Влизам само да ви пусна един поздрав от първото юлско слънце
и отивам да поспя , че очите ми са като палачинки
После ще чета , че като гледам пак не сте си поплювали с писането
Я,не и се връзвай на тая гад.Нещо не е наред жената,така говори ли се на майка?!
И после сифилис, да ходи нея да я тестват,идиотка с идиотките,лелееее направо се ядосах ама много,като се видите с вашето педи да му се оплачеш,за да не си праща вече пациентите при нея,пък и иска да му ги краде,обръщала внимание,такова внимание щях да и дам ако бях там!!!!

А между другото аз така и не мога да ги различа,на първото клипче кой седи по корем,докато другия папка?

Мария, наистина е доста устата и отговаря на възрастните като на равни. Една част от мен побеснява, но друга гледа отстрани и се кефи, че детето е толкова своенравно. Въпреки това има две неща, от които никога няма да спра да се изчервявам: 

, дано се видим в петък, ако не, поне ще се чуем да ти пожелая хубаво изкарване 

))))
)))))))
Не, не кърмя, а и разбрах, че са швейцарски, но да пробвам някой като ходи по Европата да ми ги донесе. Благодаря, но не искам да ми ги изпращаш, пази си ги, може, не дай Боже, да имаш нужда някой ден от тях! Те са болкоуспокояващи, предполагам, и за други болки могат да се ползват.

Препоръчани теми