Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 6

• 230 794
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
само като промивка съм я пробвала и облекчава сърбежа.като тампон-не знам.

# 451
фунгулона не е хомеопатично.
а в аптеките има ли прополин или ти си го прави?

Да фунголонът не е хомеопатично средство и е много силно - така че не е добре да се пие без предписание от лекар. Активната му съставка е флуконазол - същата като на Микомакса.двата препарата са едни и същи.
Прополин има в аптеките.

# 452
здравеите момичета.от извеесно време имам бяло течение..отидох на лекар и казаха че са гъбки(да поясня течението беше много бяло,без миризма и обилно..без сърбеж).пих 3 месеца микомакс и намаля доста но пак има като какпи е но е мн по слабо.появява се през ден.отново отидох на лекар и започнах лечение с полижинакс и още един антибиотик-свещички..но не му помня името,и така 2 месеца и сега пак същата история..пак имам слабо течение почти всеки ден и вече не знам на какъв лекар да ходя...моля за съвет и бърз отговор че се побърквам вече. благодаря предварително

# 453
здравеите момичета.от извеесно време имам бяло течение..отидох на лекар и казаха че са гъбки(да поясня течението беше много бяло,без миризма и обилно..без сърбеж).пих 3 месеца микомакс и намаля доста но пак има като какпи е но е мн по слабо.появява се през ден.отново отидох на лекар и започнах лечение с полижинакс и още един антибиотик-свещички..но не му помня името,и така 2 месеца и сега пак същата история..пак имам слабо течение почти всеки ден и вече не знам на какъв лекар да ходя...моля за съвет и бърз отговор че се побърквам вече. благодаря предварително
А като каза, че имаш гъбички лекаря, взе ли ти микробиология?Защото и аз много пъти съм имала течение, но досега гъбички никога не са ми изолирали. А като гледам лекарствата са за гъбички, които си пила newsm78

# 454
оф тия лекари съвсем са откачили, как ще продължават да те тъпчат с лекарства за гъбички, след като симптоматиката е съвсем различна #Crazy течение може да се получи от изстинали бъбреци, цистит, бактерии, по време на овулация и какво ли още не. а съвсем лекото течение без по-особен цвят, консистенция или мирис, както и неналичието на сърбеж си е съвсем нормално. какво си играят на тото-шанс с някакви случайни препарати не мога да си обясня.
моят съвет е да отидеш на лекар и да настояваш да ти пуснат микробиология.

# 455
ами още първия път когато отидох ми пуснаха изследвания и на candida spp имаше +.но след всички тези лекарства пак имам , а и лошото е че явно я пренасям към пикочните пътища и през 2 месеца имам цистит.ходих и на уролог и първия му въпрос беше дали имам бяло течение.та тои ми каза първо него да излекувам...но вече 6 месеца не мога.
а и аз доколкото знам бялото течение има само при овулация което е наормално ,а при мен е през целия месец  newsm78 ...ПОМОЩ

# 456
От гъбички дали може да се получи цистит?
Аз мисля, че не. Вие как мислите?
Пусни си , както те съветват, микробиология на влагалищен секрет, а защо не и кръвен тест за полово пренасяни болести, че са много лоши  Peace
Успех!

# 457
Тестовете за кандида от аптеките дали са надеждни? Някой с опит? Могат ли да заменят контролното ходене на лекар след лечение?

# 458
има и гъбичен цистит.

# 459
Момичета, аз приключвам лечението си почти (още за 2дни имам свещички) и още една доза от гиназола.
Но трябва да ми дойде цикъла тези дни и сега съм в размисъл - мога ли да ползвам тампони?
ненавиждам дамски превръзки, но се чудя дали с тях няма да е по-добре.
не ми се звъни на гинеколога за глупости. )

# 460
не рискувай с тампони.

# 461
Момичета, искам да попитам дали някоя от вас е ползвала това:

Впечатления?

# 462
За първи път го виждам..
Прочетох в гугъл малко за него - освен, че има вероятност все още да го няма в България, най-ниската му цена е 24$...

# 463
Гъбичките изключително се влияят от наличието на много захар в храната.
Преди години имах тежки хронични проблеми,които се влошаваха след всяка бактериална инфекция с,лекувана с антибиотик.
Бих посъветвала всички засегнати да си направят експеримент-да спрат всичко сладко и тестено за един месец.Като през това време се хранят пълноценно,с естествени храни-месо,зеленчуци,масло и зехтин и плодове,и повечко вода.
Ще откриете как много други проблеми изчезват като по магия Grinning

# 464
познах, мами! взех си резултатите от микробиологията - бактериална вагиноза.  Peace
изписаха ми лечение с макмирор, глобули и хапове. някакви отзиви за това лекарство?
за щастие поне съм изчистила гъбките, слава богу..

Общи условия

Активация на акаунт