Е, ние със скромните 74 см....

Честити рождени дни на малки и големи!

И Венци днес е супер киселяк, ама е от ваксината. На всичкото отгоре ака едно пастообразно
и се напъва повечко. Това ли е запек? Днес 2 пъти вече свърши работата.
Днес усещам някакви бодежи и не знам дали е защото още растат мръсниците или се прибират, така или иначе не мога да ги докосна...
Искам си невидимите гърдииии!
Не съм вярвала, че ще го кажа!
, дали съм пушила, казах й, че не дълго време и съм ги спряла отдавна, освен това толкова ме шашна, че през цялото време казвах на унг-то ортопед, а за изследването за сифилис питах дали има предвид австралийски антиген, а не васерман както си е, ама тя направо ме побърка!!! Преди това ме пита дали даваме витамин Д, аз й казах 1 капка и тя, ама как 1, кой ви каза по толкова, аз й казвам - педиатъра и тя, аз ако бях, поне 2, какво като грее слънце, той е 7 кг, малко му е и т.н., аз й казах, ч съм питала и УНГ-то за витамин Д, защото и той каза да си правим профилактиката и му казах, че давам 1 капка и той каза, че е достатъчно и тя тогава каза онова за сифилиса...Каза, че през живота си не била виждала предозиране от витам Д, ама случаи на Хепатит Д?!? така де, рахит, колкото си иска...преди да започне да го тегли каза, че можела нещо да изкара по-малко, това не значи, че се е смалил, ама тя ще напише каквото мери, това добре, ама още с главата като започна, изкара я с 1 см по-малко от преди месец, а пък шапките оттогава са му вече много малки, гръдния кош пораснал половин сантимер, както и да е, на см го изкара 67, преди месец беше 62, според мен към 65, но това не е важно, на кг 7100, качил е 900 гр за месец, пита какво яде, аз казах АМ и тя, а какво друго и аз - нищо и тя най-накрая да ме похвали за нещо, иначе през цялото време се хилеше на детето и му говореше мама и татко колко неща не знаели, как си правели експирименти върх него, ама как сме го обичали...би му ваксината в ръката, явно това е другото място, ок, няма проблем, ама не му прегледа гърлото, а аз в паниката съвсем забравих, пък и какво да й кажа, забели му пишката почти до края и каза във ваничката довечера да го направим пак дотам, аз я питах дали да го къпем след ваксината, а тя, ами не, само пишката ще измиете, аз не исках да я пипам, ама така стана, температура вдигал ли е до сега от ваксините, ами не, добре, значи няма да има проблем, оххх, имаше и още доста неща, ама в момента, в който ми каза, че на детето кой знае какво още ще му има и света ми се обърна и изобщо не помня другите простотии и каза, че сме щели да чуем от 3 лекари - 5 мнения, да не се притесняваме, ама ако някой лекар ни бил харесал, избираме си го и продължаваме с него, тя много внимание обръщала на децата и до 20ти била в отпуска, ама после сме можели да отидем при нея, как пък не, мъжа ми като излязохме беше толкова щастлив, все едно не е присъствал на прегледа, много му харесало това за пъпа, пак тук да го доведем, аз му се развиках, че тази повече не искам да я виждам, как не му стана гадно като ч какво каза за детето, той каза, че понеже не било вярно не й се бил вързал, аз защо съм се вързвала, много тъпо ми стана, не защото е вярно, понеже ако има някакъв проблем и ортопеда и унг-то, които знаят за "проблемите" му, щяха да пуснат изследвания, ако това е свързано със сифилис или нещо такова, те казаха, че не проблем, нормално е и честно срещано особено напоследък, ортопедичния проблем, а за гръкляна, даже сина на една колежка на мама е имал такова хъркане и сега е здрав, прав и доста красив следовател
, знам, че на детето нищо му няма, усещам го, нали съм майка, ама коя е тая, че да ми говори така, много нагла и ужасна жена, а чак като се разплаках навън в колата, мъжа ми каза, че няма повече да ходим при нея, той пък как може да е толкова дебелокож не разбирам...
а за лекарката
Нямам думи просто
, вс лекар различен подход има към децата. Нали аз заради местенето в Сливен сменях и няма нищо общо между двамата
.

Така имам чувството,че почти изцяло се съобразявате с мен и се занимавате само с моето пребиваване на срещата...Аз за навсякъде бах съгласна да идваме,стига да не е мноооого дълъг пътя,заради дивачетата.Аз пак много благодаря,че все още ме мислите,но наистина се чувствам адски неудобно като се съобразявате толкова с мен
Като се видим сигурно ще умра от срам....

))), пожелавам ви много, много здраве, щастие, много красиви моменти с обичаните хора и уважение 
))))
), отделно празните шишета и кутийката на авент с АМ-то, ако храня веднъж пълня шишето с водичка и я топля много, за минтка на МВ да кажем, после я слагам в онези термобоксове, които са със стиропор (дали така се пише
) и си стои топла до следващото хранене, а пък АМ-то слагам в една от малките кутийки на Томи Типи, ама сега се оказва, че шишетата са много широки за термобокса, та просто ще загрявам водата за 2 минути, пъхам втре контейнерчето с дозичката и шишенцето в чантата и заспива положението
))) Дано съм ти помогнала мила и като се оправи времето, задължително да се видим с вече бившата Памела Андерсън, че вече ми е мъчно за теб, много, ама наистина, стискам палци скоро да се оправя положението с гърдите и вече да обърнеш и малко внимание на себе си 

))), пожелавам ви много, много здраве, щастие, много красиви моменти с обичаните хора и уважение 

Благодаря предварително!