Отговори
# 105
Здравейте момичета   bouquet
Влизам само да ви пусна един поздрав от първото юлско слънце    Nature Sunny и отивам да поспя , че очите ми са като палачинки  Tired

После ще чета , че като гледам пак не сте си поплювали с писането  Wink

# 106
Мечи,ама те са от Швейцария и тука изобщо ги няма.Co-Dafalgan се казват.Това бяха единствените хапчета,които ме оправяха.Напиши ми адреса си на ЛС и ще ти пратя няколко хапчета да си имаш.Обаче ако кърмиш Мишката няма да ти пращам,защото съдържат кодеин-30мг  Naughty

# 107
  • София
Ивееееееее  Hug  Hug  Hug  Я,не и се връзвай на тая гад.Нещо не е наред жената,така говори ли се на майка?!  #Crazy И после сифилис, да ходи нея да я тестват,идиотка с идиотките,лелееее направо се ядосах ама много,като се видите с вашето педи да му се оплачеш,за да не си праща вече пациентите при нея,пък и иска да му ги краде,обръщала внимание,такова внимание щях да и дам ако бях там!!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Успокой се и забрави всичките и простотии дето е избълвала!!!

На празнуващите честито!

Инче
, оправяй се бързо,звучи ужасна ситуацията,но имам приятелка,която беше така и се оправи за 3 дни,още малко!

Мамаз
, снощи четохме с мъжа ми за храненето на двд-то и за човека, дето много е лъгал,счупих се от смях,а мъжа ми,който си пада малко вещоман,което мен ме дразни, каза добре че нашето двд е нависоко  Laughing

Алхимиче
, може да си писала,но не помня къде сте на море?

Марина
, как е бебка?

Фокси, забравих вчера да ти кажа,че гледах клипчетата и не мога да повярвам колко са пораснали мушмороците,като се сетя на първите снимки какви са мишоцииииии  Simple Smile А между другото аз така и не мога да ги различа,на първото клипче кой седи по корем,докато другия папка?

Още нещо исках да питам и клюкарствам,но засега не помня,после пак  Wink

# 108
Хетера,по корем беше Гошко,а Наско ядеше...А като се видим на живо ще ги различиш много добре,ще видиш..Те са много различни.

# 109
  • София
Иве, няма такъв изрод! Тая е за Карлуково, аз щях да я пребия сигурно! Ииии...ша ма извиняваш, ама ти пишеш като онези модерните писатели, без точки, едно изречение 100 реда и просто едвам го дочетох! ooooh! Wink

Да, Коте, отиваме на невролог точно в тоя център "Детско здраве" довечера в 19.00. Хич не ми се ходи, толкова ме е шубе...
Вземи верно се снимай да изплакнем очите и ние... Joy

# 110
Честит празник на всички, които празнуват днес!  bouquet

Зитка, да си жива и здрава и много щастлива!!!   bouquet

Май, повечето ни бебчета посрещнаха джулая днес, аз тепърва си отварям очите. Laughing

Атмосферче, благодаря ти! Hug Мария, наистина е доста устата и отговаря на възрастните като на равни. Една част от мен побеснява, но друга гледа отстрани и се кефи, че детето е толкова своенравно. Въпреки това има две неща, от които никога няма да спра да се изчервявам:
Едното - в следствие на това, че ни вижда с баща й как си разменяме целувки всеки път за "здравей" и "чао" - поглежда косо някакъв майстор, който идва у нас и го пита: "Ти защо не целуна мама, като влезе?" Mr. Green
Другото: Някакво момче периодично я ядосваше и закачаше в градината и един ден се обърнала и му казала: "Виж какво, мама може да те прати в затвора, тате - на гробищата. Кво избираш?"  Embarassed Rolling Eyes Laughing
Другите няма да ги разказвам, че няма никъде да искате да дойда с нея... Laughing

По този повод, Толо, ако решите за този хотел - идваааам. От там имам невероятни спомени в началото на връзката ни с любимия. Но не съм стъпвала от 15 години, не знам дали отговаря на описанието. Мога да попитам приятели, ако решим...

Иве, много неприятно преживяване си имала. Напълно те разбирам. Хубавото е, че вече имаш база за сравнение и може да си спокойна за правилния избор на вашата си лекарка. Peace

Коте, аз процедирах по следния начин с Мими, но тогава още преварявах и шишетата, и водата й: Сипвах водичката в шишето, носех млякото направо с кутията и лъжичката в него, а отделно една подходяща за целта малка пластмасова кутия и гореща вода в термос. После слагах цялото шише с вече разтвореното мляко да се стопли във въпросната кутия и горещата вода от термоса. Така по - лесно можех да контролирам топлината, иначе, ако в термоса е преварената вода може да е прекалено гореща или пък изстинала, ако се разхождате по - дълго. А така, във всяко кафене можех да си поръчам чай и да използвам горещата вода, ако моята вече не става. Малко аборигенски го обясних, дано ме разбра. Изглежда хамалогия, обаче с Мими не се прибирах по цял ден, имайки въпросните неща и максимум още едно шише с преварена вода, за следващото ядене, ако още скитаме...

