Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 6

• 230 832
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Запазила съм си час специално да си искам да ми пуснат изследвания. След самолечението нещата се успокоиха, но дискомфорта не е преминал-имам все още парене при уриниране и леко течение. Този път съм решила сериозно да видя какъв е проблема и клоня към алтернативно лечение- с алое вера,някаква програма ми предложиха да опитам.
Въпроса ми е- какво да изисквам от гинеколожката да ми пусне? А някой да е пробвал пречистващата прогрма Клийн9?
Чакам мнения от лекували се, не от дистрибутори, моля!

# 376
Здравейтеее!
По-напред бях писала, че пиех Клиндамицин (антибиотик) заради едно течение и заради, както докторът я нарече, 'банална влагалищна инфекция'. Днес взех готовото микробиологичното изследване. Докторът ме увери, че нищо ми няма, изследванията са нормални и не са изолирани гъбички, а и на самият лист пише, цитирам: "Нормална аеробна бактериална флора. Лактобацили - умерено, плоски епителни клетки - умерено, липсват левкоцити". (Без да съм специалист, това наистина звучи добре). НО!!! Предписа ми още един антибиотик (Азитрокс) + Низорал (който, ако не се лъжа, е точно за гъбички), които да пия след като ми дойде (и свърши) цикъла, т.е. след около 2 седмици. Моля ви, обяснете ми, как хем нищо ми няма, хем ми предписва втори антибиотик?! newsm78 Че аз ще си съсипя организма!!!
Другото ми притеснение е свързано точно с микробиологията. Излишно ли се притеснявам, или... доста са я претупали? Виждала съм из форума теми за разчитане на резултати от микробиология, и ми прави впечатление, че в тях има доста повече информация. А на моя лист има 10-15 думи!
Моля ви, моля ви, моля ви, посъветвайте ме какво да правя.  Praynig Да се тъпча ли с поредния антибиотик?  Cry Или може би да потърся друго мнение?

# 377
аз при твоя резултат-не бих пила антибиотик.защо не го пита на какво основание го предписва?може би,че след цикъл е възможен рецидив.. newsm78

# 378
Не се сетих, докато ми пишеше рецептата! Едва вкъщи google-нах имената на хапчетата и излезе, че това е антибиотик.   Confused

# 379
Mea_Culpa,не пий повече антибиотици! Stop Ето сама пишеш резултата:"нормална аеробна бактериална флора"-във влагалището има и добри и лоши бактерии,а щом е нормална защо тогава да се тровиш наново?!Това е мое мнение,но след всеки нов АБ,рискът да хванеш гъбички е налице.Затова прецени сама ползата или вредата на лечението. Peace

# 380
  • варна
днес си купих кинастен и нистатин ,тази комбинация не сам я пробвала.дало ще има ефект .нистатин сам пила само веднаж и тогава нямаше ефект,може ли и приятелят ми да го пие.питах аптекарката понеже не ми беше с рецепта как да го пия тя каза 2 по 1.

# 381
днес си купих кинастен и нистатин ,тази комбинация не сам я пробвала.дало ще има ефект .нистатин сам пила само веднаж и тогава нямаше ефект,може ли и приятелят ми да го пие.питах аптекарката понеже не ми беше с рецепта как да го пия тя каза 2 по 1.
Този нистатин още ли го произвеждат на мен аптекарката преди няколко месеца ми каза че е спрян от производство? ThinkingПреди няколко години ми се бяха появили и се оправих с него тогава. Blush Blush Blush

# 382
Направих един  google преди да попитам, но нищо не намерих та Вие по може да знаете. Понеже си спомних, че някъде из темите бях чела, че една мацка си гладеше белъото (не мога да намеря буквата), а и за нещо, което се слага във водата за дезинфекция при пране искам да Ви попитам тея бактериики и истории не умират ли извън тялото? В смисъл когато са в суха среда? Някаква идея колко време оцеляват и т.н. различните гадини? Peace Защото ми писна да си пера чершафите през ден ( и то на ръка (на квартира съм и нямам пералня тук  Laughing )).
Та аз защо си мисля,че те умират извън тялото в сух среда.  newsm78

# 383
  • София
      Че от чаршафите ли смяташ,че хващаш бактерии????? newsm78

За пръв път чувам подобно нещо......

# 384
Чаршафите няма смисъл да ги переш толкова често (освен, ако спиш без гащи  Laughing).
Но бельото(Ер малък при мен е на Х) да. Аз го пера с топла вода и антибактериален сапун. Има някои бактерии, които издържах до 2 дена в суха среда, особено по-упоритите, затова е необходимо гладене. Но ако няма да обуваш същите бикини на другия ден - не виждам смисъл аз лично да ги гладя Wink
Освен, ако не съм параноик на тема акари Simple Smile

# 385
О аз ходих безброй пъти, ползвах всички лекартсва на пазара полза няма, помогна ми алтернативна медицина и при първото пиене на антибиотик за друга болест те се връщат и всичко започва отначало.Вече ми е писнало...
Ами защо не пиете противогъбични препарати паралелно с антибиотиците?

# 386
  • София
Аз също моля лекуващия да ми изпише нещо противогъбично с антибиотика.  Peace

# 387
Дайте ми пример за антигъбично, моляяя  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 388
Еми, низорал например...

# 389

Напиши антимикотични лекарства на гугъл и ще ти излезне това за което питаш. Освен низорал , нистатин има и други ще ги видиш  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт