Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 6

• 230 828
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
Искам да ви попитам и аз момичета нещо нистатин продава  ли се още или е спрян от производство?
 Rolling Eyes

# 391
На мене са ми изписвали Макмирор свещички с антибиотик, имаше резултат

# 392
аз нямам гъби от 20тина дни вече  Praynig. продължавам с низорала...

# 393
Как го пиеш низорала?И има ли различни милиграми на хапчетата?Защото аз не съм го пила ,единствено съм го ползвала като си го слагам в шампоана.

# 394
А може ли да се купи без рецепта ?

# 395
пия го според листовката. и то имаше един доста дълъг период , в който не ми действаше. но сега уж действа..обаче дебело подчертавам, че не ми го е изписвал лекар  Embarassed

може

# 396
  • варна
[/quo
има го по аптеките аз даже без рецепта го взеь 6,10 струваше

# 397
  • варна
[/quo
има го по аптеките аз даже без рецепта го взеь 6,10 струваше

# 398
здравейте всички! само като видях колко теми с по колко страници има и ми прилоша. и все пак ще съм щастлива да чуя за някой, който се е оттървал завинаги от тази гадория. аз си влача гъбите и аз години вече, тамън ги излекувам и хоп, настинка и и те пак се появяват наново. както и да е, преди около месец ми започнаха обичайните за кандидата оплаквания, налепите, течението, сърбежа, всичко точно. проведох един курс с микомакс 4 таблетки, еднократко ломексин и след няколко дни 3 глобула гино-певарил. изчистих се поне за малко, след което бях на море и ми се появи пък някакво по-различно течение, по-воднисто, сърбежи почти нямам, но пък за сметка на това миризмата е ... Tired някой има ли идея това пък от какво се поражда? до края на тази седмица ще отида на лекар, въпреки че вече ми се струва излишно това, ефектът е временен и всеки път се изръсвам с все по-големи суми.
с тая миризма ми замина и половия живот, то ни желание имам, ни нищо. по време на лечението не е имало секс, а след като го завърших е имало секс само с презерватив.
давайте предположение. то дали вие ще ги давате или някой от милионите лекари, при които съм била, все тая. даже тук съм по-склонна да повярвам, че ще намеря адекватно лечение. въпреки че ще си го спестя.
благодаря!

# 399
hwangyi отиди на лекар,за да разбереш дали имаш гъбички,защото щом течеието е станало различно може и да не са гъби,а бактерии...Направи си изследвания,пък тогава търси лечение.Иначе аз не съм прочела някоя мацка да се е отървала от тия гадини завинаги.

# 400
мерси за бързия отговор, бгбебе, ще отида, искам не искам Tired не си спомням да съм се чувствала толкова гнусна някога, то това е една мизирма, направо имам чувството, че цялата смърдя. откъм хигиена съм станала параноичка вече, миене по 2-3 пъти на ден, след всяко миене чисто бельо, което преди да пусна в пералнята, изпирам на ръка..
вече почвам да си мисля, че и бельото до някаква степен задържа гадости и да се заразяваш непрекъснато отново и отново от него. май след лечение е добре и то да бъде подменяно. нали се сещате, има някои блузи от такава материя, които веднъж изпотиш ли се в тях и след това колкото и да се перат пак намирисват леко. а къде в софия има магазин с качествено памучно бельо, което също така да не изглежда като памперс и евентуално да не струва майка си и баща си?:/вие от къде пазарувате?

# 401
...бельото до някаква степен задържа гадости и да се заразяваш непрекъснато отново и отново от него. май след лечение е добре и то да бъде подменяно.
Има истина в това ти твърдение.Моят лекар ми е казвал след края на всяко лечение да гладя бельото си,тъй като само с прането не става пълна дезинфекция.
И да,посети лекар,защото както е писала bgbebe,  може и да са бактерии.Ускпешно лечение ти желая! Peace

# 402
  • Бургас
Аз си купувам качествено и сравнително евтино памучно бельо от "Овиес", в МОЛ-а също намерих комплект 5 чифта на поносими цени в магазина на "Марк и Спенсър".

# 403
Привет. Направих си микробилогия, но не знам какво означава резултатът, та ако някоя има дори най-малка представа, нека ми обясни
Реултат: ВЛАГАЛИЩЕН СЕКРЕТ: Не се изолират аеробни патогенни микроорганизми. Не се изолира Candida spp. Микроскопски препарат за влагалищна чистота: Много лактобацили, много епителни клетки, умерено количество левкоцити. Влагалищна чистота III степен.

Единственото, което аз разбрах е, че имам повишено ПеХа към 6 някъде а нормалното е 3-4

# 404
  • София
      Според мен , р-та е напълно нормален - няма наличие нито на бактерии , нито на гъби.

Само не мога да разбера защо влагалищната чистота е ІІІ ст. - след като има много ластобацили и умерено количество левкоцити ?????  newsm78

Да не би пък заради  РН да пишат - ІІІ степен????

Общи условия

Активация на акаунт