Августинки 2009 - тема № 45

• 10 893
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте мами Simple Smile

Ива2424: хехе за овните не знаех че са такива честно казано. Аз съм близнаци - въздушна зодия и заедно с водолеите и везните се водим въздухари, креативни, хаотични, темпераментни, шумни, талантливи и т.н.  Laughing Абе с нас не може да е скучно, хехе  Stop Laughing

Дан4е: еее това вече пък не е редовно!  Shocked По принцип (както бях писала и тук) според моето АГ също меренето на тонове ако всичко до сега било ок не било нужно, освен ако бебо не се преноси. И аз май няма да ходя на запис на тоновете. НО това пък, че и секрет не иска да ти вземе и даже КРЪВНО да ти измери..... вече е прекалено! Аз ако бях на твое място щях вероятно ве4е да съм се разпалила...  все пак това са 320 лв и за какво??? Rolling Eyes

Аз пластмасова кошара ще ползвам само за малки периоди от време  когато майка ми гледа бебка на долния етаж ако аз трябва да изляза или да свърша нещо. Та не знам и аз дали да взимам отделен дюшек/матрак  newsm78 Май както някой беше писал ще взема да слагам по едно одеалце и чаршафче, че да не й е съвсем твърдо докато нанка там 2-3 часа... Какво мислите? Дали е добра идеята?  newsm78

Който взима по-евтино не си обичал детето??? Това наистина е една от най-големите глупости, които съм чувала. Нека някой ми го каже и сигурно ще го набия  Laughing По-скъпо НЕ значи задължително по-добро!!!  Shocked Ние за доста неща вземаме от 2 абсолютно еднакви продукта по-евтиния! Че за какво като има същите параметри и функции да дам една пачка повече пари? Само заради марката ли?  Thinking  Stop  Naughty

Не разбрах защо тема 42 е била изтрита и кой е този потребител, който го е направил??  newsm78

# 166
Е,да разкажете какво ще чуете утре...няма свободни места,ама така е като се мотам..

# 167
yana-sladurana не само 42 но и 43 и 44 теми бяха изтрити. Но вече всичко е ок свързах се с човека който го е направил - станала е грешка и вече всичко си е както трябва

Аз изчезвам към леглото вече че нещо много ми тупкат краката имам чувството че кръвта ми иска да изкочи през пръстите   #Crazy

# 168
yana-sladurana не само 42 но и 43 и 44 теми бяха изтрити. Но вече всичко е ок свързах се с човека който го е направил - станала е грешка и вече всичко си е както трябва

newsm10

Хей момичета, които утре ще сте в ЦУМ: кога се очертава да ви свърши лекцията?? Много бих искала този път да успея да се присъединя за частта със заведението след това  Mr. Green

# 169
  • София
Януш, то не може потребител да изтрие тема, може само модератор или администратор. Това само за твое инфо.
Не мога да разбера защо не са единодушни по отношение на тоновете гинеколозите.
За одеалцето - мисля, че е добра идея. Чак да купуваш още матрачета, не виждам смисъл.

Данче, съжалявам, че така те е ядосала. Ама че овца. Аз сигурно не бих се развикала, да не би случайно тая същата да ми се падне като отида да раждам, че тогава ще ми го върне. Но може би бих се оплакала по някакъв начин, примерно административен.
А тя какво и как ти мери? Само със слушалка на корема ли?
В смисъл - нали му се мери сърдечната честота, което са си тоновете, или тя не е правила това? На мен доктора ми мери с един апарат, на който излиза стойност, май трябваше да е между 120 и 160. 
Или като казваме тонове имаме предвид дълъг запис с разпечатка?

# 170
ей мами коя ще е първа по термин да разказва как е минало раждането и първата среща с бебче.аз понеже изчетох всички теми-смешно ли е раждането-разкажете за раждането и т.н.и ми е страшно интересно. Hug
yana-sladurana наистина водолейте и близнацине са много шумни и забавни-никога не скучаеш с тях Laughing
dan4eto8008 не се ядосвай.те вместо сега да ни обръщат повече внимание в последните седмици.........те  Tired ще стоиш в кабинета докато не ти кажат всичко от което се интересуваш(сядаш и не мърдаш Joy)-това си е твое право още повече че си си платила  Naughty

# 171
Данче,как е заглавието на въпросния лекар?

# 172
Данче, когато бях намислила да отида да се прегледам за първи път в Шейново, чаках над 2 часа пред кабинет ЖК, за да ми каже доктора, че трябва да звънна или да си платя пакета и всеки път различен доктор и акушерка. Направи го, заради една мама, с която се заговорихме навън, докато чакахме, беше раждала и двете си деца там със спинална упойка.
Затова се записах този път в най-обикновенна поликлиника, доктора избран случайно - и до сега не съм платила ехограф, а ме гледа всеки месец, само за изследванията в началото 2 и 5лв.
Жалко, че има такова отношение на тази въпросна докторка или акушерка.
Така съм и на мнение за частните клиники, не значи, че като платиш ще ти обърнат нужното внимание.

Сосми, на лекциите съм от 17 юли нататък, ако ходиш - ще се видим. Иначе са в ЦУМ 3ет.

