Май месец открихме как се лапа краче,как да се върти по корем от гръб и обратно и как легнал по корем да зяпа от количката.То любопитството ние сме го изобретили просто
Днес пак сме пълна програма-чудя се откъде ще ни дойде...Иначе си има режим на будуване и сън иаз съм особено щастлива от тоя факт!Антон така и не го овладя тоя номер...Дано хомеопатията помогне за зъбите,че детето се изтощи-запек,газове,потене,само носене действа за известно време.А още сме в началото на захранването-желание има голяяямо,но то не става само с мерак...Още упражнява преглъщането.Да попитам,мами,вашите бебчета вдигат ли се на 4 крака-изпъва ръце и крака,както е легнал на пода и си вдига едната ръка нагоре:''АЙде,мамо,хващай ме за ръка и да ходим навън''.Но крачетата не държат и Васил се сърди на воля
Добре,че вече не крещи-тоя период утихна

Днес ще има разходка

,знам ,че не е хубаво ,но ми се пуши много,оффф лоша майка ли съм и аз не знам 
днес хапнахме парвото картофено пюре
!
. И докато малкия пропие цитрусови фрешове, които са най-лесни за производство, ще се мъча, нали съм майка вече, - хвърлих се смело в битка с огромната страховита машина, заблуждаващо рекламирана под невинното определение за сокоизтисквачка в магазина и вече посвикнах да се справям с почистването й . Ето ви малко инфо за сокопроизводство
)
, пупупупу. За кюфтенцата с нахут – направо мога да ти дам оригинална рецепта за Фалафел, обаче не съм я изпробвала още, та не мога да ти кажа как се получават. Утре ще я изровя, преведа и ще ти я пусна на лични, тамън може да се навия да я пробвам и аз /направо отивам да кисна нахут/
От неделя не беше акал 

:
А за цигарите, и аз мисля, че е по добре да я отбиеш ако не можеш без цигари, понеже всичко отива в кърмата. Или пък така и така не си пушила през бременността, защо не се пробваш да ги спреш. Само полза ще имаш от това