Отговори
# 60
Коте,дано скоро се пооправиш,че работата много зле изглежда  Sad А дерт за къпането въобще да нямаш  Hug

И ние като кг на последната консултация преди 15 дни бяхме 6.420 и 65 см.Пюрета въобще не щем.Пробвах морков,ябълка и банан.Като отделни пюрета.Не ги яде.Сложих 1 л.в млякото и и пак не го ще  Sad

Десика,от къде купихте  Микросън бейби?

Алхимиче,след почивката с Баш алхимика да се върнете по-флюбени от всякога  Heart Eyes Сладурката ще я взимате ли с вас?

Фокси,страхотни са мъниците на клипчетата,пу-пу!

Айде някой да пусне една озъбена усмивка!!!!!!

# 61
  • София
Е, не е честно! Тъкмо си викам: "Еее, стигнах до 19-та страница, прочетох всичко!", а то имало още 6! ooooh! Joy

# 62
  • Sofia
Аууууууууу, сватя! Ама какви са тия мъже! Тц-тц-тц! Crossing Arms

Ама последната снимка пак ни спечели! Много е готина!  Hug

# 63
  • София
Коте, как си, дай статус! Имаме един приятел, който като се напие на всеки час дава статус много тържествено. hahaha

МамаЗ
, ама твойта дъщеря страшна, бе!! Първо, че е ужасно красива и второ просто неам текст за нейните номера!!!! Hug Hug Hug

Ние с Румен
днеска пак открихме сезона на скандалите. Скандалът стана затова, че съм похарчила предварително 50 лв. от следващия месец днес на 30-ти. Абе, той е прав, ама много се вбесих, че така ми държи сметка. (Ако не беше той обаче щях да затъна до ушите в заеми... hahaha)

Йойо е 68 см. (МАЙ СМЕ НАЙ-ВИСОКИ!) и 7,300 кг. Много ме кефи! Heart Eyes

Бетунга води класацията за най-смела и скандална майка! Crazy Shocked

И последно: кажете какво да направя, за да не съм толкова луда относно здраве и страхове и т.н... Мисля си, че може би наистина трябва да ида на лекар или нещо такова... Cry

# 64
  • София
Абе, а почерпката къде я забравих! Днес правим 5 месеца, а и в сметката видях едно нови, нови 2880 лв. от милата ни държава!

Черпя ви за вечеря едно от най-любимите си неща - СУШИ С МНООООГО УАСАБИ:

# 65

И последно: кажете какво да направя, за да не съм толкова луда относно здраве и страхове и т.н... Мисля си, че може би наистина трябва да ида на лекар или нещо такова... Cry
С първо дете е така, с второ е по-лесно, с трето си вряла и кипяла...

# 66
хайде и аз в кюпа на ревящите истерично деца. Моето мъжле днес тотално ме побърка. За целия ден е спал цели 4 часа, това от 6 часа сутринта та чак до сега.  Confused
Спи му се, очичките червени, рови с ръчички в устата, в очите, бута се, щипе / ух само да знаете как щипе, идваше ми с него да ревна/
Какво му става незнам, ама й баща му по тоя повод се прибра в 10 часа. Много обичам такива дни  #2gunfire

Инче хайде този ужас да свършва вече и да се успокоиш. Представям си сега като не ядеш и пиеш още повече ще се изтормозиш и заслабнеш. Ти не, че имаш нужда.
За ваксината споко, лекар ми каза, че това е от старата школа отживелица. Преди е имало значение, когато са биели по няколко ваксини по ЗК.

Много хубави всички февруарчета.  Hug

Аз тази седмица се бях наточила да ходя на Реденка. Обаждам се, правя резервация, супер щастлива, че най-накрая и аз ще отдъхна и ми звънят днес към 6.30 и ми обясняват как станало грешка и места нямало. Чакали огромна група от 120 човека от УниКредит  #2gunfire #Cussing out Е нямам думи просто, баси и каръка съм.

Петя и ние се бяхме организирали с нашите кумуве да отидем някъде да топнем снажни тела и да отпочинем, но май няма да е тая седмица. Сега нямам никакво желание и настроение да търся нови оферти, те да минават на одобрение от останалите и т.н.

naiema
кремчето го купих от аптеката.

