Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 6

• 230 791
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
на мен лекарката ми каза, че ако започнат пак да ме инвазират гадинките, да си правя промивки със вода+цитросепт

# 421
на мен лекарката ми каза, че ако започнат пак да ме инвазират гадинките, да си правя промивки със вода+цитросепт
Цитросепта нали е екстракт от грейпфрут.?Не знам другите му съставки какви са,но ако наблегнем на консумацията на грейпфрути и сока им,дали няма да ни се отрази със същия ефект?

# 422
да екстракт е от семки на грейпфрут. Иначе и аз мисля да наблягам веече на фрешове от грейпфрут, въпреки че не го обичам...но се оказва, че е много полезен и не само за гъби Simple Smile

# 423
  • варна
за цертосепта четох в един саит схемата за пиене 5 дни -3х5 капки;5 дни 3х10 сед това 3х 15за 1 -3 месеца разтварч се в 100-150 мл течност приема се на гладно

# 424
  • Пловдив / София
Аз да се оплача, че след месеци, докато ми нямаше нищо, от 3-4 имам някакъв сърбеж. Вчера се поуспокои.
В момента взимам Ентеросан.
Не ми се ходи на лекар. И да отида, знам какво ще е- гъбички и обичайните лекарства.
Вече взех да мисля, че цял живот ще си ги влача. Confused

# 425
Искам да попитам нещо, което не ми е съвсем ясно.
Гъбичките се виждат с просто око (малки бели... налепчета?), а бактериозата -- не?! Или съм разбрала грешно...  Embarassed

# 426
Ето нещо за дисбактериозата http://www.puls.bg/health/inquisitive/news_2631.html   bouquet

# 427
  • варна
всех си да ям греипгрути и колкото да са ми гадни маи има ефект поуспокоиха се нещата

# 428
всех си да ям греипгрути и колкото да са ми гадни маи има ефект поуспокоиха се нещата
Внушението и то върши много добра работа срещу гъбичките. Flutter

# 429
Момичета при някакъв дискомфорт ви препоръчвам вани с тетра и лайка.Миналата седмица за един ден,от сутринта до вечерта докато се прибера от работа ,не издържах от парени и сърбеж.вечерта веднага си направих тетра с лайка и всичко се успокой.На другия ден нямах и помен от неприятното чувство.Но за всеки случай пак го направих.Аз си помислих,че може да ми е цистита(а на мен,този начин ми действа много добре за него).Аз лично съм го изпробвала и съм доволна Peace

# 430
  • варна
вани или вагинални душове?

# 431
Преди съм си правила и вагинални душове ,като прибавя и сода.Но сега си я сварявам и като изстине в легенчето и така около 20-30мин Wink

# 432
Гъбичките се виждат с просто око (малки бели... налепчета?), а бактериозата -- не?! Или съм разбрала грешно...  Embarassed
Добрият гинеколог разпознава и бактериозата по клиничната картина-течение,зачервяване и др.

Аз да се оплача, че след месеци, докато ми нямаше нищо, от 3-4 имам някакъв сърбеж. Вчера се поуспокои.
.....
Вече взех да мисля, че цял живот ще си ги влача. Confused
Съчувствам ти. Hug Не знам какво да кажа....успех и дано се размине само с Ентеросана! Peace

# 433
лайка и тетра не е ли едно и също? или тетра е другото име на смрадлика? все ги бъркам.
гъбичките ми убиват мозъчните клетки Laughing и чувството за хумор като гледам.... Laughing

# 434
...или тетра е другото име на смрадлика? все ги бъркам.
Точно.От ваните и аз съм доволна,само облекчават обаче....Де и да лекуваха. Tired

Общи условия

Активация на акаунт