Жарко слънце грее, АПРИЛче за море копнее

• 15 076
  • 227
  •   1
Отговори
# 15
Линофрина, стискам палцииии!!!

# 16
Linofrina Успех, чакаме с нетърпение да разкажеш Grinning

# 17
Иринче, добре, че са новите теми, че да излезем "на светло" тези, дето само четем от дъжд на вятър и нямаме време да пишем...
А рибките и чадърчетата са много свежи и ваканционни  Heart Eyes Hug.

Линофрина, стискам палци и нямам търпение да ни споделиш!

Неци, изпълнението на Монко е жестоко, ама и Бобчо няма да го види (като Амалия Laughing).

Пепе, целувки на Тошето и Василена!

И нас ни чакат ясленски емоции. Мислех си да поотложа тръгването на Боян на ясла предвид високите температури и най - вече моята емоционална незрялост (с две думи:мама не е готова Crazy психически). Директорката го е определила в графика за 30.07.2009г. Ама сега Хриси като пише, че яслата е празна (ние ще посещаваме същата като на Кико), може и да мине по - лесно адаптацията с повече внимание от персонала  newsm78.

Искам да Ви споделя нещо: на терасата на офиса ми едни чайки отгледаха пред очите ми две прекрасни врещящи чайчета, които днес полетяха! Голяма емоция  ми е:преди два месеца бяха яйчица, а днес са готови за самостоятелен живот... Освен това се нагледах на едни всеотдайни и обичащи родители (!?!?!), колкото и да Ви е странно: възрастните чайки (сигурно са майката и бащата, защото винаги са две) ги пазеха с нокти и зъби; не ме пускаха дори да погледна през прозореца и веднага ми се нахвърляха да ги бранят... Сори за офф-а, ама ми е голям кеф.

# 18
И аз тук.
Марини, страхотна тема- кара ме да мечта, че нашата морска почивка приключи.

# 19
Само запис.

# 20
  • Варна
Здравейте момичета,

Честито на всички именици от вчера!

naci, това локвите са голям кеф  Laughing. А за повръщането при пътуване, в аптеката ми дадоха едни хапченца /Cocculine/, хомеопатични са и от както ги ползваме нямаме проблеми, поне за сега.

Ламичке, дано баба ти се оправи бързо, ще стискаме палци.

Линофрина и на теб силно стискаме и чакаме да се похвалиш.

Пепена, дано Тошето свикне бързо, че и ти да се успокоиш.

Аз не се вясвам много много в темата, ама няма нищо ново около нас. Тресе ни сега училищната треска покрай баткото, тя е на преден план, малко съм разочарована, че не сме в един клас с момченцето, което си бяхме посочили в молбата ама.. какво да се прави това е положението.

# 21
  • Попово
There I was on a july morning
Looking for love
With the strength
Of a new day dawning
And the beautiful sun

At the sound
Of the first bird singing
I was leaving for home
With the storm
And the night behind me
And a road of my own

With the day came the resolution
Ill be looking for you
La la la la

I was looking for love
In the strangest places
Wasnt a stone
That I left unturned
Must have tried more
Than a thousand faces
But not one was aware
Of the fire that burned

In my heart, in my mind, in my soul
La la la la

There I was on a july morning
I was looking for love
With the strength
Of a new day dawning
And the beautiful sun

And at the sound
Of the first bird singing
I was leaving for home
With the storm
And the night behind me
Yeah, and a road of my own

# 22
Пепинич, танкс за джулайския поздрав.  superuu и честито ти ясленче. Питаш ли ме мене - Бела е с едногодишен стаж и все още мрънка сутрин като я оставяме. Станали сме пословични в яслата  Embarassed.
Марини - Поредната красива темичка благодарение на теб.  Heart Eyes
Ламичке - Много съжалявам за случилото се с баба ти. Знам колко е тежко да гледаш как страдат тези любими нам същества. Предполагам, че почти всеки човек изпитва мили чувства и има прекрасни спомени свързани с бабите и дядовците си.
Sve_dim -  Ти си отгледала чайки, а аз цяло бебе Joy. На етажа, на който работя във министерството  дамската тоалетна гледа към съседна жилищна кооперация /на ул. Гурко/. Хората нямат пердета и всичко се вижда, тъй като разстоянието не е голямо. Та с колежките ни е станало навик - който минава през тоалетната задължително поглежда дали всичко с детето е ОК.
Linofrina - fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 23
Sve_dim Това с чайчетата Grinning е страхотно! Много се радвам и аз на такива чудеса на природата, а като си помисля, че има хора които си изоставят дечицата и ми става много мъчно , ама много.
Джулайския морнинг май беше с облаци , а ? Тук и днес валя. ДЗано до почивката да се е наваляло.

# 24
Здравейте, ужасен дъжд е днес.
Дари днес е за пръв път в "голямата" група. Дано да е била спокойна, въпреки, че предполагам, че ако е много драматично са щели да ми се обадят.
Све, наистина е страхотно това с чайките. Ние пък имахме в двора зад фотото едно малко птиче паднало от гнездо явно, защото не можеше да лети и гледах как майката ходи носи му храна, храни го в човката, много мила картинка.
Линофорина дано всичко да се е наредило както искаш.
Малко снимки от парка в събота:
http://chovecheto.multiply.com/photos/album/33/33

# 25
Честит ви Джулай морнинг! То вече е ивиниг, но все пак.  Sunglasses

PepenaHug за поздрава! А как е минал първия ден на Тошката в яслата, всичко е наред, надявам се.

POLLY, прекрасни снимки както винаги Hug А Дари е станала истинска малка госпожица.

Све, историята за отглеждането на бебетата чайчета ме кара да се усмихвам всеки път, когато се сетя за нея.  Heart Eyes Благородно ти завиждам, че си имала шанса да наблюдаваш живота им от яйцето до първия полет.

Банда, благодаря на всички, които ми стискахте палци днес!  Heart Eyes Hug Поводът беше, че ходихме да видим една кола и вече съм горд шофьор на Peugeot 206. Party Колата е на 8 години, спортна версия на модела, истинско малко самолетче Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 20:12 от Linofrina

# 26
  • Попово
Linofrina, честито и безаварийно шофиране   Simple Smile
утре ще разправям за тошката че сега държа василената  Crazy

# 27
Linofrina, честита придобивка! Много ви се радвам на всички шофьорки и тайничко се надявам след време и аз да стана, защото сега не се броя за такава  Confused /имам книжка и толкова.../
Све, много мила картинка! Снимахте ли ги?
Момичета, радвам се, че темата ви харесва! А заглавието е на Ларсен bouquet), така че и тя има пръст в отпускарския полъх от темата...Махнах някои от линковете, които прецених /еднолично, за което се извинявам!/, че вече не са актуални! Simple Smile

# 28
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Честито на всички празнуващи

# 29
Линофрина, честита придобивка и леко и безаварийно шофиране!

Общи условия

Активация на акаунт