Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 6

• 230 769
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Аз съм го ползвала, ама бях много зле и ми помогна Peace Изби ми гадинките, но е малко досадно, едно такова жълто беше, доколкото помня.
А относно режима - аз като не ям месо, от какво ще живея, като спра и тестените храни...само плодове и вода  Cry Хайде сладкото както и да е - трудно, но ще го преживея, ама и хляба.... Confused

# 466
Бих посъветвала всички засегнати да си направят експеримент-да спрат всичко сладко и тестено за един месец.Като през това време се хранят пълноценно,с естествени храни-месо,зеленчуци,масло и зехтин и плодове,и повечко вода.
Ще откриете как много други проблеми изчезват като по магия Grinning
Peace Подкрепям изцяло.Лично го изпробвах.

Хайде сладкото както и да е - трудно, но ще го преживея, ама и хляба.... Confused
Храня се с ръжен или пълнозърнест хляб.
Макмирор е много добър широкоспектърен препарат.С един курс на лечение излекувах бактериалната вагиноза. Peace

# 467
и аз съм много доволна от макмирора.

# 468
Здравейте, за пръв път влизам в тази тема, споделям 2 неща. Не съм чела, ако сте ги коментриали тези неща, вероятно сте.. но все пак Simple Smile

- Има случаи, в които пробиотиците помагат за гъбички (аз лично ползвах вагинални Ентеросан-чета, след дъъълги години мъчения).
- Вместо превръзки или тампони (които създават доста благоприятна среда за гъбичките), вариант е да се ползва менструална чашка. 

# 469
  • София
Аз съм го ползвала, ама бях много зле и ми помогна Peace Изби ми гадинките, но е малко досадно, едно такова жълто беше, доколкото помня.
А относно режима - аз като не ям месо, от какво ще живея, като спра и тестените храни...само плодове и вода  Cry Хайде сладкото както и да е - трудно, но ще го преживея, ама и хляба.... Confused
Аз също не ям месо,но също така не прекалявам със сладкото и тестото... Повече кисело мляко,ядки,сирене,плодове,зеленчуци и много други.  Peace

# 470
менструална чашка. 
за пръв път чувам за това нещо. и толкова отвратително звучи, че повече не искам и да чувам..

# 471
  • варна
хахахаха за мен даже е смешно менструална чашка.както и да е  Wink аз чух че кандизол помагал за продалжителни инфекции ама не ми се иска да си го изписвам сама пак да ида на лекар и да му кажа испиши ми това малко....не става ..може да ме изгони Grinning вие какво сте чували за него

# 472
На вас може смешно да ви звучи менструална чашка, на ако се позаинтересувате малко повече ще разберете ползите от нея.

# 473
Да ви кажа и аз като прочетох за менструалната чашка ми стана чудно и смешно ,но това е защото не може всичко да се знае .Дори се замислих къде се закача ахаха  Mr. Greenето ви линк жената найстина е права че има менструална чашка http://www.ekomama.net/producti-za-jeni/mooncup.html

# 474
сигурно е доста по-хигиенично, но някак си по-добре приемам идеята да подменям тампони през половин час, отколкото това. а някой има ли идея къде в софия все още продават тампакс, онези дето са с апликатор? об много ми харесват като материя, но като че ли и от там могат да се появят проблеми, все пак колкото и да си мием ръцете, под маникюра се наслояват милиони микроби. преди години се намираха в повечето аптеки тези тампакс и много доволна бях от тях, перфектни са особено за полеви условия, но изведнъж изчезнаха от повечето аптеки.
иначе за макмирора усещам, че има ефект, кофти мирис няма вече, но ще си завърша курса естествено. а възможно ли е да се получи замайване от него ? нещо много отпаднала се чувствам, като с тежък махмурлук, но не съм пила, не съм и недоспала..

# 475
# 476
zdr momicheta nqkoi moje li da mi pomogne imam bqlo techenie kak moga da se spravq sama??? newsm78

# 477
Като за начало - пиши на кирилица Wink
Бялото течение трябва да се види от лекар, че инак нямам идея как може да се справи човек с него, без да знае от какво е причинено. Защо не отидеш да те прегледат?
Успех от мен!

# 478
Здравейте момичета, от 3г. и аз се мъча с тези гъби. Минават и след известно време пак се появяват. Достатъчно е веднъж да отида на плаж и съм с тях. На последната микробиология имах Кандида Албиканс 10^4 3. Пихме с мъжа ми Микомакс-3седмици по 1табл. и Макмирор вагинално. Имаше много добър ефект, кандидата не беше изолирана . И след 3месеца пак ми се появиха. Вече незнам какво да правя, отровихме се от лекарства. Четох че имало голям ефект от Цитросепт- вътрешно + промивки, едновременно с Ентеросан - вътрешно + ваг. глобули. Но ме спира това, че промивките нали са противопоказни, а това трябва да се прави 1-2месеца

# 479
Противопоказни са, когато всичко ти е наред! Имах един лекар, който казваше, че промивките били като да си духаш носа като имаш хрема  Laughing... Но не е точно така. аз дълго съм правила промивки с прополин - не ми навредиха, напротив помогнаха ми да се отърва от гадинките...

Общи условия

Активация на акаунт