Атмосферче, притесненията никога не изчезват. Номерът е да ги държим в някакви неналудничеви граници, за да не затормозяваме с тях самите деца. Ето, аз съм вярващ човек, знам, че всичко е Божа работа. Няколко пъти са ми се случвали неща, които само потвърждават, че ако Бог реши нищо не можеш да направиш и обратно ( от типа да падне тухла от 4-ия етаж на 2 см. от количката с Мими...), но въпреки всичко си мисля всякакви страхотии, проверявам и двамата по н- броя пъти на нощ, ето дори и тези изследвания на Бобчо, дето правих са доказателство... Да, има известна увереност с второто дете, обаче страхът и паниката си остават. Номерът е да им свикнем и да ги дресираме. Mr. Green Hug
А, аз първият път точно на невролог в този център го водих, и не съм особено доволна... Но може да не е същият, или пък на мен така да ми се струва...

# 111
Някой да е опитвал тези вафлички Laughing Laughing Laughing

Мн са ситни надписите, ама да напиша част от тях, много се  hahaha
"Гонят стреса!...гялят центъра на удоволствието
повдигат настроението"

"Когато сте зли не яжте опаковката." "Препоръчва се от добрите психоаналитици"
"Не споделяй с никого... яж си ги сама."

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 12:11 от kamelllia19

# 112
  • София
МамаЗ, благодаря и на теб, ама аз пиша, за да ти кажа колко се смях на твойта Мими, това със затвора и гробищата ми оправи деня, наистина  Laughing

Веси,  Hug, дано се видим в петък, ако не, поне ще се чуем да ти пожелая хубаво изкарване Simple Smile

Ама много хора тия дни на море и брат ми и снаха ми и малката заминават в събота, май някъде около Приморско ще се въртят, не знам точно, но със игурност ще са на южното черноморие Simple Smile

Хехе, Доре, имаш право, баш като модерните писатели съм, само дето им нямам таланта на хората, те поне интересно пишат и можеш да издържиш до края Simple Smile))))

Аз пък не ви писах мерките на детето, въпреки че още се чудя дали да й вярвам на тая или не, ама да ги отбележим все пак: 7135 гр. и 67,4 см, иначе пък до милиметъра и го последното грамче мери беееее Simple Smile)))))))

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 12:16 от iva_angel

# 113
Честити месечинки на Гошето и Наско и на Вальо и Криси ! Да са здрави и щастливи бебета!

ще ви дам един съвет за прехвалените педиатри на България колкото по малко се слушат толкова по добре. не се ядосвайте и не се притеснявайте всичките не ги слушат главите. аз мойта я ползвам за ваксините мерене и теглене евентуално недай си боже да се разболее да го лекува ама да ми гледа детето и да ми казва как да го гледам не как да го храня преобувам и каква гимнастика и тем подобни не я слушам. всички деца са строго идивидуални и самички ни показват кое как става

лек ден  и приятни разходки в бс времето е разкошно

# 114
  • София
MamaZ, вие при кой лекар бяхте?

За притесненията: абсолютно налуничаво е, защото аз виждам, че всичко му е наред и въпреки това откачам, което ме навежда на мисълта, че аз не съм наред в главата... Cry

# 115
МОЖЕ ЛИ ДА СЪМ ТОЛКОВА ОТВРАТ МАЙКА....КАЖЕТЕ МИ.... #Cussing out ГОШКО ПАДНА ОТ ДИВАНА..ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ...УЖАСНА СЪМ, НЕ МОГА ДА СИ ОПАЗЯ ДЕЦАТА... Cry УЖАС УЖАС...................................

# 116
Фокси, мерси  Hug Не, не кърмя, а и разбрах, че са швейцарски, но да пробвам някой като ходи по Европата да ми ги донесе. Благодаря, но не искам да ми ги изпращаш, пази си ги, може, не дай Боже, да имаш нужда някой ден от тях! Те са болкоуспокояващи, предполагам, и за други болки могат да се ползват.

Коте, от обяснения, разкази и описания на кутийки с дозички не можеш да се отървеш  Joy

# 117
  • Sofia
Ех, Доре, Доре....я си пусни ето този филм http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=177842&hit=1 и ще забравиш всички тревоги! Препоръчвам ви го! Много е лек и романтичен и какъв мъж имааааа! Мале!  Sunglasses

Благодаря ви за съветите! Много са ми полезни, непременно ще си взема такава кутийка и термос. Фокси, мерси за предложението! Ама нали и тук има Вис Виталис вече и все се каня да отида..ето сега имам повод Wink

Отивам да се опитам да пооправя малко, че ще идва оглед за апартамента. Чудо на чудесата! От 5 месеца само едни клиенти са идвали  Confused А вече искам в новата къща, че тук си ходим по главата вече.

Ееее, Фоксунко, недей така! Ти си една, те са двама, шават, мърдат, как да ги опазиш! Дано е добре дечко, не се притеснявай!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 118
  • София
Ооо, Вержи, спокойно, нали знаеш, че се случва на всички дечица, а и не само веднъж, моя доктор каза, че сега се почва, няма да му е за последно, тепърва ще има още много падания, не си лоша майка, може би си била при Наско, може до тоалетната да си отишла мама му с...а, нормално е  Hug

# 119
  • София
Фокси, споко и Ники е падал 2 пъти от дивана.
Защо не измиеш хубаво пода,не застелиш дебел юрган и одеяло и не ги оставиш там да си се търкалят на воля,поне няма да се притесняваш дали ще паднат.
А,относно приликата им,аз виждам,че не си приличат и ги различавам,но все забравям кой кой е Blush

Иве, ще се чуем и се надявам да се видим!!!

Общи условия

Активация на акаунт