Жарко слънце грее, АПРИЛче за море копнее

• 15 081
  • 227
  •   1
Отговори
# 195
Как сте сладури?
Ние сме си в града малко и пак ни е хубаво, всички приятели са отпускари и сме голяма компания. А всеки момент чакаме и едно бебче да се роди, на моята най-добра приятелка и си имаме и такава тръпка.
Монко се научи на морето да си казва като му се пиша и е без памперс, НО не иска да казва за голямата работа, чак като вече е факт ми обявява, че трябва да бъде "обезвреден". Също нощем си пишка в памперса, та има още крачки да извървим в тая посока.
Полека задобрява и с говоренето, ама много полека и още не мога да кажа , че говори. Но все пак напредък личи.
 Hug от нас хубав летен ден ви желая.

# 196
Здравейте!
И тук ще напиша благодарности на Neci за филмчето, което ми изпрати  Hug! Приемам още добри предложения. Помагайте!

Нашият батко снощи си счупи крака и сега е с гипс до коляното. Вече има безупречно оправдание да мързелува пред телевизора и да си похапва на воля. Бясна съм! Цяло лято не мога да го стимулирам да се раздвижи Close. Отивам да купувам патерици.

# 197
Еее, Све, лоша работа с Васко! Сега ще си помързелува на воля...А за филмчетата - Александър от няколко дни е запленен от "Ну погоди"! Те са кратички и следват едно след друго 8...поне на нашия диск са така!
Страчка, радвам се, че си си починала! И аз имам подобни мечти, но няма скоро да ми се случи...За Зоологическата градина - ние ще сме на линия след 01.08., така че и аз съм "ЗА"! Още повече, че аз не съм ходила в тази! Confused
И понеже скоро никой не е съобщавал подобни новини, ще взема аз да го направя: живот и здраве и Александър ще става батко!  baby_neutral Отново през април...Малко неочаквано, но пък сме много щастливи, въпреки че вече се бях настроила, че си започвам работа трайно...е, май няма да е толкова трайно! Все още не съм била на лекар и не сме видяли точицата, но другата седмица като се приберем в София, това ще ми е една от първите задачи! Стискайте палци всичко да е наред!;-)
Хубав ден на всички и приятни разходки! Sunglasses

# 198
Привет на всички! Hug

Най-добри пожелания за всички, чиито празници съм пропуснала. Бъдете много, много, много щастливи и обичани!   bouquet

И ние се поизгубихме, но през последните седмици ми се насъбра доста работа и влизах за по няколко минутки да попрочета това-онова, че да не изостана съвсем. Добре, че е отпускарско време и на форума май му се отразява.

Ние сме добре към момента. Валко изкара една лека вирусна инфекция със сополи и червено гърло (а след него и аз се влачих сума ти време с хрема). Гледат се с баба си през деня, а вечер като се приберем с баща му настава едно капризничене.
На плажа е същинска жабка, не можем да го изкараме от водата и най-накрая си тръгваме с рев и сръдни (от водата директно в колата). Иначе има мнение по всички въпроси и последно като иска нещо да продължи  казва "още малко" а като му разрешим още малко следва "още много".
Изобщо е много трудно да го надхитрим или пък да му отклоним вниманието от това, което си е наумил да постигне.

Све, много съжалявам за бати Васко. Дано да не го боли и бързо да зараства. По въпроса за филмчетата - тегля от Интернет - Том и Джери, Каспър (ако си спомняш малкото духче), разни руски филчета също са много вървежни при нас.

Марини, прекрасна новина! Честито и стискам палци всичко да е наред и да се радваш на една лека и безпроблемна бременност! 

Пожелавам на всички едно прекрасно лято и безброй незабравими спомени!
Лек и спокоен ден!

# 199
  • гр.Варна
Здравейте!
изведнъж темата се раздвижи! Heart Eyes
марини,страхона новина!Желая ти лека и безпроблемна бременност!много гушки на бъдещият батко Александър!
Све,ужасно много съжалявам!Как се случи тази беля?Само го наместваха или му правиха и опрерация?къде е счупването?Много да го нацелуваш и да му пожелаеш бързо възстановяване!
Танче,радвам се да те видя тук!
При нас едни одисеи!Нали ходихме на хомеопат на 16-ти и около 21-и като ни тръгнаха едни сополи ooooh!Една майка в яслата видяла Кико и се разбучала,че е болен.Взех си детето и го заведох на лекар!Спокойно гърло,чисти гърди каза педка.После го заведох при хомеопата,който каза,че това е нормална реакция от хомеопатията.Детето се чистело чрез секретите.Така щяло да бъде от 5 до 10 дни.Даде ни нови гранулки.Кико си беше много добре в събота и неделя.Даже на плаж ходи.Вчера ни посрещнаха в яслата с думите;Излекувахте ли се най-сетне?Като им обяних какво са ми казали,като ме нападна едната сестра.... ooooh!,че хомеопатията била абсолютна глупост,че не помагала...дъра-бъра.Вечерта взех детето,което вече нямаше хрема.Вече е добре,но има някаква остатъчна кашлица,която явно е от секретите,но е в рамките на 4-5 пъти на ден....Та вече се наплаших с тази наша леля,дето само мърмори.Преди недоволстваше,че е палав,сега пък това....добре,че другите са готини и компенсират "лошата леля"!
Хубав ден от нас Hug Heart Eyes

# 200
Здравейте

Марини - страхотна новина, желая ти лека бременност и накаря едно хубаво сладко бебе !

