На планина или пък на море, заминава (или не) януарското дете!

• 13 836
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Честита половин годинка на Ивет, Елина и Есер

Да почерпя и послучай половин годинката на Сами

Ееее, Мим, страхотно кафе и закуска, мерси
Павлина, green eyes, lubito, Доника, мерси за отговорите момичета Hug
Павлина, браво на яшното дете
green eyes, браво за страхотното наддаване
Доника, дано бързо се възстанови жената! Опасни са тези бабети с градинките. Моята прабаба, навремето копаеше и тя градинка и не можеше да си представи да стане по-късно от 6 и веднага беше с мотичката да чопли.

Хубав и усмихнат ден  bouquet

# 166
Честито на всички месечинковци днес!  bouquet

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 09:49 от pavlina_k

# 167
Добро утро .
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧЕТАТА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА РАДВАТ МНОГО МАМА И ТАТИ.
  smile3525 newsm51  party023

# 168
Честити месечинки на всички сладури  Hug

# 169
Добро ви утро и от нас с Дани, сладурки!
Не съм ви забравила, попрочитам ви честичко,но след няколко дневната ми депресия(да не остана по-назад и аз Wink ) взе че ми намаля кърмата, основно вечер... та от мисли и напрежение нито ми се пишеше, нито четеше... сега се позасили, ама да видим... май ще захранвам вече или дохранвам,ако се повтори  ooooh!
Мим, мммм, благодаря за закусчицата!
sisi_8227, аз се колебаех м/у Мирена и Импланон (принципа им е почти един и същ, само мястото на поставяне -различно)и избрах Импланон , но може и да сбърках...  newsm78 нямам оплакване от хормоните,освен леко зацапване първия месец след поставяне, но било нормално докато се сработят с организма
Бърборанче, май Петя е чакала захранването- радвам се че и харесва!  Peace
Еспа, не мисля че е рано за чашката! Ако не му хареса ще отложите  Thinking
 Доника,  прекрасни снимки - изглеждате супер! Гледах снимки от БГ и почти се пренесох за миг при вас  Sad
Мини, чудесна е малката звездичка
Елена, по коя програма е това, има ли го някъде on-line?
Да са безкрайно щастливи, месечинковците!
А нашия батко пък е щастлив, че от днес ще може да си купува сам биричката,навършва 21  bowuu Ето, да почерпим с Дани:  party023 cheers
хубав ден  и мн усмивки!!!!!!! Hug

# 170
  • Бургас
Здравейте!
Честито на всички порастнали дечица   bouquet

Ей, голяма жега е тук, няма излизане през деня...Ще водя Мария на басейна да я учат да плува, а ние с Ники кротко ще си гледаме отстрани на сянка. Той нещо е прегракнал. Струва ми се, че е от климатиците. Възможно ли е само гласчето му да изчезне от климатиците, без други симптоми? Нещо не ми се ходи на лекар  Crossing Arms

Espa дойде големият ден за захранване на порастналото ти момче  Hug  Уж ми се струва, че пишеше на Милупата, че има желязо, но може и да се бъркам. Аз с нея захраних Мария  Peace  За водичката и аз съм в същата чуденка като теб, защото не ще да пие от шишето си , което е Нук и е същото като залъгалката...чудя се дали не се бърка така. И смятам да му взема на Нук с мек накрайник.
Доника - добре дошла   bouquet Не звучиш зле, като след "почивка" с две малки деца  Mr. Green Хубаво е , че е имало аниматори, та да може Хриси да се разнообразява  Peace Дано бабчето ти се възстанови, че тези счупвания са много опасни  Praynig
green eyes - браво на Анчето  Hug
Патилина  - наздраве на баткото !

Лек ден на всички   bouquet

# 171
Добро утро.
Честита месечинка на Сами, Ивет, Елина, Есер. Да са много здрави!!!
Благодаря за кафенцето Мим /мойто в къщи свърши и сега чакам Марти да се събуди, за да излезем/.
Дони, ще се справиш с градината. С толкова неща се справяш, че едва ли една градина ще ти се опре. Те бабите малко си правят каквото си искат и после създават грижи на околните, щото си мислят, че са като на 20  Wink. Дано се пооправи жената, че да е полезна за себе си.
Еспа аз съм виждала пащърнак на Сънвал.
Пък да ви кажа, вчера Марти се изака доооста трудно /то пък за какво си говорим моля ви се  ooooh!/. Аз все го държа над леген при всяка смяна. Днес, сутринта, имаше червено в акото, което предполагам е от сливата  newsm78. После пак ще дам слива и ще следя за резултат.
Снощи 2 пъти се събужда с плач  Sad. Предполагам е от зъбите. На всичкото отгоре иска да спи все надясно, а наляво не, нито по гръб  ooooh!.
Това е за сега.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.
Нещо се активизирахте май  Wink.

Патилина, това е по БТВ. В сайта може да ги гледаш като се регистрираш, мисля с няколко дни назад ги качват предаванията.

# 172
Добро утро!
Мим, мерси за кафенцето!

Еспа, честита половин годинка на Сами, както и на всички месечинковци!

От вчера се мъча да пиша, ама с тоя моя досадник все нещо не успявам.

Мини, голяма е красавица. Всеки път като я видя и искам и аз момиченце. Ама нищо де, другия път  Grinning

Павлина, много ящно това дете бе. Браво!

Грийн Айс, браво на Анчето. Тя май иска да стигне батко си Никола  Laughing.

Елена, добре, че ме подсети. Задължително ще го гледам Горчиво-то. Ама ти в петък пак ни подсети.

Сиси 8227, Никола и досега си яде само от едната гърда и му стига. Не се притеснявай. А тази спирала Мирена изглежда обещаваща, че поне не предизвиква по обилен цикъл, но пък е с хормони, та мен малко ме е шубе.

Еспа, аз пъщърнак си бях купила на Сънвал май, ама трудно се намира.

Айде след малко пак ще се включа, че досадника иска да спи.

# 173
Хайде на бързо да спретна една почерпка, че днес Делян има имен ден

Честит имен ден и на Тобито  bouquet
Честити месечинки на Сами, Ивет, Елина и Есер! Да са живи, здрави и мноооооооооооогооооооо послушни!
Напоследък ме гони един невървеж, не ми стига, че малкия непрестанно мрънка  ooooh! Ей на - вчера докараха новата ни кухня и естествено забравили да ни отрежат плота за мивката. А старите шкафове ние побързахме да изхвърлим. УжасТ!!! Сега мия чиниите в банята. На всичкото отгоре не ми докарали и новия шкаф за банята. Абе къде са им главите на тия хора newsm78
Делян от своя страна шурее като за световно - примерно слагам го да спи на едната страна, и след 10 минути го намирам обърнат на другата, ама в смисъл главата му там където би следвало да са му краката, а последните върху възглавницата Joy Ей, не смея да го оставя за една минута сам ooooh! Като пумпал е станал Crazy
Стига съм се оплаквала, все пак днес ще си празнуваме  Sunglasses Пък и на всичкото отгоре съм вече 57 килограма Mr. Green Верно много глад, ама си струва. Остават ми още 4 до нормалното тегло  Simple Smile
Стига толкоз, лек и усмихнат ден ви желая Hug

# 174
  • Варна
Честито на всички месечинковци   bouquet

И много специални поздрави на зетчето ми. Да е жив и здрав и по-послушен  Laughing

# 175
Продълавам от другия комп  Laughing

Патилина, да ти е жив и здрав рожденика и наздраве  beer

Бубченце, честит имен ден на Делян! Да ти е жив и здрав и много късмет да му носи името!

Тобито, честит имен ден и на теб!

Дони, много са сте сладки на морето. Супер изглежда хотелчето.
Много гадно това с прабабата. Дано да се оправи. А с градинката ше се справиш сигурна съм.

Барборанче, браво на Петя. Явно просто не обича течните храни. Той Никола досега яде по малко пюре и от нея.
А аз да те питам - как го правиш млечно-зеленчуковото пюре, с което заместваш хранене?
Аз още не съм заместила. Хапва по около 130 гр. пюре и после си го кърмя. Ама го правя само зеленчуково, ама май трябва и мляко да му добавям  newsm78. Ама какво, и как?
Ужас, в потрес съм да ви се оплача  #Cussing out. Установих, че Никола не ще да седи при баба си. Като му се доспи и почва един рев и ме търси мен. Вчера го оставих за 1 час и той оревал света. А баба му пък иска да и го оставям да свиква отсега, че като тръгна на работа тя ще го гледа. Като се върнах и само като ме видя и престана да реве. Ама не беше гладен. Не ще пюрето иска си цицата и толкоз. Егати, тариката.

# 176
ако ще те успокои и Стефания беше така, а Преслава още по-ужасна, посинява от  рев, ако не ми чуе 10 минути гласа

# 177
Честита половин годинка на Сами!Еспа,да ти е жив и здрав!
Честито и на останалите месечинковци!
Честити имен ден и на Делян!Да е жив и здрав!
Ние вчера бяхме на консултация-качил е 560 гр. и 2,5 см.Педи каза да почна да давам попарка със сиренце,масло и сухар,сутрин вместо мляко Mr. GreenТа той едва от 7 дни хапва картофче и морков само.В тая връзка искам да питам кога да въведа кашите и плодовите пюренца.Струва ми се ,че съм доникъде с това захранване,не знам май малко хапва като количество и то само зеленчукови пюренца.Кога да дам и другите newsm78

# 178
честити месечинки на всички  bouquet момичета мажете ли с нещо бебоците си след баня,в тез жеги се чудя дали да го ,,гелосвам,,че потопло май му става newsm78

# 179
Еспа,честита ти месечинка да ти е жив и здрав.Честито и на всички други който имат повод да празнуват.
Еели, аз мажа Габи винаги след баня и правя масаж и съответно я мажа с бебешко олио.

Общи условия

Активация на акаунт