Отговори
# 90
м@м@ мерси,ама то много скъпо ми се вижда ще пропусна.ща си пеем песнички по пътя
Йойо е 68 см. (МАЙ СМЕ НАЙ-ВИСОКИ!) и 7,300 кг. Много ме кефи! Heart Eyes

Е, ние със скромните 74 см....  smile3534

Честити рождени дни на малки и големи!  smile3525

извинете вие да не сте декемврийче newsm78 Joy

# 91

Вижте какво намерих:
http://www.hotelzdravetz.com/  - а и има пакет "уикенд"-плащаш две нощувки(петък и събота) и получаваш още една безплатно(в неделя).

хотела е много хубав.намира се на хижа Здравец над Пловдив.Това е като Витоша за София

И аз съм ЗА  Peace

# 92
м@м@ мерси,ама то много скъпо ми се вижда ще пропусна.ща си пеем песнички по пътя
Йойо е 68 см. (МАЙ СМЕ НАЙ-ВИСОКИ!) и 7,300 кг. Много ме кефи! Heart Eyes

Е, ние със скромните 74 см....  smile3534

Честити рождени дни на малки и големи!  smile3525

извинете вие да не сте декемврийче newsm78 Joy

...или бъдещо баскетболистче... Simple Smile

# 93
  • Sofia
Добро утро! Simple Smile

Честит празник на всички рожденници днес! Да са живи и здрави, обичани и щастливи!!!  smile3525

О, Деси, дано бързо премине ревливия период!  Praynig И Венци днес е супер киселяк, ама е от ваксината. На всичкото отгоре ака едно пастообразно  newsm78 и се напъва повечко. Това ли е запек? Днес 2 пъти вече свърши работата.
Имам въпрос към мамите хранещи с АМ. По колко пъти на ден храните мъниците? На кутията на Лактана пише след 5 месеца по 3-5 по 200 мл  Shocked Ама Венци не ще да изяде повече от 170 мл засега, а понякога яде само по 100мл и почва да иска да папка след 2 часа. Трябва ли да му правя режим? И как? Леле, колко съм неподготвена  Embarassed
И още един - как процедирате с носенето на храна навън? В термус водичка и в бурканче сухото вещество? А пюренцето на разходката на температурата на въздуха ли го давате? Или трябва да се топли? Леле, че съм въпросителна днес...

Иначе аз съм не по-зле, което си е направо по-добре. Обаче още съм си Памела Андерсън и въобще не знам това чудо къде ще отиде  Sad Днес усещам някакви бодежи и не знам дали е защото още растат мръсниците или се прибират, така или иначе не мога да ги докосна... ooooh! Искам си невидимите гърдииии!  smile3514 Не съм вярвала, че ще го кажа!

Еми, окончателно се убеждавам, че нашите мъже са създадени един за друг! Дай да ги запознаем, може да пламне някоя либоффф там.... Grinning

Миме, страшен е тоя Едо! Голяма капия! И му кажи, че е истински батко, щом въпреки че си ги мисли тия неща, не го показва към Мая! Браво на момчето!

Доре, намери ли друг доктор, по-бърз? Ще го водиш ли някъде Йойо?

Отивам да обикалям хладилника, като куче пред месарница и да видя има ли нещо, което мога да хапна...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.
Аааа, много съм бърза.... ooooh!

