Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 6

• 230 854
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
аз слагам на око,но около 1суп.л.и даже малко повече.

# 361
  • варна
ехее не е ли много ?поне има ли ефект като слагаш повече?

# 362
аз не ги права много често тези промивки,но се ориентирам по това,водата да ми е "лигава"като я пипам.Голямо обяснение Laughing

# 363
1/2 лъжичка.

# 364
  • варна
аз стигнах до извода че никви билки и промивки не помагат не че сам пробвала ,но не сам чула някои да е казал дас е е излекувал.и все пак ако има такива да кажат

# 365
Здравейте, извинявам се, че пак ще Ви занимавам, но съм ужасно притеснена от нещо. То аз съм си виновна де. Сега нали си поставям глобули полижинакс, но имам ужасно дълги нокти ноктопластика, възможно ли е да си направя някоя беля??????????????? Чак днес се замислих за това дълбоко поставяне във влагалището с тези нокти, като се зачетох,че и тампоните причинявали раничка  Shocked Възможно ли е нещо да съм направила, като съм бръкнала по на дълбоко?
От утре съм измислила как, но се притеснявам за тези 6 дни и това ми човъркане и да не съм задрала нещо  Cry
Инак нищо не ме е заболяло,само леко се усещаше после където ми е билнокътът  Praynig

И само да вметна още едно въпросче - Вие като сте ги ползвали, те нали оцветяват течението в жълтеникаво?

Ох, легнах си, но станах да напиша, защото яко се притесних.

Добро утро междодругото   bouquet

# 366
  • варна
според мен няма стравно ,пак и сега няма да махв ноктопластиката заради едни глобули Grinning Wink

# 367
  • варна
хахаххаха извинете ме за "правописа" клавиетутара ми е гадна

# 368
аз съм на макмирор в момента и е с жълто оцветяване..не се притеснявай за това!

# 369
Здравейте, извинявам се, че пак ще Ви занимавам, но съм ужасно притеснена от нещо. То аз съм си виновна де. Сега нали си поставям глобули полижинакс, но имам ужасно дълги нокти ноктопластика, възможно ли е да си направя някоя беля??????????????? Чак днес се замислих за това дълбоко поставяне във влагалището с тези нокти, като се зачетох,че и тампоните причинявали раничка  Shocked Възможно ли е нещо да съм направила, като съм бръкнала по на дълбоко?
От утре съм измислила как, но се притеснявам за тези 6 дни и това ми човъркане и да не съм задрала нещо  Cry
Инак нищо не ме е заболяло,само леко се усещаше после където ми е билнокътът  Praynig

И само да вметна още едно въпросче - Вие като сте ги ползвали, те нали оцветяват течението в жълтеникаво?

Ох, легнах си, но станах да напиша, защото яко се притесних.

Добро утро междодругото   bouquet
Течението, което изтича след поставянето на глобула, може да е жълто, мазно, на трици като разтворено хапче. Няма нужда от притеснение. На мен дори ми дразнят хапчетата във влагалището и изпитвам дискомфорт.
Това за ноктите - възможно е да се надереш, но щом не си усетила болка - значи не си Wink
Само дето, ако съм аз, няма да мога с такива дълги нокти да си ги поставя никога  Laughing
Успех и по-спокойно!

# 370
защо не пробваш с апликатор някой тампони например тампах имат поне да не се притесняваш че ще стане нещо от ноктите

# 371
Може да си купиш и стерилни ръкавици от аптеката.

# 372
  • Stuck in a moment
Здравейте!
Ползвали ли сте макмирор и имал ли е ефект при някой?

# 373
аз го използвам в момента.и от полижинакса и останалите препарати възможни,от него съм най-доволна.по-широкоспектърен е,и повече глобули са.
единствено при поставяне на глобулата,след това ми е дискомфортно,но ефекта е налице.съчетавам го и с една таблетка през устата еднократна.

# 374
Благодаряяяяя Ви  Hug   mrstraetz
Добре, че сте Вие да ме успокоявате каквато съм паника  Peace
Да, точно с ръкавици вече, сега си взех, но ме е страх до сега да не съм направила някаква беля с това дълбоко поставяне и дране от тези нокти!
А защо по дяволите не се сетих за тея ръкавици по-рано  ooooh!  ooooh!  ooooh!  newsm50

Общи условия

Активация на акаунт