Паническо разтройство - част 3

• 138 013
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Vessit,моите искрени съболезнования!

# 541
Lilito_84   , не си поставяй диагнози сама . Аз по едно време пък усещах сърбеж по цялото тяло , което пак е признак на диабет, но не обърнах внимание и отмина . Оказа се , че е от сапуна , имам чувствителна кожа , като на  майка ми , започнах да се къпя само с неоцветен бебешки сапун и спря всичко . То аз почти бях сигурна , че от това ме сърби де . Хора , много е неприятно това с поставянето на какви ли не страшни диагнози . Просто не трябва да обръщаме внимание на всяко дребно нещо . Аз да чукна на дърво се пооправих , имах някаква лека или тежка (и аз не знам ) депресия , не  можех да спя и от там всичко ми се преобърна . Сега да чукна някъде си поспивам добре , май от както сменихме часа и се оправиха нещата,  знам ли , но сега се чувствам супер , прави ми се всичко , имам настроение и т.н. Горе главата на всички  Hug.

# 542
леле никога не съм предполагала че съществува такова нещо докато не го изпитах.... изчетах цялата тема и хем се успокоих хем се притесних.  Thinking При някои явно нещата са по сериозни и малко ме стреснахте с тия години депресии, атаки и лекарства. Аз от 6 месеца не се чуствам добре отпаднала и от време на време като съм в автобуса или в заведение с приятели и ми става лошо сякаш някой ми е стъпил на гърдите и  ми тежи , но това продължава за кратко 4-5 минути да кажем дори  и по-малко. Не се задушавам нямам чуството че ще умра или че ще получа инфаркт , но си е гадно нонстоп да ми е отпаднало и да не знам кога ще ми стане така отново. Отметнах всички възможни изследвания - кръв, урина, хормони и щетовидна жлеза, гинеколог , кардиолог, невролог даже и ЕЕГ ми правиха. Сега ходя при един лекар в Стара Загора д-р Панов определено ми допада подхода му а и е забавен. От три дни пия оропрам по една четвъртинка. Доверявам се на лекаря, но наистина не съм супер зле и се чудя дали да не пия нищо и да се мъча сама да се справя с положително мислене. Аз съм супер усмихнат и положителен човек, амбициозна съм имам  хубава работа доволна съм от живота и съм щастлива с приятеля си просто не знам от къде се появи цялата тази психо история.  Сега съм по скоро уплашена от лекарството което пия отколкото от моменти в които ми става зле.

# 543
severina s аз също съм доволна от живота,имам добър съпруг две здрави деца на които да се радвам,работа която ме чака и имам ПР.Така,че това не е критерий.Явно сме по чувствителни и повече ги изживяваме  нещата и затова се случва на нас,незнам  newsm78
Желая ти успех  Hug

# 544
някой пробвал ли е с масажи аз ходих да ми правят и се 4увствам добре но незнам колко пъти да ходя

# 545
някой пробвал ли е с масажи аз ходих да ми правят и се 4увствам добре но незнам колко пъти да ходя
Аз  Grinning
Но, моето не беше само масажи, имаше и иглички и вендузи  Wink Сега постоянно карам мъжо да ми прави масажи, така беше казал иглотерапевта ми, че от време на време трябва. При един стрес и мусколите ни се напрягали, един вид се схващали, трябвало да се отпуснат. На мен също ми действа добре.

# 546

От масажите има полза защото действат най вече на периферната нервна система.
Но това действие не е задължително непременно човек да си го набавя чрез масаж=пари.
Същия ефект може да се получи и чрез подходящи упражнения.

Има упражнения специално предназначени за периферна нервна система и гръбнак. Дори само чрез еднократното им изпълнение се усеща енергия, сила......
А ако се изпълняват всеки ден в къщи или другаде минимум 15 минути ще бъде идеалния вариант.

