Отговори
# 135
Ех, Миме страшна си! Hug С Майчето ли ще ходите?

# 136
  • София
Абе, а почерпката къде я забравих! Днес правим 5 месеца, а и в сметката видях едно нови, нови 2880 лв. от милата ни държава!

Доре, помниш ли какво обеща в парка ако получиш тези пари от държавата....????? Аз помняяяяяяяяяяяяяяяяяя smile3508

НЕ ПОМНЯ! Какво?!?!

Леле, Миме, глътнах си езика! Страшна рокля, страшна жена, абе тоя човек как му е минало през акъла да се карате въобще! newsm78 Naughty

# 137
Фокси ми то като се замислим май много хора вече не пишат,Тифани МИшел(много страно тя поне се включваше много)Йоли от както си е в бг и тя не пише,пеещото момиче  и то ама те нали имат грижи със свекърва и.а сигурно още много има но аз не ги знам че съум от късната реколта.
за мястото май много станахме за 'здравец' Peace
само и датата да уточним горе долу аз викам да е между25.08 и 05.09 да може и немските мами да дойдат Heart Eyes

# 138
  • София
Миме, сигурно си права за повръщането, ама аз вече толкова бях изтрещела, че и нещо хубаво да ми беше направила, пак щях да откача, а сигурно е така, то и тя е педиатър все пак и тя трябва все нещо да знае Simple Smile Айде приключвам темата, не си заслужава да й отделяме толкова много странички на тази жена!

За моренцето, дано е хубаво времето там, а ако не е утре, поне до ден-два да стане много слънчево и приятно за плаж Simple Smile

Аааа, голяма си мацка, честно, кефиш мъ, ш'ти звънна Simple Smile))))))

Аз видях, че скоро Албена13 беше писала в някаква тема за необяснимото в клюкарника, като няма какво да правя и ровя понякога там, ама при нас не пише  newsm78

За Здравец, аз сега навивам мъжа ми да отидем през лятото, ама ако навием всички за там, ще го оставим за тогава, а дали ще ни събере всички?!?

# 139
  • sofia
А сега да ви покажа какви снимки ми направи една приятелка на Виктор,много ме е яд ,че нямам око за снимане,а
 и техника де.

има и още но са в албумчето.Честито на празнуващите днес,моята любима баба също е от тях,бъдете живи и здрави и много щастливи.

# 140
мерси мерси и аз това се чудя Laughingама и скромна Blush
дорабела какво стана на прегледа,какво каза докито?
да с Мая отиваме аз не я давам на никой за повече време може би като порасне малко някой път с баща и ще сме младоженци сами на мотора и по пътищата Heart Eyesех мечтиииии

# 141
леле Сребърна СТРАХОТНИ СНИМКИ мале дай я тая твойта приятелка да я цаним за националната среща да идва с нас Laughing

# 142
Зитка честит рожден ден !

Честити месечинки на малчовците , които стават на 4 и 5 месеца днес

Да ви кажа и аз за хотел Здравец  Ние април месец ходихме там с милото и Ева и много ми хареса. В цената за стаята влизаха сауна, басеин и фитнес  Wink естествено ние не можахме да се възползваме от нито едно от тези неща , защото беборана не позволи  Confused Има само едно неудобство- ние бяхме на трети етаж и уж има асансьор ама той ходи до някъде и после минавахме през едни коридори и изкачвахме доста стълби докато си стигнем до стаята (неудобството е за качването на количките) А за природата не мога да кажа, щото като бяхме там беше мноооого мъгливо ама все пак това е планина , така че няма начин да не е прекрасно  Party Та да обобщя ние с Ева сме много ЗА Здравец  Peace

Възникна следната грешка при публикуването на новото мнение:
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

Дали ставам за машинописка а  Party

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 15:11 от wondertedy7

# 143
Сребърна,уникални снимки!!!Страхотно качество!

Миме!!! Shocked Много си готина,голяма съблазън ще падне!  Laughing

Фокси,аз го предложих този Екохотел"Здравец".Не помня преди какво друго съм предлагала,но като гледам тази оферта на първо четене спечели доста фенове.Легловата база е сравнително голяма.Ако тия дни уточним датите,вече можем и да се преброим ориентировъчно.И в началото на август да резервираме.Ако искат капаро всеки може да си прати.Те ще ни ориентират по телефона.

Дорабела,как сте днес с Раличка?

# 144
Фокси, честит рожден ден и на твоето тати! Да ти е жив и здрав!

Атмосферче, честито за паричките! Със здраве да си ги похарчите!  Hug

Силве, много ми хареса този хотел "Здравец", а пък и е много близо до Пловдив и на Фокси ще и е много удобно!  Wink

Сребърна, страхотни снимки! Направо уникални! А малкия Вики колко е красив!    bouquet

Котенце, как си?  Praynig

Мими, мноооооооооого си хубава!  Peace

# 145
Сребърна,приех те във Facebook Peace

Мимееее, #Crazy евала,бе,душко! Ебаси берекета дет` си Mr. Green

Аз ще взема да се погримосам малко и да извеждам бамбини.Тати си дойде от работа,ама не го знам кога ще ходи пак на частното,та затова гледам докато е тук да се пооправя и..бегом навън....

Аре мацки,до после..Ама много ми липсвате когато не съм пред компютъра...Ох,нямам търпение вече да идва срещата Heart Eyes  bouquet Hug

# 146
  • Sofia
Мина огледа, пак нищо няма да стане, знам си аз....
Деси, ще се местим в Княжево. В доста по-голям апартамент, че тук вече си ходим по главите, а хаоса от неща, които просто няма къде да се сложат вече ни побърква. Та в Княжево ще се местим така или иначе, но този апартамент искаме да го продадем и така да си платим другия. Да, ама тъпата криза ни застигна и се спече малко положението, та плановете за до края на годината не знам дали са вече реални...Ще видим.

Гея, мерси! И аз така бях запомнила, обаче на кутията пише за над 5 месеца - 7 лъжички за готов разтвор 210 мл, 3-5 пъти  Shocked Много тъпо, защото колкое стомахчето на едно 5 месечно, колко е на 10 месечно... Ама това е, за да изхвърляш излишъка и да си купуваш кутия след кутия. Ама не са познали! Crossing Arms Сега му слагам, ако знам със сигурност, че е гладен 150 мл вода + 5 лъжички и става 170 мл готов разтвор. Не винаги го изпива и аз не го насилвам. Не е злояд, колкото иска, толкова!

Аааа, Силве, Боянчо пак обра точките! Двамката със щерката на мамаЗ са ни много любими вкъщи, само им се хилим и мечтаем за деня, в който и Венци ще започне да ги ръси такива Simple Smile

Бетунга, стискаме палци! Дано го приемат детето, където иска!  Praynig Стискайте и вие, че тези дни излизат резултатите на средния ни батко от кандидатстването след 7 клас Simple Smile

Сватя,  smile3521 Баси мацката си!!!  #Shocked

Маринче, как сте? Какво каза доки? Дано е добре Рали! Praynig

Сребърна, СТРАШНИ СНИМКИ!!! Браво на твоята приятелка, ама с такъв модел е лесно Wink Много е хубав!!!

Диде, все така съм Sad Даже преди малко пак леко ми прокапаха гърдите и ми идваше да ревна вече Sad Хич не му се вижда края... Cry

# 147
  • Стара Загора
Миме,страОтна си ,страОтна  Peace
Сребърна,уникални снимки  Flutter Идеята да дойде и приятелката ти на срещата ми харесва ,ще ни направи много красиви снимки  Peace

# 148
  • София
Инче, резултатите са излезли вече, проверете в нет-а и чичото на Стаси кандидатства Simple Smile)))

# 149
Ако срещата остане края на Август-началото на Септември мее не ме бройте. Засега мислим тогава да почиваме и няма да сме в София, а най-вероятно и в България.
Иначе и на мен този Здравец ми се нрави:)

Инче
дано се наредят нещата и скоро да се ширите в голяма къща

На всички кандидатстващи и очакващи резултати - успех.

Общи условия

Активация на акаунт