# 94
  • София
Ох, милички, не съм ви чела от сутринта, но искам първо да ви кажа какво стана при педиатърката, която заместваше моя педиатър, цяла сутрин плача, ама вече съм по спокойна...отиваме сутринта, при нея много хора, казахме, че имаме час за 9, беше точно 9, но въпреки това влезе друг човек преди нас, тъкмо мислих да си ходим вече и ни поканиха, дойде сестрата и ми вика, носите ли си пелена, при моя педиатър, той слага и аз не носех, ама казвам, ами нося одеалце тънко, и тя, ми ако го напишка и аз вече доста раздразнена, ами ще го изпера, тя тогава каза, че имат какво да сложат, не и трябвало одеалото, ами защо пита тогава, после дойде лекарката и вика, ей, ама на тебе майка ти не ти е измила очите тая сутрин, аз и казах, че има запшено каналче и буквално за 5 минутки като го избърша има секрет, а тя вика, ааа, неее, майка ти е виновна, после му свали памперса и каза, че имал слаба коремна стена, всеки път да съм му правела масаж за стената като сменям памперса и да м сложим лепенка, нищо, че бил голям, а нашия педи нищо такова не е казал, съпруга ми я пита, ако не иска той да я сложи и тя каза при нея да отидем, тя на ВСИЧКИТЕ си пациенти слагала, защото се грижела повече за децата и ги наблюдавала повече, мъжа ми много я хареса и това за лепенката, че той е опериран от херния на 10 месеца, а на мен ми идеше да я засрелям, но както и да е, пита дали са ни показвали упражненията, аз й казах, че упражнения правя от третия месец и тя, ааа, ама как така, упражненията започват този месец, ей, тази твойта майка не знае какво прави и подобни неща, показа ми ги, добре, това за свиването на ставите в таза ми го показа ортопед още първия месец и го правя, а тя каза, амиии то си личи, че не е свикнал, не сте му правили гимнастика, а пък какво като си мъж, трябва да имаш хубав таз, той има и един ортопедичен проблем на ръчичката (води се малформация, но е козметично), тя го видя и каза, че не е проблем, преслуша го и пита скоро дали е кашлял, че много хъркал, аз и казах, че хърка, защото има една костичка на гръкляна, която е по-ниско и се израства до годинката (според педиатъра и унг-то, а и на всякъде където съм чела това е физиологично) и тя, ааа, ама това, че има толкова малформации (което не е вярно по начина, по който го казва) значи че има нещо, не е случайно, трябва да сте много спокойни и силни с това дете, кой знае какво ще му се случи още, изследвали ли сте се за сифилис и двамата, отрицателни ли са изследванията и аз вече  #Crazy Cry, дали съм пушила, казах й, че не дълго време и съм ги спряла отдавна, освен това толкова ме шашна, че през цялото време казвах на унг-то ортопед, а за изследването за сифилис питах дали има предвид австралийски антиген, а не васерман както си е, ама тя направо ме побърка!!! Преди това ме пита дали даваме витамин Д, аз й казах 1 капка и тя, ама как 1, кой ви каза по толкова, аз й казвам - педиатъра и тя, аз ако бях, поне 2, какво като грее слънце, той е 7 кг, малко му е и т.н., аз й казах, ч съм питала и УНГ-то за витамин Д, защото и той каза да си правим профилактиката и му казах, че давам 1 капка и той каза, че е достатъчно и тя тогава каза онова за сифилиса...Каза, че през живота си не била виждала предозиране от витам Д, ама случаи на Хепатит Д?!? така де, рахит, колкото си иска...преди да започне да го тегли каза, че можела нещо да изкара по-малко, това не значи, че се е смалил, ама тя ще напише каквото мери, това добре, ама още с главата като започна, изкара я с 1 см по-малко от преди месец, а пък шапките оттогава са му вече много малки, гръдния кош пораснал половин сантимер, както и да е, на см го изкара 67, преди месец беше 62, според мен към 65, но това не е важно, на кг 7100, качил е 900 гр за месец, пита какво яде, аз казах АМ и тя, а какво друго и аз - нищо и тя най-накрая да ме похвали за нещо, иначе през цялото време се хилеше на детето и му говореше мама и татко колко неща не знаели, как си правели експирименти върх него, ама как сме го обичали...би му ваксината в ръката, явно това е другото място, ок, няма проблем, ама не му прегледа гърлото, а аз в паниката съвсем забравих, пък и какво да й кажа, забели му пишката почти до края и каза във ваничката довечера да го направим пак дотам, аз я питах дали да го къпем след ваксината, а тя, ами не, само пишката ще измиете, аз не исках да я пипам, ама така стана, температура вдигал ли е до сега от ваксините, ами не, добре, значи няма да има проблем, оххх, имаше и още доста неща, ама в момента, в който ми каза, че на детето кой знае какво още ще му има и света ми се обърна и изобщо не помня другите простотии и каза, че сме щели да чуем от 3 лекари - 5 мнения, да не се притесняваме, ама ако някой лекар ни бил харесал, избираме си го и продължаваме с него, тя много внимание обръщала на децата и до 20ти била в отпуска, ама после сме можели да отидем при нея, как пък не, мъжа ми като излязохме беше толкова щастлив, все едно не е присъствал на прегледа, много му харесало това за пъпа, пак тук да го доведем, аз му се развиках, че тази повече не искам да я виждам, как не му стана гадно като ч какво каза за детето, той каза, че понеже не било вярно не й се бил вързал, аз защо съм се вързвала, много тъпо ми стана, не защото е вярно, понеже ако има някакъв проблем и ортопеда и унг-то, които знаят за "проблемите" му, щяха да пуснат изследвания, ако това е свързано със сифилис или нещо такова, те казаха, че не проблем, нормално е и честно срещано особено напоследък, ортопедичния проблем, а за гръкляна, даже сина на една колежка на мама е имал такова хъркане и сега е здрав, прав и доста красив следовател Simple Smile, знам, че на детето нищо му няма, усещам го, нали съм майка, ама коя е тая, че да ми говори така, много нагла и ужасна жена, а чак като се разплаках навън в колата, мъжа ми каза, че няма повече да ходим при нея, той пък как може да е толкова дебелокож не разбирам...
А да, сега се сетих, каза, че мъжа ми много бавно му слагал памперса и тя ще го сложи, така го застегна, че залепи лепенките една върху друга, коремчето му изскочи отгоре, края на лявата лепенка най-отдясно и обратно и после като се прибрах си беше напишкал панталона и има кървава следа на коремчето от стегнатия памперс, казала съм, че ако вдигне температура от ваксината, ще я намеря и собствнеоръчно ще я удуша!!!!