# 547
Аз  Grinning
Но, моето не беше само масажи, имаше и иглички и вендузи  Wink Сега постоянно карам мъжо да ми прави масажи, така беше казал иглотерапевта ми, че от време на време трябва. При един стрес и мусколите ни се напрягали, един вид се схващали, трябвало да се отпуснат. На мен също ми действа добре.
то4но това усетих мускулите как ми се отпускат като станах и някак в слън4евия сплит усетих едно отпускане немога да го опиша то4но но като цяло добре ми е

# 548

Има упражнения специално предназначени за периферна нервна система и гръбнак. Дори само чрез еднократното им изпълнение се усеща енергия, сила......
А ако се изпълняват всеки ден в къщи или другаде минимум 15 минути ще бъде идеалния вариант.

Би ли ги споделила с нас   Praynig

# 549
Аз  Grinning
то4но това усетих мускулите как ми се отпускат като станах и някак в слън4евия сплит усетих едно отпускане немога да го опиша то4но но като цяло добре ми е
Ако имаш възможност продължавай си ги  Wink. И аз искам на масажист или на иглотерапевт, ама точно сега като не мога да си го позволя, заради тая криза и се задоволявам с масажа на мъжо  Mr. Green

# 550
Аз мислех да ходя на масаж , като средство за релаксиране просто , а и в зимните месеци се чувствам все по-схваната . И аз карам мъжът ми да ме разтрива. Иначе не знам дали само с положителни мисли става човек да се справи ако положението е много тежко. Аз също съм много положителен човек , имам всичко в живота си и все пак понякога изпадам в депресии и някакви дупки , но общо взето винаги сама съм се оправяла и излизала от тях просто , защото характера ми е такъв , че не се предавам и се опитвам сама да си влияя.Мислех само по едно време хапчета за сън да вземам , но после седнах и помислих и реших , че е временно състояние , и че ще се оправя и сама. Еми така стана , оправих се (да чукна някъде) или по - скоро ми втръсна всяка вечер да мисля ще заспя ли тая вечер или не аджеба и ми омръзна и си казах да става каквото ще . Много пъти това "да става каквото ще" ме е оправяло така да се каже .

# 551
Имам въпрос към тези които имат опит вече с антидепресантите. Сега съм настинала има ли лекарства които не може да се пият докато човек пие антидепресант като аулин, течен аналгин, диган...... разни грипни антибиотици? И след колко време минаваттия странични ефекти като липсата на апетит, сухота в устата и гадене? Аз вече 7 дена ги пия и все не ми е добре а пия едва по1/4 от хапчето за сега  Rolling Eyes

# 552
Аналгетиците засилват ефекта на другите, така знам аз.
Колкото до масажа, обожавам го  newsm62! Това ми действа най-релаксиращо.

# 553
Имам въпрос към тези които имат опит вече с антидепресантите. Сега съм настинала има ли лекарства които не може да се пият докато човек пие антидепресант като аулин, течен аналгин, диган...... разни грипни антибиотици? И след колко време минаваттия странични ефекти като липсата на апетит, сухота в устата и гадене? Аз вече 7 дена ги пия и все не ми е добре а пия едва по1/4 от хапчето за сега  Rolling Eyes

Не ми се е случвало доста често да употребявам такива хапчета,но при мен не се наблюдава нищо странично и ги пия без проблем.За по сигурно ако искаш попитай своя лекар,но мисля,че няма да има проблеми.
Поне две седмици са нужни да пиеш АД за да усетиш някаква промяна(поне при мен е така),но при всеки е строго индивидуално.Някой усещат подобрение още при първите 3 до 5 дни.Така,че търпение му е майката. Laughing Тайната на успеха е да умееш да чакаш Hug

# 554
Здравейте! Отдавна не съм писала,макар,че ви чета редовно. Надявам се всички да се чувствате добре. Искам да попитам тези,които пият АД,налагало ли ви се е да приемате и хормонални таблети? Аз пия Дуфастон,тъй като имам проблем с цикъла.  Другото,което ме притеснява-много се изпотявам и това е ужасно,защото се налага през нощта да се преобличам по няколко пъти. През деня също  ми става много горещо,особено ако вляза отвън в по-топло помещение,например магазин. Някой имал ли е този проблем?

Общи условия

Активация на акаунт