Доре, помниш ли какво обеща в парка ако получиш тези пари от държавата....????? Аз помняяяяяяяяяяяяяяяяяя

Хотел Здравец моя приятелка много ми го похвали, те ходят редовно там, а са с малко дете, така че е подходящо като за нас.

)))) А и термобокс ми трябва, щото за моя са широчки шишетата 
)))
Аз пък с Боян процедирах така-в шишетата слагах направо дозата АМ,а топла водичка в термоса.Така или иначе при повече от едно хранене навън ти трябват повече шишета,защото няма къде да миеш,стерилизираш и т.н.Ако водата е по-гореща-разбивам млякото,отварям шишето и млякото изстива.Така носиш само шишета и термос...без кутии,контейнери и т.н.
Даже само заради това не бих я избрала!
Весето ти е казала-освен да ги оставиш на пода върху нещо меко.Просто вече не става сами на диван,спалня...Боян като си сцепи главата на 11 месеца баща му го държеше за ръчичка!Падна от място и за зла участ върху ръба на бордюр..
Толкова се самообвинявахме!Голям стрес беше,ужас...7 шева на челото,много кръв...Та мисълта ми е,че и като ги държим може да стане беля...
Видях случайно тема в подфорума "На море,планина..." и го хвалиха разни майки.Стаите изглеждат много просторни,а и пишеше във фирума,че кухнята е добра!
Давай още бисери!
да са живи, здрави и късмета цял живот да ги преследва!
100% щеше да отнесе някоя майна от мене, ама споко и тя ще си намери майстора 

просто при тебе синдрома - грижовна мама, по-яко те тресе.
още колко ще има да падат, а като проходят
кво ще правиш след всяко тяхно падане
Юнак без рани няма - това е изречението с което аз съм се успокоявала. Женския вариант не го знам
мамите с по-големи каки да кажат.

е вече ако стане напечено и с краката на долу ще го обърнеш.
и да не ми се смеете че така позирам ама се снимах сама
Препоръчани теми