прочетох ужасяващи истории за неуспешно кърмене, много гадно така...не се обвинявайте момичета, важното е бебоците да са ок.
Аз минах също през ужасяващи моменти на много разранени зърна, болки, рев, паника, че детето е гладно, даване и на АМ отново в пристъп на паника(мъжа ми една нощ търча завалията до магазина в 00.30 часа), литри лактогонен чай и чували жито...на моменти толкова ми беше писнала битката...и тъкмо да се откажа и нещата се наместиха. Сега имам кърма, не много, но явно достатъчно щом наддава добре. За отбиване не мисля. Ще се случи постепенно предполагам, когато му дойде времето...
Анчето е вече 7500, наддала е 500 гр., 68 см., опитва се да сяда, доки каза до 1 месец да седи стабилно. Въвеждаме и зеленчук. Плодовите напоследък опуква по цяло бурканче вместо по половин. не я ограничавам, щом и се яде...то е плод, нищо няма да и стане.
Бихме и противохепатитната ваксина.
Калоян ми беше болен тези дни, но вече е добре, без АБ. Доволна съм!
Алекс, честита месечина на Васи
Хубави са ни бебоците бееее....
Сладурче, радвам се за Никола и добрите изследвания.
хайде лека от мен
Шегувам се 
Май баенето няма особен ефект, или?

Незнаех за тази статистика. Ама то и няма как да е иначе с такива доктори като нашите.....
Че той Никола с това с шкембе, горкия, много му се ще да седи, ама не може сам.
Еми.... как издържа това дете на този режим не мога да си го обясня.
.
Помолих мъжа ми да ми донесе силиконови зърна,защото и на мен както на нея ми казаха ,че зърната ми били плоски.След два дена неуспешно засукване на бебо гърдите ми бяха на камък.Ревях от болка,имах Т и беше ад.След като се прибрах в нас ,майка ми стоеше до мен и само повтаряше-цеди,цеди че да не стане по голяма бела.не ми даваха да пия и грам течности ,а аз с пресъхнала уста цедях и по 150мл от гърда.Така си и докарах свръх лактация и стана един порочен кръг от цедене и само цедене,но след като почетох малко в кърмаческия,нещата започнаха да се нормализират ,аз бях упорита и твърдо решена,че ще кърмя.Вече шест месеца сме само на кърма,но не знам докога ще я караме така.То ще си покаже.Но мога да кажа ,че кърма успешно благодарение на инфото и момичетата от кърмаческия

. От вчера почна да 
Поздравления на всички, които са положили усилия да кърмят, независимо от крайния резултат!
Нямате отърване от нас, да знаеш