Паническо разтройство - част 3

• 137 976
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Цитат
гълтах сърце от гълъб
Бързо разказвай Grinning
Всичко съм готова да изпробвам само да се оттърва от тази гадост.
Ок  Peace, пиша ти ЛС  Hug

# 121
  • Около света и у нас!
Сладурки виждам, че повечето от вас са мами. Аз все още не съм, но много силно го желая. Когато ходих при моята лекарка тя ме увери, че всикко ще премине с бременността и това ПР ще отмине. Та ми е интересно как тази гад  #2gunfire се е проявила при вас? Преди  бременността, след нея или беше преди това и  си продължи след като родихте  newsm78...... много искам да разбера, дали най-накрая ще се отърва, аз за момента съм мн добре, тъй като съм вече очти 3 години на лечение с Ципралекс, но все още изпитвам несигурност, какво ще се случи след като го спра. Имам малки притеснения да не се появи  на ново  #Cussing out

# 122
Здравейте момичета! Не съм писала цяла вечност. Седя повечето време на вилата, а там няма нет. Виждам много нови имена. Жалко че се увеличаваме, а не намаляваме.

Аз хем съм добре, хем не съм. Вече не мога да си определя състоянието. Не мога без Ривотрила, въпреки че вечерната доза се опитахме да заменим с Флуанксол, но не стана. При мен се получава стягане в гърлото и задуха. Нямам други оплаквания, ама и тези са ми достатъчни. И вечер най-вече. Пия тоя Ципралекс вече 4 месеца и половина и все съм си така. Нямам никакви нерви и притеснения, но по часовник следобед идва стягането в гърлото. И най-вече на вилата, където ми е най-хубаво. Вече се замислям да не правя някаква алергия там. Но ако е така, тя повлиява ли се от Ривотрила? И жегите ме мъчат много.  А вас?

Пожелавам ви подобрение и усмивки. Като си дойда пак в цивилизацията ще ви драсна. А от Септември съм вече редовна  Kissing Heart

# 123
Сега виждам това със сърцето на гълъб. Може ли и на мен да разкажете Praynig    И аз бих изпила и изяла всичко

# 124
  • Варна
aynur, светни на всички за това сърце от гълъб.
Може пък да помогне.

# 125
aynur, светни на всички за това сърце от гълъб.
Може пък да помогне.
Момичета, нищо не ми пречи да го напиша и тук, но знам ли... може да има и със слаби сърца. Затова не го написах тук. Но ако кажете, пиша го.

П.П. Писах ви ЛС  Peace

# 126
Напиши го защо се притесняваш ти просто споделяш а който иска да него чете.

# 127
Напиши го защо се притесняваш ти просто споделяш а който иска да него чете.
Ами защото кървища, колене...
Добре, пействам го и тук  Simple Smile
Незнам дали ще има някакъв ефект, защото аз го глътнах преди два дни и още незнам. Значи, един гълъб, късате му главата. Аз не мога, затова го направи друг вместо мен. Дават ви сърцето и го гълтате, както си е така с кръвта, без да се измива. Това сърце, дето го гълтах беше голямо колкото орех, уплаших се, че няма да мога да го глътна, затова ми го разделиха на две. Може би ще е по-добре да се глътне нацяло но... Или пък ако се потърси някой по-малък гълъб. Пробвайте, желая ви успех, дано се отървем в най-скоро време от това гадно състояние   

# 128
Цитат
Та ми е интересно как тази гад  #2gunfire се е проявила при вас? Преди  бременността, след нея или беше преди това и  си продължи след като родихте  newsm78...... много искам да разбера
То при всеки май е индивидуално,но аз преди да забременея 8-9  месеца бях на Серопрам,след като го спрях забременях,в началото нещата бяха идеални но от 5-6 месец бремеността ми се превърна в ад от ПА-броях дните до термина.
Малко след раждането започнах пак да пия Серопрам,след това ми го смениха с Ципралекс и въпреки че минаха почти 8 месеца аз пак не съм добре.
Затова съм склона да пробвам и това с гълъба колкото и гадно да звучи.

# 129
Бони тоя флуанксол нещо от рода на деанксита ли е.

# 130
Здравейте,момичета! Да се отчета и аз. Пия си Велаксина вече 12 дни,по-добре съм,но от време на време пак се страхувам да излизам. Понякога няма проблеми,друг път-старата песен. А искам да ви попитам още нещо-влияе ли ви цикъла на проблема,който имаме,защото аз преди и по време на цикъл се влошавам. Поздрави и бъдете здрави! Hug

# 131
Здравейте,момичета! Да се отчета и аз. Пия си Велаксина вече 12 дни,по-добре съм,но от време на време пак се страхувам да излизам. Понякога няма проблеми,друг път-старата песен. А искам да ви попитам още нещо-влияе ли ви цикъла на проблема,който имаме,защото аз преди и по време на цикъл се влошавам. Поздрави и бъдете здрави! Hug
Да, на мен ми влияе. Даже преди време и аз бях писала.  И аз съм като теб.

# 132
Ох,много е гадно!!!!Ти какво точно чувстваш? Аз имам и замайване,леко сърцебиене,умора,даже и настроението ми е нула,понякога плача...Незнам това нормално ли е и как може да се облекчи?

# 133
  • Около света и у нас!

Мила според мен на всеки влияе. При мен също се получава неразположение, независимо, че вече съм добре. Все пак по време на лелката хормоните ти бушуват  Laughing  и няма как. Но и това ще отшуми, стискам ппалци много скоро да си по-добре   bouquet

# 134
Ох,много е гадно!!!!Ти какво точно чувстваш? Аз имам и замайване,леко сърцебиене,умора,даже и настроението ми е нула,понякога плача...Незнам това нормално ли е и как може да се облекчи?
Така се чувствам и аз. Сега вече уж съм по-добре. И тия работи са по-слаби, но ги има все още. Какво чувствам - напрежение, виене на свят, сърцебиене, умора, спи ми се... Може би същото като тебе. Но само едно искам да ти кажа. Всичките тия неща, преди подобрението бяха много по-силни, сега са по-слаби и търпими. Може би само главоболието е малко по-силно, но както е казала  fiamaa  Hug, "по време на лелката хормоните ти бушуват  Laughing  и няма как". Ще се справиш и с това  Hug

Общи условия

Активация на акаунт