# 173
Сънчо, трябваше да ми ги мери по този по дългия начин с разпечатката и за около 20 минути където се стои, но тя ми премери пулса на Бобко, само с едно като химикалка пак с гел, точно както казваш между 120-160. На Бобко му бяха 140. Верно е овца! И точно по същата причина не се развиках, че нали ще раждам там без избор на екип, да не вземе само да ми се падне, че..... Тогава ще ми е все тая и ще я набия за да не боли само мен!  Crossing Arms Толкова се ядосах, че се изстрелях от там и не се сетих да се оплача на момента  ooooh!

Руми, не я знам по име за съжаление  Close Акушерка е, не е лекар. Една ниска, пълна и с къса червена коса  #Cussing out подозирам, че се държа така, защото нямаше лекар  Thinking

Пепеджийнс и аз чакам всеки път!

Както вика Яни, абе поне кръвното да ми беше измерила! Ама не, не пожела  #Cussing out

Както и да е, да не ви натоварвам повече  Hug

# 174
dan4eto8008. Аз също ходя в Шейново, но не на това ЖК , което казваш, а частно при един и същ доктор. Плащам по 30 лв и ходя всеки месец по веднъж, ако всичко е добре. Сега почвам по 2 пъти. И аз много се колебаех дали да не се запиша на това платено ЖК, но добре , че съм се отказала  като те слушам. Не може да се дават такива пари и да не неправят това, което искаш, а за смяната на лекарите всеки път бях най-много против. В крайна сметка мисля, че при моя доктор ми излезна същото като пари за ЖК-то.

# 175
Данче: вярно, винаги е по-добре без викове и скандали, НО не съм съгласна, че само защото ще раждаш там без екип и се притесняваш да не ти се падне ТАЗИ (тъпа) офца, че не трябва да попиташ човешки аджаба 'е как така кръвното и кг не се следят? ами ако секретът ми не е чист?' Просто не мисля, че трябва от страх да се мълчи в такава идиотска ситуация! Тези мед. лица съвсем не знаят къде се намират!!  Naughty #Cussing out А всъщност тези 320 лв за какво са? Съвсем сериозно питам!  Shocked #Crazy newsm78

Пепеджийнс: ами абсолютно! Пак опираме, до това, че има лекари и лекари, или по-точно хора и хора! Както каза една жена вчера в трамвая, (след като в най-големия порой успях с усмивка да спра един трамвай НЕ на спирка) - ако не е човек и на спирка да си, ще ти тръшне вратите под носа. Та и с лекарите и с всички е така - не си ли човек... забрави за доброто отношение Sad

Сънчо: мерси за инфото за изтриването на темите. Вярно, аз нищо не разбирам... Много исках някой поне да ми обясни как се пускат теми, че да помагам, но никой не пожела  Sad

И аз се чудя коя ли от нас ще роди първа? Party

# 176
И аз се чудя коя ли от нас ще роди първа? Party

Не знам коя ще е първа, но знам, че искам да съм аз  Flutter  Mr. Green Много ми тежи бе  #Crazy Нито права мога повече от 30 минути, нито седнала  Shocked Няма спане Shocked Абе тежичко ми е  Mr. Green Сега съм пуснала последната пералня с нещата на Бобо, изглаждам ги и вече съм напълно готова с всичко  bowuu Само ми остава да го чакам да дойде  Heart Eyes

# 177
И аз, и аз искам първаааа  Stop Hug Party Но няма да съм най-вероятно, понеже някой имаше планирано секцио за 21 юли...
Аз искам след 23ти да родя  Laughing

# 178
Данче много тъпо това с акушерката! Ето заради такива немарливци страдат и бременни и бебета, но на тях не им пука. Надяват се че няма да възникне проблем и разчитат на случайността.

Аз пак ходих по магазините - купих си стъклени шишета - едно малко на НУК и едно голямо на Чико, обиколници, чорапки, абсорбиращи подложки за гърди, аспиратор за нос и това е май в общи линии. Исках да си взема и повивалник от тези гумените както ме посъветвахте с твърда подложка отдолу за да може да се слага напречно на креватчето, но се отказах тъй като ми поставиха един такъв /на Чиполино/ и той увисна като дъга, а беше от твърдите. И вашите ли са така?
И за креватчето реших окончателно да си поръчам от Дибо разбира се с промени и ще си го чакам 1 месец, та явно утре като ходя до Дибо ще мина и през Щъркела да видя за по-твърд повивалник. Някой каза, че Дибо няма да работели, но кои дни?

За това, че има хора, които си мислят,че  като не купуваш най-скъпото и най-популярното като марка едва ли не ти се свиди за детето ти - повярвайте наистина има такива и тепърва ще се сблъсквате с тях по градинките. То е едно разделение на марки колички сиреч финансови възможности /едното според мен не гарантира другото, обаче българина обича да си сложи на "гол гъз чифте пищови" и да мисли, че е най-велик /, то са едни превземки...

# 179
  • София
Тамън щях да пожелая на Данчето да е първа, след като иска, а то и други желаещи имало.
Освен и на двете ви да го пожелая - едната в Шейново, другата в Света София.
Така става ли.
Да ви кажа нашето първо юнче се роди в средата на март месец, водеха го едва ли не аборт, 980 грама се роди Лорчето.
Стана ни талисман, сега е едно чудно детенце, доколкото знам си е съвсем здравичка. Та много се притеснявах по едно време някоя от нас да не роди толкова рано.

Яна, какво ми каза за подбалканската вчера? От къде до къде беше гаден пътя? Моят мъж много обича да кара по подбалканската и сега са тръгнали от там. 

Данче, не ни натоварваш, а като пишеш ти се разтоварваш. Така че споко.

Общи условия

Активация на акаунт