Жарко слънце грее, АПРИЛче за море копнее

• 15 092
  • 227
  •   1
Отговори
# 180
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА   bouquet

Ето малко нови снимки и от нас - http://dezygg.multiply.com/photos/album/63/63

# 181
  • Beyond the Frontiers
Благодаря на всички, които пуснаха поздрави тук, на телефона и скайпа. Hug

Аз се готвя за отпуска от утре. Отивам да си видя детето най-накрая. Всичко друго не е важно.... Mr. Green Heart Eyes

Иначе хотелът, в който бях с групата е страхотен. Мястото е върха.
Въпреки, че бях на работа рожденния ден се получи добре. Половинката доиде при мен /платих му отделно куверта разбира се/, вечерята на групата беше организирана на плажа на Арапя. Фантазия. пясък, море, невероятно звездно небе, никакви други хора наоколо /освен нас 50-те де  Mr. Green/. Плажът е закътан и няма видимост към градовете или хотелите наоколо. Направила съм снимки, които не се получиха добре, но все пак могат да дадат представа за ситуацията и обстановката. Ще ги пусна малко по-късно.
Ето http://elku.multiply.com/photos/album/74#1

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 17:09 от elku - elena

# 182
  • София
Ели, и аз да се присъединя на патерици към юбилейните пожелания: За още десетина юбилея  Wink  bouquet
Ама само ме фрустрираш с тия плажовеее.

На Калината кътниците поникнаха отдавна-отдавна, даже вече не помня кога.

Момичета, отгледах се на снимки Hug и се засрамих, че нещо бях поизоставила снимането напоследък, пък времето си минава, детенце си расте... нямам много време да вися пред компютъра и да си играя с ФШ, но затова пък, ще снимам, снимам, снимам. Ето и малко снимки от май, юни и юли.

Страчунка, Мая е много сладка и каква коса има самоооо!!

Nijntje, великолепни снимки, както винаги. Вики изглежда най-щастливото детенце на света! И е такова сладурче, просто да я схрускаш със сладките й бузки! А малката Изабела има очи като море пред буря - дълбоко сини! ...да му мислят момчешките майки! Laughing

Стайл, само мога да се радвам на ентусиазма и спокойствието, с което приемате всичко. Но и зайчетата са страхотни де, то си е за ентусиазъм. Все пак, нали внимавате на кого ще ги давате, да не попаднат при някой немарливец. Rolling Eyes Макар че съм сигурна, че това вие също си го знаете, ама и аз да си кажа като свекърва. Mr. Green

Марини, Hug добре дошла на родна земя. Стискам палци да намерите хубав дом. Ако сте решили да купувате, сега му е времето!

# 183
Илит Hug
Ели, хотела и мястото наистина изглеждат много добре, НО за съжаление са построени на място, където не е редно да се строи - защитена зона с редки защитени видове, и в нарушение на един куп строителни норми. За да го построят инвеститорите, успяха да изкарат, че земята е земеделска.#2gunfire

# 184
Ели, весела и спокойна почивка! Наистина е много красиво мястото и мисля, че е било много подходящо за празника ти, особено след като и любимия ти е бил до теб!
Илитка, купуваме и още как! Няма начин да останем в апартамента на свекърите! Радвам се да те "виждам" тук, макар и по-рядко!  Hug Калина е страхотна госпожица - фина и нежна! Flutter
Страчка, и Мая е много красива и се вижда, че е с по-буен нрав! Такава палава физиономийка има - сладка пчеличка!  Flutter
Nijntje, няма такива вкусни бузки просто! И двете се толкова сладки, а малката май наистина прилича на тати повече или поне така ми се струва!
Style, а защо да не се къпеш като си бременна? Нали този спорт точно се препоръчва в такива случаи? Койте се ужасява, нищо не разбира! А зайковците са много сладки, но засега ще се въздържа от домашни любимци. Надявам се да успея да отложа тази грижа, колкото се може по-дълго! Confused
А ето и от нас снимки от последната екскурзия - най-после успях да ги преборя!

# 185
Ей, нагледах се на красиви снимки, Ели радвам се , че купона ти е бил на такова красиво място и с любимия до теб!
Марини страхотна е била екскурзията, много сте сладки, Саши е толкова чаровен Wink
Илит Калина направо грее , като едно слънчице е , страхотна сладурана.
P0LLY И на мен ми е много криво, че се застрояват такива места , и се моля това да спре, няма по-привлекателно място за туризъм от красива, девствена природа.
Ние ще се озайчим от сладките бебета на Стайл, само още мъничко да пораснат и го взимаме.

# 186
  • БГ
привет от нас Hug
на всички които сме пропуснали да честитим поводите честито от нас.  bouquet
малко се позагубихме, но бяхме и болни-ангина, че и в болница лежахме и на Елина й боцкаха крачетата.
много хубави снимки сте качили,дечицата много порастнали ,браво  Peace
Чета че сте ходили на море вече, на нас сега ни предстои , но може би ще ходим поотделно с мъжо тази година.сега избирам къде мога д а отида с малко дете и аз.хубаво лято на всички от нас Hug

# 187
  • Beyond the Frontiers
Илит Hug
Ели, хотела и мястото наистина изглеждат много добре, НО за съжаление са построени на място, където не е редно да се строи - защитена зона с редки защитени видове, и в нарушение на един куп строителни норми. За да го построят инвеститорите, успяха да изкарат, че земята е земеделска.#2gunfire

Знам, за съжаление си права. Там имаше невероятен нос с едно старо поразено от светкавица дърво. Беше невероятно място за посрещане на джулая  Sad За съжаление парите са голяма сила. Собственици са Главбулгарстрой.