# 95
Инче малко шегичка на твойта гърбина ама не се стърпях Laughingснкимай ги такива подути за спомен че като спихнат пак ще искаш да са по големи hahaha

# 96
Коте,ние ядем 5 пъти на ден по 150 мл вода с 5 лъж.Рядко давам сутрин по 180 мл с 6 лъж.Топлата вода е сипвам направо в шишето,а него слагам в нещо като хладилна чанта с две отделения.Издържа ми много топла поне 5 ч.Храната си я мъкна направо с кутията.Храним се всеки ден навън.Пюрета нямат нужда от допълнително топлене щом не са веднага извадени от хладилник.Ще си ги даваш в парка.Може да си го купиш дори докато се разхождате и да го изядете навън.Аз поне така ще правя стига само Белослава да прояде пюретата  Sunglasses

iva_angel за теб  Hug Hug Hug а за лекарката  #2gunfire Нямам думи просто  Sad

# 97
Иве,няма какво да кажа друго,освен..Е.АСИ ПРОСТАКЕСАТА!!!

# 98
Оле, iva_angel тая верно мн акъли давала. Не се шашкай Hug, вс лекар различен подход има към децата. Нали аз заради местенето в Сливен сменях и няма нищо общо между двамата Crazy.
Мисля, че си предава важност и нарочно вие нападнала за толкова неща с цел да я харесаш май и да се записвате при нея, ама се е получил обратният ефект... Laughing

# 99
  • Sofia
Леееелееее, Иве, тая е за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ама как може така да ти говори!?!?!?! И те вижда за пръв път!!! Моля те, не се разстройвай! Тегли й една майна и не мисли повече за нея! Егати ужасното същество!
И непременно се оплачи на твоя доктор, да знае в какви ръце си оставя мъниците! Пфууууу, как се ядосах! smile3515

Миме, снимах ги. Ама не са хубави, квадратни са  #Puppy dog

Много ми хареса хотела! И аз съм много ЗА за там, а така и за Фокси ще е много по-лесно! Hug

# 100
Иве не се коси мила ще плачеш заради поредната дето не си пие хапчетата редовно Hug

# 101

Много ми хареса хотела! И аз съм много ЗА за там, а така и за Фокси ще е много по-лесно! Hug

Абе стига сте ме мислили,бре мами Hug Така имам чувството,че почти изцяло се съобразявате с мен и се занимавате само с моето пребиваване на срещата...Аз за навсякъде бах съгласна да идваме,стига да не е мноооого дълъг пътя,заради дивачетата.Аз пак много благодаря,че все още ме мислите,но наистина се чувствам адски неудобно като се съобразявате толкова с мен  Blush Като се видим сигурно ще умра от срам....