Хайде лека и поспалива. Дано малчо поне днес отпусне малко аванта, че вече ще се гътна.  Tired

ох, колко много позитивизъм струй от моя пост  Embarassed

# 67
Десика, освен ако намеря някоя красота , подходяща за бебета, да вземем и вас да ви включим в групата. Аз не съм сигурна с едно бебе дали някъде ще ни вземат, а представяш ли си с 2 как ще е.
Доре, не мога да разбера мъжа ти що прави проблем за 50 лева, като си донесла 3000 близо. А и ти що му казваш?!?
А иначе да ти е жив и здрав Йойо! Аз суши обожавам.
Не се тревожи повече от необходимото, макар че това "необходимо" е разтегливо понятие. Аз уж бях здраво стъпила на земята, ама откак преди 10 дни педи установи, че Яна не наддава, съм тотално откачила. И утре сутрин ще я водя на контролно теглене, че не знам вече, не издържам, започнах  да психясвам от тревоги и заради това най-много да ми намалее кърмата.
Коте, дано се оправяш бързо, че знаеш ли как те мисля с твоя мастит и 40 кила с тухли в джобовете. Похапвай все пак, иначе съвсем ще се стопиш.
Лека и мека от нас. Hug

# 68
Лелее,Доре,тази почерпка само не отказвам! Даже и като бременна не ми се е прияждало нещо толкова много!  Crazy

Алхимиче,да разказваш после нагледно!

# 69
  • София
Доре, не мога да разбера мъжа ти що прави проблем за 50 лева, като си донесла 3000 близо. А и ти що му казваш?!?

Ето това е въпросът! Защо си изпявам всичко като канарче, като знам, че винаги става скандал?!?!? Много съм зле!!! ooooh!

# 70
  • в гората
 Момичета аз пуснах един линк миналата тема, но си мисля , че не го забелязахте и затова го пускам пак  Mr. Green блузки с надписи за майки, татковци и бебчета

# 71
Хайде и аз да се запиша в новата тема, пак посред нощ  Sunglasses
Теди   bouquet
Не, че има какво толкова да казвам ..... освен ..........

Коте, дано скоро получиш облекчение, че не заслужаваш тези мъки, а и никоя майка не го заслужава  Hug

Весе /Зитка/
Бъди здрава, много много обичана и щастлива!

m@m@, забелязах го аз, ама се чудя и се мая какъв размер да си взема. Зарекла съм се да не си купувам нови дрехи докато не си върна килограмите, иначе няма да имам стимул да отслабвам  Confused

....... и така както съм си виснала в нета май ще дочакам July Morning  Grinning

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 01:06 от Mia66

# 72
Привет и от мен в новата тема!
За блузките с кърмачески надписи (или за хора, които подкрепят кърменето)-аз съм си купувала от предишните колекции, блузите са от много хубав плат, тези, които имам за децата са супер удобни и непрекъснато ги носят, а моите чакаха да отслабна Simple Smile Сега ще си взема непременно от тази дето е са дискретно кърмене...

С Котето се чухме днес, дано по-скоро и спре кърмата, мисля, че тя вече се е успокоила. 5 месеца кърмене е прекрасен старт за Венци и тя трябва да е горда със себе си!

МамаЗ, ама са мнооого забавни тия бели след време... Сега се смея като си спомня как Алекс счупи двулитрова бутилка заехтин, как отряза върховете на листата на едно цвете, нарисува канапето с фулмастер (добре че от кожата се чисти), рисунките по стените не ги броя... Много е смешен като дойде да докладва "Мамо, направил съм една пакост, включих печката" Grinning Или когато си гризеше ноктите-питам го "Алакс, какво правиш там?" а той "скрил съм се да си гризкам ноктите" Joy

# 73
  • Стара Загора
Весе,честит рожден ден!МНого любов,здраве и щастие!

# 74
  • София
Иве от магазинчето на реката ли пазарува ,тя мацката там е смалко дете и за което и да я питаш всичко на него е изпробвала Wink

Баш, баш  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт