Паническо разтройство - част 3

• 138 105
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Radita виждам че имаш две малки деца, не се предавай  заради тях  bouquet
Занимавай се с децата си , радвай им се толкова бързо порасват
В БГ отиди на психолог, не бързай с лекарствата.
Опитай се да изброиш нещата които те карат да се усмихваш и те правят щастлива, ще се учудиш колко много са.

Благодаря ти за съвета,но вече не издържам и мисля ,че имам нужда точно от хапчета,на теория знам почти всичко за самолечение и т.н. ,но уви на практика ми е невъзможно да го усъществя  Tired радвам се че ви има и може да споделяме   bouquet

# 496
  • Габрово
Radita, когато почувстваш, че не можеш да владееш сама положението, въпреки знанията, уменията и усилията които полагаш, е време да се обърнеш към специалист. Той ще прецени дали имаш нужда от медикаменти или от друга терапия. В определен стадий на тревожните разстройства човек просто не може да се справи сам. Трябва да му се помогне малко. В това няма нищо срамно и не е проява на слабост  Peace.

# 497
Здравейте мацки,

Отдавна не съм писала, но си ви четях. Виждам, че има нови попълнения, което хич не ме радва.
Аз мога да се похваля, че вече съм "на чисто". Но през какъв ад минах след спирането на ривотрила.....не е за разправяне. Даже си взех болнични, за да не ходя на работа. Сега всичко си е ок и се надявам така да си остане.
Успех на всички и въобще не ги почвайте гадните хапове, че е много трудно откачането  Hug

# 498
Здравейте мацки,

Отдавна не съм писала, но си ви четях. Виждам, че има нови попълнения, което хич не ме радва.
Аз мога да се похваля, че вече съм "на чисто". Но през какъв ад минах след спирането на ривотрила.....не е за разправяне. Даже си взех болнични, за да не ходя на работа. Сега всичко си е ок и се надявам така да си остане.
Успех на всички и въобще не ги почвайте гадните хапове, че е много трудно откачането  Hug

Много се радвам за теб,всичко това бледнее пред щастливото събитие,което те очаква.Как протича бременноста?Сигурна бях,чеще ги спреш аз също не пие лекарства докато бях бременна защото нямах нужда от тях.Няма ли вариант да съм цял живот бременна Joy

# 499
Аз пък не знам защо си мисля , че по време на бременността се засилват симптомите , особено като са съчетани с физически неразположения от самата бременност . Но пък от много мами съм чувала , че точно тогава се чувстват най - добре , може би си зависи от самия организъм . П осле може би след раждането нещата могат да се усложнят като се съчетаят със следродилната депресия . Абе всички тези неща са на базата на внушение , слаба психика и т.н . Аз скоро си казах следното - в крайна сметка ако се поддавам постоянно на лоши мисли , на страх и т.н. кога ще живея? Нима животът ми не е предоставен , за да го изживея щастливо , а не да си блъскам главата с постоянни мисли какво  ще стане , какво е можело да стане и т.н. Какви ли не нещастия има по света , самата аз много пъти в живота си съм чувствала истински страх от нещо реално и ме е яд , когато си измислям буквално проблеми , защото не рядко ми се случва .

# 500

Много се радвам за теб,всичко това бледнее пред щастливото събитие,което те очаква.Как протича бременноста?Сигурна бях,чеще ги спреш аз също не пие лекарства докато бях бременна защото нямах нужда от тях.Няма ли вариант да съм цял живот бременна Joy

Бременността ми протича мнооого леко, чак се плаша понякога. Нищо не ме боли, не ми се гади, 1 път поне да бях повърнала  Mr. Green, ям всичко и всички  Laughing Бебчо си е добре - всичко си има, развива се напълно нормално и такива шутове ми хвърля вече   #Crazy Та след като преминах през целия този ад (ПР) мисля въобще да не посягам повече към лекарства. И ще стискам до край...Върнах се на работа след т.нар. период на отнемане и сега се наслаждавам на бременността си, на мъжа си и на котарака Пъцко  Joy.....Аре да на се хваля много, че да не дърпам Дявола...

# 501
 smile3501  браво карай я все така

# 502
Браво Кали, много се радвам за теб. Звучиш много щастлива. Ти и АД ли спря?

# 503
Браво Кали, много се радвам за теб. Звучиш много щастлива. Ти и АД ли спря?

Мда, всичко спрях едновременно. Бях на сероксат и ривотрил. Ужасно е! Много трудно ми беше, но оцелях...така, че и вие можете мацки.

# 504
Браво kali666     Hug много се радвам за теб

Разбира се че ще оцелееш, малкото човече в теб има много силна мама  bouquet

# 505
Колко пъти посягах към хаповете да не казвам, но не взех. На мен много ми помогна мъжа ми, ако не беше той едва ли щях да се справя. Надявам се и вие да имате човек, които да ви разбира. Сега имам чувството, че живея втори живот - ходя по магазини, по кафета, градски транспорт - никакви ПА. Така, че стягайте се девойки - има измъкване.

# 506
kali666 браво на теб давай все така Simple Smile
искам да те попитам лекарствата по време на бременността ли спря или преди да забременееш тоест пила ли си лекарства по време на бременността питам защото искам скоро да имам второ дете а съм на ривотрил и ципралекс а ривотрила не успявам да го спра вече 4ти път опитвам Sad

# 507
здравейте паники Hug бих искала да ви попитам,на някой слу4вало ли му се е да вижда едни такива малки 4ерни то4ки пред о4ите си или не6то като паяжина?на мен ми се полу4и откакто запо4наха ПА..мн странно  а за тези които са успяли да спрат лекарствата ..БРАВО!и аз сега намалям моите..ама хи4 не е лесно  bouquetще се справим!

# 508
maria_q_b,няма никакъв проблем да си бременееш с Ципралекс и Ривотрил. Аз съм на същото лечение.

# 509
kali666 , браво на теб! Би ли разказала как на практика става спирането на тези лекарства? и колко време ги пи?
Аз в момента съм на Сероксат и Ривотрил / от три седмици / и се чувствам много добре, а преди беше ад. Напълно съм убедена, че трябваше да почна лечение. Сега ме интересува спирането.

Общи условия

Активация на акаунт