# 188
tevolere, съчувствам ви искрено и ви прегръщам  Hug ... аз още не мога да забравя дните в болницата по великден  Tired

Ние си продължаваме песента, която подхванахме от септември миналата година. Филип в момента се възстановява от поредното боледуване. Стискаме му палци този път да задържи  Laughing

# 189
Милички, целувки от нас!

Почти не ми остава време да чета, камо ли да пиша, а много ми липсвате! Гледах страхотни снимки на много сладки и красиви априлчета!

Хрумва ми една почти еретична идея - ако не са големи жеги, разбира се - искате ли някоя събота или неделя сутрин да си направим среща в зоологическата градина? ще ми бъде много приятно!

# 190
marini, идеята е, че чистота в българските басейни е доста съмнително - дори в книгата, която имам за бременност и майчинство със звездичка е отбелязана бележка на преводача, че за България не се отнасят препоръките за плуване по време на бременност, но дай Боже, както до сега никога не съм пипвала нищо и за в бъдеще да е така Simple Smile.

Момичета, ние най-после утре отпътуваме за Тетевен по стечение на обстоятелствата.... момичетата нямат търпение, че там басейнът е с детска част и може и без пояси.

Не, че съм била особено активна тук, но поне периодично прочитах болките и радостите ви и ще ми е доста мъчно без нет за вас, както и всяко лято.
Искрено ви пожелавам да изкарате незабравими и слънчеви почивки, никакви болести и трудности и живот и здраве на есен отново да сме заедно и само хубави новини да имаме за споделяне Simple Smile))

Хиляди целувки от нас с момичетата и неизвестното в корема ми Simple Smile

# 191
 Style  HugПриятно изкарване на вас, сигурна съм , че там ще изкарате поредното "синьо лято". Ще вземем зайко, като стане поне на 30 дни.
Не бери грижа, ще се справи таткото с отглеждането им.
Ние утре пътуваме за Белинташ, Бачково, Кръстова гора Асенова крепост. Въпреки жегата, ще тръгнем, без Монко ще сме , така че няма да ме е страх.
Той остава при бабите, ще си го прехвърлят, че са много заети и двете и няма как. Малко нахално им го натресох, ама ще се справят.

# 192
  • Варна
Здравейте момичета,

Честито на всички които имаха поводи да празнуват и ние пропукнахме.

Малко се изгубихме, но нямах интернет известно време. Захванала съм ремонт вкъщи и ни беше изключен компа. Отгоре на всичко мъжо се контузи вчера на работата и сега аз ще се вихря с валяка  Mr. Green, надявам се докато боядисам всичко да се е пооправил, чи да почва да оправя другите неща. Иначе при нас все едно и също, нищо ново. Без памперс сме си, говорим абсолютно всичко, растем и т.н. Кътници още нямаме.

Страхотни снимки сте пуснали. Трябва и аз да я свърша тази работа, че ще ни забравите  Mr. Green ама първо трябва да си намеря фотоапарата, че в навалицата един господ знае къде е.

Айде милички, чао за сега. Приятна почивка на всички.

# 193
Момичета, дайте ми идеи и заглавия за детски филмчета с по - кратко времетраене (примерно 5-20  мин.), подходящи за възрастта на нашите деца! На Боян му омръзна всичко, което имаме, а не се сещам за други кратки форми, освен Къртичето, Еб и Фло, Мързелград... Иначе дългите филмчета на Дисни и Пиксар са вървежни, но не винаги ме устройват (когато напр. искам просто да си измия зъбите на спокойствие или да простра и т.н., т.е. наистина по - кратки филмчета). Благодаря Ви предварително!

Желая Ви приятни почивки и лека работа на "работните" в този прекрасен прохладен летен ден!

# 194
Здравейте момичета,

Ние се завърнахме от Калофер Simple Smile Починах си супер - ядене, филми, спане, срещи с приятели, Мая потича на воля, полигави се на баба си и на най-добрият ми приятел, който също има баба там. Просто беше във вихъра на лиготията  ooooh! Не искаше да си тръгваме, но за съжаление няма как да оставя сама с баба ми, че жената вече си е на възраст, а Мая не се спира. Събота и неделя беше празника на града - Кирек и всички бяха по реките, нямаше жива душа в града  Crazy Та и ние направихме супер разходки по реката, с толкова приятели бях много доволна, защото си пиех коктейли, а 10-тина човека търчаха след Мая  Twisted Evil  Mr. Green Снимки ще кача довечера. Simple Smile
Аз съм много "за" среща в Зоологическата градина събота или неделя, давайте направо да се разберем нещо, примерно за 10, че по-рано не мога да се оправя поне аз
 Blush

Общи условия

Активация на акаунт