Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 6

• 230 814
  • 755
  •   2
Отговори
# 405
Това пише в нета за степените, обаче нищо не разбирам, имам секрет сърби ме, но пък пише, че няма Кандида. А ако са друг вид трябваше да се покажат нали така  newsm78
I степен (нормално състояние) рН 3,7-4,5, плоски епителни клетки и млечнокисели бактерии II степен (fluor albus) рН 5-5,5, епителни клетки и млечнокисели бактерии, единични левкоцити, Грам (+) и Грам (-) бактерии III степен (fluor flavus) рН 6-6,5, много левкоцити, изобилна и разнообразна бактериална флора, малко епителни клетки и единични млечнокисели бактерии

май имам бактерии някакви, а?  newsm78 newsm78

# 406
  • София
     Нещо много объркано ми се струва - не разбрах на твоя резултат от изследването пише ли ,че е ІІІ ст. влаг.чистота ????  newsm78  Или ти като чете в Интернет така си го класифицира според  ,това ,което пише????

# 407
ВЛАГАЛИЩЕН СЕКРЕТ: Не се изолират аеробни патогенни микроорганизми. Не се изолира Candida spp. Микроскопски препарат за влагалищна чистота: Много лактобацили, много епителни клетки, умерено количество левкоцити. Влагалищна чистота III степен.

Пише го. Директно си копирах резултата и го постнах Simple Smile

# 408
  • София
     Е да, но  сравни да видиш,че според това което пише в нета - за ІІІ ст. пише- много левкоцити , изобилна бактериална флора, малко епителни клетки и единични млечно -кисели бактерии - това са лактобацилите .  А при теб е различно -не виждам да пише,че имаш изолирани бактерии???? 

А лекаря какво ти казва????

# 409
ми понеже не бяха готови резултатите, та чак в понеделник ще ходя, но реших да питам тук ей така за успокоение. Иначе и аз видях, че има разминаване с това, което пише за тая 3-та степен
Нали все пак ако е имало някъв вид гъби или бактерия е трябвало да го пише, щщом не пише значи няма...или греша

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 16:28 от bissstra

# 410
  • София
 Simple Smile  Не се притеснявай - микробиологията ти е добра !!!! newsm10

HugРазбира се - винаги пишат , ако нещо се изолира.......

# 411
Simple Smile  Не се притеснявай - микробиологията ти е добра !!!! newsm10

HugРазбира се - винаги пишат , ако нещо се изолира.......
подкрепям казаното Peace

# 412
Тук човек само да си чете може да стане 1/2 доктор ...
Споделяйте мнения, важното е да има + резултати !

# 413
Тук човек само да си чете може да стане 1/2 доктор ...
Споделяйте мнения, важното е да има + резултати !
Joy има нещо такова  Joy

# 414
а аз вече си поставям сама диагнози и после ги сравнявам с лекарските, голяма забава! даже след като се поразтърсих за моя проблем, диагностицирах, че имам бактериална вагиноза и се хващам на бас, че гинеколожката ще ми изпише флажил Peace чакам само да и свърши отпуската и ако се окажа права ще черпя целия китайски народ..

# 415
а аз вече си поставям сама диагнози и после ги сравнявам с лекарските, голяма забава! даже след като се поразтърсих за моя проблем, диагностицирах, че имам бактериална вагиноза и се хващам на бас, че гинеколожката ще ми изпише флажил Peace чакам само да и свърши отпуската и ако се окажа права ще черпя целия китайски народ..
Само китайския народ ли ще черпиш ? GrinningВключи ни и нас от форума  Grinning

# 416
  • София
    Че то това повод за черпене ли е??? Rolling Eyes Wink

# 417
повод за черпене е това, че съм се специализирала в тази област и знам точно, колкото всичките гинеколози, които съм обиколила. погледнато от другата страна е повод за самоубийство, така че да останем с първия вариант...

# 418
  • София
          Шегувам се разбира се, не го приемай толкова на сериозно . Peace

Успех ти пожелавам!!!!

Hug Hug Hug

# 419
  • варна
в едно списание прочетох за ххранителната добавка Noregyn ,която вастановява влагалищната микрофлора.Някои чувал ли е за нея ако е да каже отзиви,защото вече сам готова да прибегна и кам такива мерки.Преди 1 седмица приключи лечението ми и сега маи паК ИСАКт да ме нападАТ гадните гнусни противни гъби естествено защото трябва да ми идва те само тогава идват #Cussing out #2gunfire #2gunfire #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт