Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 6

• 230 422
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Вземи си нещо за мазане външно,то няма да навреди на бебето.  Peace

# 46
charlie ,честита бременност!  bouquet
Не можеш ли да се обадиш на лекарката си и да я попиташ какво да си вземеш,за да облекчиш неразположението? Rolling Eyes Лекар най-добре ще те посъветва кое е нормално,за да не вредиш на бебо! Heart Eyes

# 47
ох  ужас преди 1 седмица разбрах че съм бременна и леко усещам дискомфот може да са гадните гъби но не смея нищо да слагам заради бременноста на 14,07 съм на лекар до тогава какво да правя да не стане по зле се притеснявам дайте съвет нещо да се намажа ли

честита бременност мила  Hug

спокойно, аз с гъби си забременях и през цялата бременност си имах. до 3ти месец не се лекуват. след това ще ти изпишат нещо за слагане

# 48
мерси за отговарите момичета ще изчакам до другата седмища без това ще ми правят изследвания
пък и то още не е станало много зле да не се трае нямам сърбеж сама течение пресечено и затова усещам че напират гадните гъби

# 49
Сутринта си говориме с една приятелка и тя каза,че откакто се мие с Трикобактер няма проблеми с гъбички и бактерии,някой от вас да го е ползвал,да изкаже мнение.
Аз го ползвах, той облекчава, но в момента в които пропуснеш промивка и край започват сърбежите и теченията веднага.

# 50
Сутринта си говориме с една приятелка и тя каза,че откакто се мие с Трикобактер няма проблеми с гъбички и бактерии,някой от вас да го е ползвал,да изкаже мнение.
Аз го ползвах, той облекчава, но в момента в които пропуснеш промивка и край започват сърбежите и теченията веднага.
И аз съм ползвала но без резултат. Всякакви лекарства, дори хомеопатия цели три месеца и пак нищо. Вече не вярвам на лекари......... Сигурно при мен е станало хронично, но никой не ми казва дали това се лекува. Всичко опира до временни облекчения и толкоз. Ако има някой с подобни на моите патила да пише.

# 51
И аз съм ползвала но без резултат. Всякакви лекарства, дори хомеопатия цели три месеца и пак нищо. Вече не вярвам на лекари......... Сигурно при мен е станало хронично, но никой не ми казва дали това се лекува. Всичко опира до временни облекчения и толкоз. Ако има някой с подобни на моите патила да пише.
има, ама нямам рашение на проблема  Rolling Eyes почвам да се чудя дали не е на хормонална основа

# 52
има, ама нямам рашение на проблема  Rolling Eyes почвам да се чудя дали не е на хормонална основа
Мен и за това ме изследваха и нищо - не беше на хормонална основа
Само когато съм много зле в изследванията ми излиза кандида иначе си имам симптомите, но в изследването нищо и така в един порочен кръг.......Вече ще се  #2gunfire

# 53
а какви точно изследвания за хормони ти правиха? то и при мен нищо нямаше в МБ, когато имах слабо течение Rolling Eyes

# 54
Беше преди 2-3 години и вече не помня какви точно бяха. Знам, че след това за всеки случай ми предписаха да ползвам някакви противозачатъчни.

# 55
  • София
Пробвала ли си с диета?

# 56
Пробвала ли си с диета?
Каква диета?! И как ще ми помогне

# 57
Пробвала ли си с диета?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=377589.90 това го превеждах от разни сайтове
от няколко месеца доста стриктно я спазвам диетата. ефект няма, може би съвсем, съвсем слаб...за гъбите..иначе свалих 8кг-поне и аз с нещо да се похваля  Joy

# 58
  • София
С две думи  Grinning да избягваш сладките храни и да наблягаш на горчивите и киселите.  Peace

# 59
Пробвала ли си с диета?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=377589.90 това го превеждах от разни сайтове
от няколко месеца доста стриктно я спазвам диетата. ефект няма, може би съвсем, съвсем слаб...за гъбите..иначе свалих 8кг-поне и аз с нещо да се похваля  Joy

Извинявай може ли да ми кажеш на коя страница е това, защото няма шанс да прочета всички.
Предварително благодаря

Общи условия

Активация на акаунт