# 102
  • София
Благодаря ви, че ви има, мами  Hug Hug Hug

Аз сега да честитя рождения ден на Зитка и на дядо Гошо (обърках ли мила или дядо Наско беше по майчина линия Simple Smile))), пожелавам ви много, много здраве, щастие, много красиви моменти с обичаните хора и уважение Simple Smile

Честити месечинки на всички сладури и сладурковци и на нашите талисманчета Simple Smile))))

Инче, за АМ-то аз давам в часовете около 6,10,14,18 и 22 по 180 вода + 6 лъжици (на кутията пише 210 вода и 7 лъжици за неговата възраст), но той не яде всичко, на ден му се събират около 800-900 мл, много рядко до към 980, или пък 750. За излизането навън, йейейейейе, сега вече ще се виждаме по-често с теб, като знам как се разминахме в Народния, заради кърменето, та ако си със шишета на Томи Типи, май такова купи, за тях има контейнерчета, които събират максимум 7 лъжици според мен, слагат се в шишето и после ги вадиш и изсипваш АМ-то във водичката, отделно на АВЕНТ има един контейнер с 3 разделения, та можеш в него да носиш 3 дозички, после разделителя се маха и става кутийка за пюрета, такива има и на дрги фирми, а за водичката, ако ще го храня повече от веднъж навън нося термус с гореща вода, шише със студена, че термосите на Елит държат водата гореща цял ден (Вени ме светна  Wink), отделно празните шишета и кутийката на авент с АМ-то, ако храня веднъж пълня шишето с водичка и я топля много, за минтка на МВ да кажем, после я слагам в онези термобоксове, които са със стиропор (дали така се пише newsm78) и си стои топла до следващото хранене, а пък АМ-то слагам в една от малките кутийки на Томи Типи, ама сега се оказва, че шишетата са много широки за термобокса, та просто ще загрявам водата за 2 минути, пъхам втре контейнерчето с дозичката и шишенцето в чантата и заспива положението Simple Smile))) Дано съм ти помогнала мила и като се оправи времето, задължително да се видим с вече бившата Памела Андерсън, че вече ми е мъчно за теб, много, ама наистина, стискам палци скоро да се оправя положението с гърдите и вече да обърнеш и малко внимание на себе си  Hug

Ооо, на доки със сигурност ще му се оплача, дори и да не му хареса, той е много добър познат на семейството на мъжа ми и ще си изслуша тирадата, пък после, ако ще да ме праща при нея, аз повече там няма да отида!!!

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 11:32 от iva_angel

# 103
Благодаря ви, че ви има, мами  Hug Hug Hug

Аз сега да честитя рождения ден на Зитка и на дядо Гошо (обърках ли мила или дядо Наско беше по майчина линия Simple Smile))), пожелавам ви много, много здраве, щастие, много красиви моменти с обичаните хора и уважение Simple Smile

Правилно,правилно Hug
И ние благодарим,че те има,Иве  bouquet
Инче,аз имам едни специални контейнерчета,с разделени дози,на BIBI /швейцарски/.Много са удобни.Ако искаш ще ти купя и ще ти пратя.Има ги във Вис Виталис...
Иначе като излизам слагам водичка в шишетата и отделно си нося дозичките АМ.Правила съм готово АМ преди да изляза,но по прницип не е хубаво да престоява млякото...

# 104
Коте, Мишо яде на 4 часа, в Гърция даже на 5-6, започва да мрънка и да плаче като огладнее, аз преди това не го насилвам. Не винаги си изяжда дозата, а той и доста връща... Аз водата я нося или в термос или направо в шишето, в термочанта. Има едни кутийки на Авент (и други фирми ги имат), в които се слагаш 3 дозички мляко, за да не мъкнеш кутията с млякото:

http://smehurko.com/catalog/popup_image.php?pID=2256&osCsid= … a6580ff1ddce7c134

Фокси, може ли да споделиш името на тези хапчета, че аз съм от каръците, дето и след като родиха си ги боли жестоко....  Sad Благодаря предварително!

П.С. Опитах да сложа линк да видиш кутийката на Авент, ама го отчета като рекламен спам. Тази е подобна, принципа е същия  Hug

Общи условия

Активация на акаунт