Све - горкото дете, какво стана , представям си колко му е неприятно !
Относно кратки филмчета незнам, не гледаме дълги ! И последно гледа сватбата на тати мама , при баба си , и всяка вечер се обаждат да чуя как лудее, и за най голям ужас, научила една песен няма да ви кажа каква, една на Софи маринова , за бурята в сърцето ми , това дете му трябва едно нещо да чуе и вече го знае, просто е страшна, и снощи ми звънят и пее тази песен , ужас ! Баба и вика, кой я научи на тази песен  Laughing. След седмица ще е тук при нас, за месец може да се организираме за среща !

памперса - вече е без него но само когато спи и го слагаме , иначе вече се събувала изпишвала се и се обувала сама !

Целувки на всички !

# 201
  • БГ
marini   честито и от нас, лека бременност ти желая и най-сладкото бебче накрая! Peace
Елина пак е с температура ooooh!, карах се с мъжо до вчера че само пуска климатика в салона и  явно пак я простудихме.направо незнам вече, водих я днес на лекар и пак сме с ъс сиропи. а и съм на работа  ooooh!
хубав ден от нас на всички приятни разходки, че ние сме си у нас Hug

# 202
Марини, стискам палци всичко да е ОК!!!
Све, много съжалявам и ти съчувствам! Васко бързо ще се оправи, но сигурно после ще трябва да се положат допълнителни усилия за раздвижване на крака и възстановяване на мускулите. Лошо ли е счупването?

# 203
Привет и от нас,мили мои! Hug
Марини,много,много,много се радвам за вас! newsm44И разбира се,че ще стискаме палци,макар да съм сигурна,че всичко ще е наред с "малката точица".Желая ти прекрасна бременност! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Светле,съжалявам много за Васето! HugДано се възстанови бързо Praynig!Петьо няколко лета подред ми прави тези номера и то точно преди училище -счупена ръка,избити зъби... ooooh!.Горкото дете,целуни го от нас Heart Eyes!Много кураж и на теб,че доста ще се борите с това седене пред компа.Ама важното е да се оправи бързо! Peace
За филмчетата-препоръчвам също "Том и Джери" и "Мечо Пух". Peace

Калина обича да гледа и "Мързелград" и съм много доволна,защото покрай тях си хапва често "спортни бонбони",иначе рядко посяга към плодовете.Други хитови филми у нас са "Пепеляшка" и "Палечка".Вчера докато гледаше за Палечка и ми вика:"Сега до*ди  п*инца и види Палечка колко е к*асива с *окля....Мамо,облечи ми и на мен *окля...".И след като се пременихме с рокля се започна едно танцуване и повдигане на полите....паднах от смях.А тя беше щастлива и красива като Палечка... Laughing
Скорошно оздравяване на Ели и Кико! Hug

# 204
Марини новината е страхотна, от сърце се радвам за вас и вярвам, че всичко ще е наред!!!!! Hug
Любими детски- Чоко и Боко , още от Норвегия е луда фенка на Мързел град, Малките понита/ и въобще всичко свързано с понита/, Барби, Снежанка...

# 205
Марини новината е страхотна, от сърце се радвам за вас и вярвам, че всичко ще е наред!!!!! Hug
Любими детски- Чоко и Боко , още от Норвегия е луда фенка на Мързел град, Малките понита/ и въобще всичко свързано с понита/, Барби, Снежанка...
Ако сте сваляли мързелград от торенти, може ли да пуснете линк? харесва ми името, никога не сме гледали нищо такова

# 206
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=149316&hit=1

ако не се лъжа го дават  всеки ден по Jetix

# 207
Здравейте!
Марини, честито! Пожелавам ти всичко да е наред и здраво бебче на финала!
Ние бяхме за 4 дни в Банско. Дари се чувстваше чудесно, никакъв страх от водата, плува като рибка в басейна, естествено с поясчета на ръчичките.  За съжаление аз през цялото време бях а и в момента съм болна с страшна хрема и червено гърло.
Иначе, памперса май тотално го изоставихме, защото снощи като и го обувах за през нощта ми каза, че "Само бебетата имат памперси". Сутрин е сух, а почна и за акото да си казва. Да чукам на дърво, от 10 дни не съм виждала наакани гащи. В градината ме посъветваха да го махна на всяка цена сега и нощния, защото после сме щели да се мъкнем още 1 година с него.
Иначе, вече е станала като голям човек, всичко разбира, чува, не мога да я излъжа.
Иска да излиза задължително с рокля, защото само момчетата носели панталони. В Банско в чудо се видях с тия претенции, защото захладня и трябваше да играя какви ли не театри за да се облече нормално.
Ето малко снимки http://chovecheto.multiply.com/photos/album/35

# 208
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, банда,

аз съм в отпуска и се наслаждавам на времето с малкия Mr. Green

Марини, стискаме палци.

Светле, добре сте се подредили. Дано леко и бързо да мине.

# 209
Марини - СТРАХОТНА НОВИНА! ЧЕСТИТО! Желая ти лека бременост и  stork-girl финал.
Све - Неприятна случка. Желая му бързо възстановяване.
На Белослава Мързелград е едно от малкото любими филмчета. Всяка сутрин преди ясла го гледаше и сама си искаше да й пусна Спортакус по Jetix. Аз отдавна не съм писала, тъй като от няколко седмици тя е на вилата при баба си. Много хубаво си прекарва там. Цял ден е на двора, чист въздух, екологично чисти храни - пълно щастие. За съжаление с ходенето до тоалетна нямаме кой знае какъв напредък. Още не си казва, а когато реши да пишка стои права като момченцата /нали играе предимно с момчета/. Дано след морето вече да сме махнали напълно памперса, че идва новата учебна година  Joy.
P0LLY - Много хубави снимки. Дари е страхотен бонбон.

mama_na_kiki  - Дано нямате повече такива одисеи. Много са неприятни тези разправии по яслите и градините.

Общи условия

Активация на акаунт