Паническо разтройство - част 3

• 138 087
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Габрово
А има ли някой, който пие Деанксит? Аз го пия от близо месец, чувствам се много добре (да не предизвиквам съдбата), и искам да разбера колко време трябва да се пие. Като другите АД ли е минимум 6 месеца или...

Деанксит не е антидепресант.  Не е нужно да го пиеш 6 месеца. Все пак се консултирай с лекар.

# 526
Моя близка го пиеше години и пак до никъде не я доведе.

# 527
И аз в началото го пиех заедно с Транксен,но нищо не ми помогнаха, явно се изписва при леки депресии newsm78

# 528
Деанксит е много, много слаб медикамент, наистина е за проблеми които не са сериозни!

# 529
  • все тук
Ами те, моите проблеми, май не са от най-сериозните, като чета вие с какви ужасии се справяте. дано ми помогне, че не ми се тъпче с по-силни лекарства. При мен няма изразени ПА, а просто депресивна липса на желание за някои ежедневни задължения.

# 530
Ами те, моите проблеми, май не са от най-сериозните, като чета вие с какви ужасии се справяте. дано ми помогне, че не ми се тъпче с по-силни лекарства. При мен няма изразени ПА, а просто депресивна липса на желание за някои ежедневни задължения.

Може да пробваш с хомеопатия, при мен подейства добре приема на хомеопатични лекарства,след втори рецидив на депресия имах и панчески атаки.Преди 2 години пиех Серопрам в продължение на 11 месеца. Оправих се, но след година и половина- 3 месеца след раждането на малката си дъщеря усетих ,че нещата се връщат и реших този път да опитам с хомеопатия. Определено съм доволна и най-важното продължих да кърмя детето си.

# 531
здравейте,  приятели !
заповядайте във новия специализиран форум който ще бъде не само за пр но и за депресия ,фобии и ОКР .Като към него ще има и специализирана професионална помощ!В момента форума се разработва но можете да пишете  и в началната тема .

http://milen.westrong.net/forum/viewforum.php?f=2  bouquet

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 16:58 от spartakus

# 532
  • все тук

Може да пробваш с хомеопатия, при мен подейства добре приема на хомеопатични лекарства,след втори рецидив на депресия имах и панчески атаки.Преди 2 години пиех Серопрам в продължение на 11 месеца. Оправих се, но след година и половина- 3 месеца след раждането на малката си дъщеря усетих ,че нещата се връщат и реших този път да опитам с хомеопатия. Определено съм доволна и най-важното продължих да кърмя детето си.
Ами аз пробвах вече хомеопатията, но доникъде не ме доведе. Или не попаднах на подходящия хомеопат, или лекарствата не бяха подходящите. Не знам вече кое да опитвам. ще карам с Деанксита, пък да видим.

# 533
До колкото ми е известно, в Деанксита се съдържа и блокера/успокоителното, което при новото поколение АД го няма и затова пием отделно.  Това не било хубаво и мисля, че малко по-малко това лекарство спира да се предписва. Все пак е на повече от 20 години. Също мисля, че не е толкова слабо, просто успокоителното вътре го прави лесно поносимо. Мога и да греша, не претендирам, че съм права, не съм се интересувала подробно от него.

# 534
съжаляваме за неудобството което създадохме на потребителите на форума , но се налагаше да бъде обновен .
http://milen.westrong.net/viewforum.php?f=2  bouquet

# 535
здравеите паники!аз да се опла4а...бяхме някоплко дни на село и нещо пак запо4на да ме стяга главата там ,отзад я 4увствам все едно някои ми е завил два винта и здраво ги затяга...мн гадно 4увство..а отдавна не ми се бе6е слу4вало..освен това от дясната страна на главата,по4ти зад ухото имам не6то като малко топ4е,което като го пипам леко ме наболява и още пове4е се панирам какво е това да не е от него и зпадам в ужас #Crazy гадна работа..дано сега като се прибрахме да се пооправя  bouquet

# 536
Нищо не ми става ясно, отдавна отсъствам и... май ще има нов форум newsm78, не можах да изчета всичко... Просто исках да споделя, но сега не знам дали тук му е мястото. Ами за 20 дни погребах и съпруга си, и свекърва си Cry И след като дадох всичко от себе си за да спася съпруга си - тумор, всички техни роднини ме обвиниха, че аз съм уморила свекърва си, помествайки некролог на съпруга си в няколко ежедневника. Да, но съпругът ми беше доктор на науките, човек с много контакти в научните среди и в разцвета на силите си, а свекърва ми - на 85 г. и лежащо болна и както казаха сестрите в старческия дом, никой няма как да я е информирал за това. Обаче мен ме сринаха с години назад. Не очаквам помощ тук, просто исках да споделя Embarassed Колкото и срамно да е, но не се раздавайте на псевдороднини и приятели, и не се водете от разни чувства на отговорност, защото от това губим само ние, лекуващите се.

# 537
vessit моите съболезнования, съжалявам за загубата ти
Не обръщай внимание на роднините   ooooh!  има неща които не можем да променим, можем само да продължим да вървим по пътя си   Hug Hug Hug

# 538
vessit гледай напред,не обръщай толкова винимание,знам,че е трудно,но така се случва понякога.Не вярвам една публикация във вестника да е виновна за смърта на свекърва ти.Тя не знаеше ли?Гледай си децата и горе главата,всъщност как е дъщеря ти?Иска се време да свикнеш с мисълта,че повече няма да видиш баща си.Казвам го от опит и аз изгубих моя когато бях на 21 с течение на времето се примирих с мисълта,че няма да го видя повече,но никога няма да го забравя.Когато отида на гроба му някак си усещам удовлетворение защото там си изливам всичко което ми тежи(колкото и смешно да звучи отстрани).Имай на предвид,че животът продължава...наслаждавайте му се Hug

# 539
Хайде и аз в кюпа. Да му се не види и паниките и чудото. Имам въпрос и се надявам някой да може да ми отговори. От доста време имам едно неприятно мравучкане отдолу на стъпалата и то постоянно. Ето, сега чета в интернет, че това се случва на диабетици и аз пак си поставям сама диагнози. Случвало ли се е на някой?Може ли да е от ПР?

Общи условия

Активация на акаунт