Ето малко нови снимки и от нас - http://dezygg.multiply.com/photos/album/63/63

и се засрамих, че нещо бях поизоставила снимането напоследък, пък времето си минава, детенце си расте... нямам много време да вися пред компютъра и да си играя с ФШ, но затова пък, ще снимам, снимам, снимам. Ето и малко снимки от май, юни и юли.
добре дошла на родна земя. Стискам палци да намерите хубав дом. Ако сте решили да купувате, сега му е времето! 
Калина е страхотна госпожица - фина и нежна! 

За съжаление парите са голяма сила. Собственици са Главбулгарстрой.
... аз още не мога да забравя дните в болницата по великден 
.
))
Приятно изкарване на вас, сигурна съм , че там ще изкарате поредното "синьо лято". Ще вземем зайко, като стане поне на 30 дни.
Починах си супер - ядене, филми, спане, срещи с приятели, Мая потича на воля, полигави се на баба си и на най-добрият ми приятел, който също има баба там. Просто беше във вихъра на лиготията
Не искаше да си тръгваме, но за съжаление няма как да оставя сама с баба ми, че жената вече си е на възраст, а Мая не се спира. Събота и неделя беше празника на града - Кирек и всички бяха по реките, нямаше жива душа в града
Та и ние направихме супер разходки по реката, с толкова приятели бях много доволна, защото си пиех коктейли, а 10-тина човека търчаха след Мая