Хип чиста тиква и чист пащърнак. Имат и тиквичка с картоф. Бурканчетата са от 125 г. А вода й давам още с шишето, но Анчето нещо я отказва в последно време. Каша още не съм купувала, но и аз съм се спряла на безмлечната безглутенова на Милупа.

Вчера бяхме на консултация. Анчето вече е 9 кг и 67 см. Пораснала е голяма! Продължаваме си с плодово-зеленчуковите пюрета и от следващия месец ще въвеждам месните и кашата. Биха й третия Пентаксим - представи се много добре, почти не е ревала, а и вечерта нямаше никакви странични ефекти.

Лек ден и от нас!  Hug

# 163
  • Русе
Добро ви утро!
Честити месечинки на бебчетата! В тази връзка Иники доста време се позагуби.. newsm78
Еспа, чиста тиква и чист пащърнак купувам на Хип- тиквата съм я вземала от Кауфланд, виж пащърнакът е малко дефицитен- единствено съм го намирала в 1 магазинче- Щастливото бебе, но това няма да ти свърши работа. О, сега видях, че Павлина ме е изпреварила Simple Smile
Мини,  Hug за Стефания. Тя е слабост на всички във форума.
Елена, дано не забравя да видя Горчиво-то.
Хайде, приятни разходки. Ние след малко се пускаме да скиторим.

# 164
  • София
Добрютру Simple Smile
Да се разпиша на бързо, докато пийвам кафето, че после не се знае кога. Имам толкова задачи за вършене, че ще се гръмна.
За морето - децата си изкараха доста добре. Хриси без страх влизаше в басейна на хотела, но в морето не - ного Уда, Иси има стах hahaha На бебе му беше студена водата и в басейнчето му слагахме морска да се затопли. За водата Сиси май беше питала (сори, че пиша хаотично, но се опитвам да коментирам и неща, които сте обсъждали, докато ме е нямало) - та от ресторанта на хотела бяха достатъчно любезни да ми преваряват. Не че кой знае колко е пил, но първия ден изпи цяло шише, а през останалите дни - нищо. Казаха хората, че били свикнали - можели и да ми и стерилизират нещата - имали стерилизатор. Анимацията в хотела беше много добра и за малки и големи. Кака ви игра водна гимнастика, докато Хриси и другия аниматор пълниха басейна на бебе с една малка кофичка (после на Мартин му се отели вола, че той трябваше да замества баткото) Имаше детска дискотека, взехме разбира се дейно участие - сълзи ми текоха от смях - снимах и с камерата и с апарата и като сваля тия дни филма, ще ви го кача - няма такива танци просто.
Павлина, хич не ми завиждай неблагородно. В хотела бяхме 3 жени, родили през януари...аз бях най-дебела и му разправям на Мартин, че съм се комплексирала.Е, вярно, че техните деца са им първи и бяха по-млади от мен де, ама...
И на последния ден станах отново девойка - оциклих се и Слава Богу, че се бях притеснила - корема корав като камък, 6-ти постоянен...и като ми дойде нещата придобиха нормални размери.
За бънджито бяхте коментирали - предпочитат се по принцип пред проходилките. Хриси го слагах след 7-я месец. Сега при Георги ще е много сложна работата - ще се използва рядко, ако успее да се добре до него въобще, поради наличието на някои нахални негови роднини, които присвояват всичките му играчки с думите - мотоооо. И проходилка ни подариха, но аз не съм им фен и сме я ползвали преди съвсем рядко, колкото да мога да свърша нещо за 10-15 мин.
Ядене - още сме на цицка. Вчера му давах вода с лъжица и ме гледа като изкопаемо...Според мен не е готов още, понеже на морето му дадох троха диня, която въртя въртя и изплю на края.
Еспа, чашите с мек накрайник се почват точно след 6-я месец. Аз мисля да му взема и с нея евентуално да предлагам сок, като станат нашите си неща...В този ред на мисли - да ви се оплача - нали си имаме прабаба вкъщи, която си ни гледаше биопродукция в двора на къщата. В събота докато копа да вземе да падне и да си счупи крака. Утре ще я оперират-счупеното е горе при ябълката...Като се прибрахме и видях доматите колко много са навързали ми стана жал и тия дни ще се правя на градинарка и с напътсвия по телефона от другата баба ще ги позакрепя. Грехота е да му се невиди. А доматите и са страхотни. Бабичката е на 82 години вчера обяснява как след операцията имала градина да поддържа - опасна е.
Айде шефче се събуди Hug

Общи условия

Активация на акаунт