Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 6

• 230 769
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Нека и аз да споделя за моя опит с ужасно упоритите гъбички. Аз ги имах повече от 5 години,като през това време опитах наистина всичко, което бях чула, че може да ми помогне- промивки с Цитросепт,прегледи от гинеколози, най-модерни изследвания, само аз си знам какво количество силни антибиотици съм изпила и всякакви други предписани ми лекарства. Ефекта винаги беше частичен и само за около месец-два. След като вече бях опитала всичко и се бях примирила, че няма начин да се отърва от тях, прочетох някъде,че хомеопатичното лечение може да помогне. Реших да пробвам и след два месеца лечение при хомеопат от него нямаше и спомен! До ден днешен нямам никакви оплаквания и все едно никога не го е имало! Изключително съм доволна и благодарна на моята лекарка,че ме отърва от този ужас   bouquet

# 481
хора, моля помагайте !

с бактериите ОК- свършиха ми пероралните таблетки макмирор, останаха ми още 2 глобула, засега няма нито мирис, нито сърбеж, всичко е точно, обаче от два дена насам коато си поставям свещичките, усещам от вътрешната страна на влагалището си някакво подуто, доста голямо топче Shocked което досега не съм напипвала никога (а повярвайте ми, с тия свещички не бъркам рядко там, с извинение). някой има ли идея какво пък може да е това по дяволите, ще се побъркам вече Cry

# 482
Лейди секси,
Коя е тази лекарка?  Embarassed Rolling Eyes

# 483
Лекарката практикува в Бургас, казва се д-р Маринела Корнел   bouquet Разбира се навсякъде може да се открие добър хомеопат,който да проведе необходимото лечение. Аз съм много "за"  хомеопатията, защото се уверих,че наистина е невероятно ефективна, лекува някои заболявания, с които традиционната медицина не може да се справи (случаят с гъбичките е точно такъв), и то без абсолютно никакви странични ефекти и вреди за организма.  Grinning

# 484
hwangyi, раждала ли си?Данеби да имаш шевове и от лечението да се е получило някакво дразнене. Когато съм ползвала вагинални глобули винаги съм имала чувството, че все нещо напипвам нередно, но пък имам и много шев и кройка след раждането. А боли ли те или само подуто? Според мен като свършиш с лечението ще изчезне. И на мен ми се е случвало, но не знам какво е newsm78

# 485
благодаря за отговора, малко се поуспокоих. не съм раждала и не мога да разбера дали е нещо нормално, което досега не съм напипвала и сега ми се случва, защото се опитвам възможно най-дълбоко да поставя глобулчето или е нещо в следствие на лечението. не боли, не е специфично на пипане (нито странно грапаво или особено гладко) newsm78
все едно ми е подута г-точката, някъде точно там се намира. остават ми още 2 вагинални таблетки, ще продължа с тях и евентуално ако след още 2-3 дни не е спаднало ще се водим пак на чичко доктор. горката ми лекарка като ме види пак в чакалнята сигурно ще и иде да приреве с глас. чудя се евентуално дали може да се получи ако съм се одраскала с нокът по невнимание или нещо от свещичките да е ... нямам никаква идея какво се случва..

п.с. искам да благодаря на всички малки и по-големи момичета за успокоителните отговори, съвети и нормално отношение, много сте свестни, ей ..  bouquet

# 486
hwangyi, аз бях получила такава подутина точно от гъбичките, даже си мислех, че е киста или възпаление на бартолиновата жлеза, но щом приключих с лечението на гъбичките спадна.

# 487
в началото не напипвах подобно нещо, то стана в последните дни..
сега като си сложих лекарството и пак се сдухах. Tired

# 488
Мили дами,кажете нещо за профилактика след менструция? Някаква глобулка или нещо за прочистване има ли?!!?!?!  newsm78

# 489
Мили дами,кажете нещо за профилактика след менструция? Някаква глобулка или нещо за прочистване има ли?!!?!?!  newsm78
Лактофем беше с такова предназначение,но вече няма производство...Може би Лактажин-ваг. глобули ще върши същата работа?? Rolling Eyes

# 490
  • София
    Други глобули от рода на Лактофема са Вагизан - с лактобацили ( млечна киселина).

# 491
и аз за пореден път. В началото на септември след море и антииотик, ходих за микробиология и нищо...след 2 седмици - пак море и антибиотик (наложи се) и сега пак съм с гъби, този път съм си сложила 2 крема Гиназол,че от 1вия неминаха и отново пих Орунгал (това явно е доста силен препарат, защото лекарката се изуми че съм го пила преди за цели 6 месеца и пак имам гадинки). Изписами да смуча и едни хапченца, които са за подобряване на чревната флора (с живи лактобацили) Биогайа newsm78 да видим сега ако се утърва за колко време ще е.
 Замислих се дали при следващата поява да не пробвам с Низорал. Прочетох за него, че е за хронични гъбички, а за Орунгалаа, който пия, че не  е много добре да се пие при системни гъбички (които явно имам)....Та вие, които сте го пили доволни ли сте и може ли без рецепта да се купи?
Лейди секси, би ли казала каво точно представляваше хомеопатичното ти лечение, че се заинтересовах Wink

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 23:08 от bissstra

# 492
  • Stuck in a moment
Ентеросан вагинални таблетки може ли без рецепта да се купува?

# 493
# 494
Цитат
и аз за пореден път. В началото на септември след море и антииотик, ходих за микробиология и нищо...след 2 седмици - пак море и антибиотик (наложи се) и сега пак съм с гъби, този път съм си сложила 2 крема Гиназол,че от 1вия неминаха и отново пих Орунгал (това явно е доста силен препарат, защото лекарката се изуми че съм го пила преди за цели 6 месеца и пак имам гадинки). Изписами да смуча и едни хапченца, които са за подобряване на чревната флора (с живи лактобацили) Биогайа newsm78 да видим сега ако се утърва за колко време ще е.
 Замислих се дали при следващата поява да не пробвам с Низорал. Прочетох за него, че е за хронични гъбички, а за Орунгалаа, който пия, че не  е много добре да се пие при системни гъбички (които явно имам)....Та вие, които сте го пили доволни ли сте и може ли без рецепта да се купи?
Лейди секси, би ли казала каво точно представляваше хомеопатичното ти лечение, че се заинтересовах Wink
Лечението при хомеопат започва с хомеопатично интервю, при което се изясняват всички оплаквания, както и всички характеристики на пациента, като хомеопатът задава всякакви въпроси и интервюто може да продължи и около час и половина. Въз основа на него хомеопатът определя схемата на лечение. Най-често се приемат лекарства под формата на гранулки,които се смучат под езика, и които се получават от самия хомеопат. При мен гъбичките изчезнаха за след 2 месеца, като в момента продължавам да лекувам и екзема, която почти изчезна вече newsm44. Много дълъг ми стана отговора, дано да съм успяла да обясня. Embarassed
Успех в борбата със страшно досадните гъбички! newsm10

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 21:47 от Lady sexy

Общи условия

Активация на акаунт