Паническо разтройство - част 3

• 138 180
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • sofia
Аз също спрях лекарствата без да се усетя, пропуснах ден след ден, пия 5 дни, после 2 дни забравя, докато накрая ми писна и спрях да пия каквото и да било... Бях много сънлива до този момент и не толкова енергична, сега се чувствам чудесно, сякаш никога не съм имала такъв проблем, но просто изобщо не мисля за това, силите ми стигат за всичко, а това не ми се беше случвало от една година...

# 181
На мен Лирика ми е изписвана от невролог за проблеми с периферната нервна система.

# 182
Перната, каква страхотна новина! Честито и спокойна бременост ти желая!

При мен ако се случи ще си пия ципралекса. Псито казва че няма проблем. Със Золофт също.
Но естествено е най-добре да не ги пием. За сега, аз без тях не мога. Опитвам се вечерния Ривотрил на го пия през ден. Ще видим. Края на месеца съм на контролен и ще видим какво ще правим.

Пожелавам ви спокойни дни!

# 183
здравейте мили мой благодаря за хубавите пожелания аз се чувствам зле много ми се гади и доста ми е отмаляло но ще се справя.АД ги спрях напълно дано издържа да не получавам кризи.

# 184
  • Габрово
здравейте мили мой благодаря за хубавите пожелания аз се чувствам зле много ми се гади и доста ми е отмаляло но ще се справя.АД ги спрях напълно дано издържа да не получавам кризи.

Разбира се, че ще се справиш. Пък и обикновено неразположенията от бременността преминават след първите 3 мес. Дано при теб да е и още по-бързо.

# 185

Виж какво намерих  Hug

моля за съвет ,бремена съм в 7 седмица изпадам в кризи има ли това последствие после върху детето.замислям се да го махна за да не се увреди детето от моето състояние ,не пия никакви медикаменти.Кризите са ми доста силни ,стягане ,повръщане ,разстройство ,скованост.Има ли решение с хомеопатия да се подържам
Здрасти,
Аз съм бременна в 13 г.с. Пия ривотрил и сероксат. Лекарите ми казаха, че паническите атаки са много по-вредни за бебо, отколкото лекарствата (говоря за тези). И категорично забраниха да се прекратява лечението - просто намалих дозата. За сега всичко е наред с бебо и с мен. Така, че моят съвет е да се консултираш с психиатъра си, гинеколога, личния лекар. Ходих в националната генетична лаборатория - от там казаха същото. Надявам се това да те е поуспокоило. Успех.

# 186
Здравейте,
Лекувам ПР от една година. Досега пих коаксил, ципралекс, тритико, рексетин /последователно естествено/, сега психиатърът иска да минавам на сероксат. Полза - никаква. Уморих се вече. Като започна едно лекарство, в началото за месец имам подобрение и после на втория месец постепенно се връщам към изходната точка. ПА засега минават само от ксанакс. Не знам обаче колко дълго ще мога да го пия, сега започнах трети месец откак съм с него, пия го само при нужда, но тя нуждата ми е поне веднъж дневно. Страхувам се, че и към него се привиква както с лексотана и ще спре да ми действа. Така ли е?

# 187
  • Варна
Аз пия Сероксат и съм много доволна от него. Но в началото трябва да се пие в комбинация с някакво успокоително/ ривотрил, деазепан и др./
Ксанакса не е антидепресант. А остави това Тритико и разните му други.
За да имаш подобрение трябва да пиеш поне месец.

# 188
ивка27 ,  как го пиеш сероксата? Аз имах уговорка с моя психиатър да му звънна като съм готова да мина на сероксат за да ми каже как да го пия, но днес му звънях и се включи тел. секретар и предполагам е в отпуск.

# 189
  • Варна
Сутрин по едно от 20 мг.
Но може би трябва да започнеш с половинка няколко дена и след това да го увеличиш. Peace

# 190
Сутрин по едно от 20 мг.
Но може би трябва да започнеш с половинка няколко дена и след това да го увеличиш. Peace

Първите три дни по половин таблетка,от четвъртия-цяла.Успех!

# 191
Благодаря ви че ми отговорихте момичета  bouquet Аз мисля да започна с цяло, защото всъщност не започвам отначало лечение, а просто от един антидепресант на друг, в момента съм на два пъти по 20 мг рексетин, а рексетина и сероксата май са от една група newsm78
Доколкото успях да прочета в темите, никъде не срещнах някой да сподели наблюдения за този тип лекарства и паметта. А именно, лично аз имам чувството че съм започнала много да забравям и съм станала много разсеяна/в смисъл трудно се концентрирам/, интересно ми е дали е от антидепресантите Thinking

# 192
  • Около света и у нас!
И аз съм така! Усещам се от време на време, че мн неща забравям.....и не помня преди 3 дни какво съществено съм правила. Почнах много да си записва  Embarassed, защото иначе забравям и става лошо  newsm78........ дали наистина това се дължи на антидепресантите?

# 193
аз съм на ципралекс и също много забравям но незнам дали е от лекарствата Simple Smile

# 194
Аз си мисля,че е от тях защото и аз много забравям.Вече си пиша бележки,защото един ден отидох до магазина за мляко,купих всичко друго но не и мляко , когато се прибрах се сетих за какво точно тръгнах.Замаена работа Joy

Общи условия

Активация на акаунт