Отговори
# 75
Добро утро!     bouquet
За закуска тортичка, просто не мога да се въздържа на този ден преди една година моята лекарка каза " Има нещо вече в матката Laughing" Точно една година и от защитата на магистарската ми работа в търновският университет.  Честито и на нашите февр. близначета, които стават на 5 месеца и на др бебчета  bigdance2 newsm59 dance

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 08:01 от kamelllia19

# 76
zitka,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!! ОТ ЗДРАВЕ ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕШ!!!!

Хайде сега да почерпя за 5-тата месечинка на моите юнаци  Mr. Green

И да се чукнем за 55-ия рожден ден  на нашия дядо /моят тати/

ЧЕСТИТА 4-та МЕСЕЧИНКА И НА ВАЛЕНТИНЧО И 5-та НА КРИСТИЯН!!!

И последно искам да поздравя всички с една от любимите песни на баща ми и на мен... ENJOY `дет се вика.... Mr. Green

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 08:34 от foxy81

# 77
Ками,благодаря!Повода си заслужава определено тортичката  Wink

Честито на днешните ни пораснали момичета и момчета!
ето подарък  Laughing

# 78
  • София
Инче, мила, да знаеш, че се събудих с мисълта за теб! Много ти съчувствам. Дано вече си по-добре!

# 79
Зитке,честит рожден ден!Любов и много здраве ти желая!

Вижте какво намерих:
http://www.hotelzdravetz.com/  - а и има пакет "уикенд"-плащаш две нощувки(петък и събота) и получаваш още една безплатно(в неделя).

# 80
Добро утро на всички.Благодаря на всички за пожеланията, много сте мили.
Фокси-честита месечинка на малките юнаци-нашата гордост.ЧРД и на баща ти, да ти е жив и здрав.
Честити месечинки и на другите сладурковци.
-моята почерпка, ще развалите малко диетките, но  Laughing.
-и вместо кафенцето.
Хубав ден на всички, отивам да полегна при малката мишка, че през нощта беше решила, че мама нерябва да спи на рожденния си ден.
 Hug

# 81
Йойо е 68 см. (МАЙ СМЕ НАЙ-ВИСОКИ!) и 7,300 кг. Много ме кефи! Heart Eyes
Не сте, ние сме 69см smile3534
Зитка, честит рожден ден, да си здрава и много щастлива  :bouquet:
ЧЕСТИТО И НА МАЛКИТЕ БЕБОЦИ, КОИТО ДНЕС ПОРАСТВАТ  bouquet
Фокси, да ти е жив  и здрав татито  bouquet
атмосферче, моят мъж не ми говори, откакто се е прибрал от самостоятелния уикенд, който си направи на морето, сърди ми се, че му направих забележка за соловите му изпълнения Rolling Eyes е това ако не е наглост, аферим му кажи ooooh!

# 82
  • Пловдив

Вижте какво намерих:
http://www.hotelzdravetz.com/  - а и има пакет "уикенд"-плащаш две нощувки(петък и събота) и получаваш още една безплатно(в неделя).

хотела е много хубав.намира се на хижа Здравец над Пловдив.Това е като Витоша за София

# 83
Наде, много добро идея за концертите. Аз не обичам да ходя много сама, но по-добре сама отколкото да не ходя.

Дарима, и на мен ми пада много косата, но спокойно няма да оплешивееш - този косопад не е от онзи дето ти пада косата безвъзвратно-просто се почиства (като след зимен сън). Мен не ме притеснява(сигурно защото имам доста коса Stop) само космите на всякъде ми създават неудобство...

Ех, морето...така ми се ходи, но Жоро не иска да ходим с Ралица - много сложно щяло да бъде с нея, не иска да я оставим и на майка ми за 4 дни (не съм сигурна дали ще си почина ако я оставя) абе тежък случай...а аз имам нужда да отида ако ще да е за 2 дни...ама кой ме слуша

Толо, много добре изглежда този хотел Peace

# 84
леле много поводи много нещо,днес ще е голяма черпня Heart Eyes
Фокси да ти е жив и здрав татито,да те слуша а на малките разбойници пращам целувки по 5месечните гъзета Hug
Зитка да си жива ,здрава и много обичана  bouquet
Честити ме сечинки и на другите които порастват днес Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
м@м@ и аз ги видях още миналия път блузките Peaceаз все се каня да те питам от къде купи жабата за колата?и за колко ако не е тайна Wink?

много са сладки всички вече пораснали батковци и каки,да ви разкажа за моя Едо(племеника)нали аз си го гледам.в понеделник отивам само с него до пазара да му купя някви неща за морето и съответно му взимам на него някви дрешки той се кефи  и в един миг се отнася на някъде,явно нещо мисли newsm78питам го аз и той супер нещастен ми казва
'мими ти кога ще спреш да бъдеш кравичка(така ме нарича заради кърменето) и ще можеш да не я взимаш Мая за цял ден с теб и да си бъдем само двамата като преди.искам да ме водиш на метрото,на басейн и само на мен да ми копуваш подаръци"много съжалих че нямам фотоапарат да го снимам колко беше нещастен.милия а досега по никакъв начин не  е показал че ревнува даже напротив постояно говори на бебето с огромна любов.
айдее  че толкова рано сутрин не сте се събудили и стана дълго.
п.с. забравих аз нали съм марко тотев от 2часа така менструално ме боли долу ниско че най вероятно ще ми дойде за 1 път на морето ooooh!бях я забравила тая болка.
Силве и на мен ми харесва Peace

# 85
Мерси за пожеланията за баща ми... Hug Той нашия сега бил на планина,тук близо до Пловдив и берял гъби...

Алхимиче,мога да ти пратя едни хапчета,дето ще спрат болката за отрицателно време,обаче лошото е,че са силнички и не стават за прием като кърмиш...Иначе са върха! Аз се гърчех като червей когато ми идваше преди да родя.Сега нямам никакви болки  иизобщо не ги ползвам.От Швейцария са.

За хотела,предложен от Толо съм съгласна.Най-малкото,защото е близо до Пловдив Blush

# 86
zitka  bdbaloni От здраве, късмет и любов да не се оттървеш !  Mr. Green

ЧЕСТИТИ МИНИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКОВЦИ !!!

# 87
Добро утро,

Зитка честит рожден ден. Пожелавам ти любов, щастие и хармония.

Фокси да ти е жив и здрав таткото и много да ви радва и глези с малките бебоци.

Честити месечинки на всички малчовци,празнуващи днес. Ух, че бързо минава времето.

# 88
  • в гората
 Честит празник на Зитка, на Наско и Гошко, на Валентинчо, на Кристиян и на таткото на Фоксито!!!

Алхимиче, от тук го поръчах :
http://mal4o.com/product_info.php/manufacturers_id/101/products_id/1037
тя цената във всички сайтове е една, аз обърнах всичко да я намеря по евтино ама нъцки  Crossing Arms.Между другото тя жабата не е нищо особено но определено върши работа, аз вече я изпробвах и си се вижда бебчо (обаче докато го настроиш това огледало  ooooh! , ще забравиш за къде сте тръгнали). Peace

# 89
  • пак там
Йойо е 68 см. (МАЙ СМЕ НАЙ-ВИСОКИ!) и 7,300 кг. Много ме кефи! Heart Eyes

Е, ние със скромните 74 см....  smile3534

Честити рождени дни на малки и големи!  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт