Отговори
# 120
Абе, а почерпката къде я забравих! Днес правим 5 месеца, а и в сметката видях едно нови, нови 2880 лв. от милата ни държава!

Доре, помниш ли какво обеща в парка ако получиш тези пари от държавата....????? Аз помняяяяяяяяяяяяяяяяяя smile3508

Хотел Здравец моя приятелка много ми го похвали, те ходят редовно там, а са с малко дете, така че е подходящо  като за нас.

# 121
  • в сърцето на един мъж...
Честито на всички, които празнуват!  bouquet
Коте, по принцип като се дава АМ се смята така - на колкото месеца е бебето, слага се една 1-ца отпред и 0 след това, т.е. ако е на 5 месеца, бебето трябва да изпива по 150 мл на хранене.
Иве, тая педка бих я хлопнала с нещо по главата, не да й ставам пациентка #Cussing out

# 122
Здравейте,

ние направихме сутришната разходка и сега се разхлаждаме вкъщи.

Иве
тая щях да я гръмна. Как може да има толкова п...и хора #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ти не и се връзвай Стаси си е съвсем нормално дете.

Инче
аз храня Йоан според схемата, която Геия написа. И педито и алерголожката ме посъветваха да се храним така. Също така обясниха, че не трябва да се водя по грамажа на кутиите. Ние все още сме на 6 дневно хранене, през три часа. Алерголожката каза, че това ще е до 6-ч месец.
За храненето навън си взимам вода, която преди това съм затоплила добре иу контейнерче на Авент с млякото. Тъй като вече е топло водата не изстива докато дойде време за папкане. Ако решиш да си купуваш термобокс си вземи на Томи Типи, поне ще се хващат шишетата в тях, а и са значително по-евтини ит тия на Авент. Във ВисВиталидс имат много голям избор и разнообразие на продуктите на ТомиТипи.

Вие да не се местите???? Нали няма да напускаш софийската дружина?

# 123
  • София
Хехе, Деси, мерси, знам, че така, ама ме ядоса как ми го каза в очите, без да й пука какво мога да си помисля, иначе много се зачудих как й е хрумнало и реших да проверя в нет-а, е сифилис при майката предизвиква малформации в детето, но само лицеви, в по-голяма степен малформации се предизвикват от рубеола и ред други болести, не знам как точно за сифилис й хрмна, според нея гръкляна (което пак казвам не е малформация) и ръцете са му на лицето явно, ама да се направи на много учена и знаеща, на това ми намирисва! За Томи Типи, ти откъде си купи сини с биберони 3+, не знам дали видя какво съм писала, ама в нашия явно няма да има такива, та да отида да купя откъдето и ти, ако е Вис Виталис още по-добре, че да имам повод да замъкна татито там Simple Smile)))) А и термобокс ми трябва, щото за моя са широчки шишетата Simple Smile
Ааа, пък Инчето ми идва по-наблизо на мен, хехе, ама си остават софианчета Simple Smile)))

# 124
  • пак там
Иве, ама ти защо си премълча? Моята джипка (по ЗК дето е) ми изкара акъла с шума на сърцето на Енчо. Така я овиках после, че още не може да си каже името.  Crossing Arms

Кой каза, че Енчо баскетболист щял да става? Май сте прави, така сладко си подаваме топката с него още от сега  Mr. Green

# 125
  • София
Иве, ама ти защо си премълча? Моята джипка (по ЗК дето е) ми изкара акъла с шума на сърцето на Енчо. Така я овиках после, че още не може да си каже името.  Crossing Arms

Ами, защото само замества нашия педи, пък и нямам намерение да я виждам повече, а честно да си призная си глътнах и граматиката като ме пита за сифилиса, но най-вече като ми каза, че трябва да сме мног осилни и спокойни с него, че кой знае какво още му има...

# 126
Иве аз мойте ги взех от един детски магазин в Дианабат. Но от ВисВиталис си взимах биберон за белите шишета и там видях, че имат и сини.
В ПигисХаус също ги има.

Ау нещо се е подпалило в борсата в Слатина.  Confused Само ще ни замърсят въздуха и сега трябва да сседим със затворени прозорци.

# 127
Инче,дано е успешен огледа днес! fingerscrossed Аз пък с Боян процедирах така-в шишетата слагах направо дозата АМ,а топла водичка в термоса.Така или иначе при повече от едно хранене навън ти трябват повече шишета,защото няма къде да миеш,стерилизираш и т.н.Ако водата е по-гореща-разбивам млякото,отварям шишето и млякото изстива.Така носиш само шишета и термос...без кутии,контейнери и т.н.

Иве,освен изключително нетактична към вас,тази докторка е много подла към колегата си...Не е лошо да го осведомиш човека!Нищо чудно и затова толкова да е наблягала на "проблемите" на Стаси-за да изтъкне как вашия педиатър не им е обърнал внимание и не го бива съответно...Много мразя така да се плюят колеги помежду си... Sick Даже само заради това не бих я избрала!

Фокси,сигурна съм,че ти е много кофти сега.. HugВесето ти е казала-освен да ги оставиш на пода върху нещо меко.Просто вече не става сами на диван,спалня...Боян като си сцепи главата на 11 месеца баща му го държеше за ръчичка!Падна от място и за зла участ върху ръба на бордюр.. ooooh!Толкова се самообвинявахме!Голям стрес беше,ужас...7 шева на челото,много кръв...Та мисълта ми е,че и като ги държим може да стане беля...

Елфита,този хотел пише в сайта,че е в Родопите,близо до Пловдив,ама на картата там не изглежда да е чак до града... newsm78 Видях случайно тема в подфорума "На море,планина..." и го хвалиха разни майки.Стаите изглеждат много просторни,а и пишеше във фирума,че кухнята е добра!

Алхимиче,Едо си е припомнил времето,когато цялото ти внимание е било само за него...Душици,много са сладки!

МамаЗ,Мими добре ги е подредила дразнителите в детската! Joy Давай още бисери!

Пък миналата пролет се качваме с Боян в един рейс и той много впечатлен оглежда всичко....Вижда една жена на средна възраст,гримирана като шизофреничка(аз съм виждала две и се гримират еднакво-червени петна на бузите,червено,разтекло се червило и сини сенки),косата боядисана черна,лицето понабръчкано...И нашия се провиква "Мамо,това ли е Баба Яга?" Embarassed  Embarassed  Embarassed Лелееее,идеше ми да потъна вдън земя...
А миналото лято беше много актуален Торбалан и аз му го описвам така,както аз си го представям... Laughing Виждаме в парка един дядо с бастун,торба и много широки панталони.И Боян "Мамо,мамо,ето го Торбалан"....Дядото като се разсърдиии...да не ви казвам.. Crazy

И последно да го "натопя"... Laughing Вземам го от градина преди месец и там са си говорили нещо с децата,та нашия "това е смръдня,онова е смръдня..."Сядаме на една пейка до един дядо за малко,само да го преобуя,че беше много мръсен и нашия се изцепва "смръдня!" и гледа към дядото... Embarassed Аз тихичко започвам да правя забележка,ама той пак повтаря...И накрая дядото "Аз чувам,какво си мислите вие!А майка му-мълчи!Аз на нейно място такъв шамар щях да ти ударя!"...Голяма излагация...Обясних,че не е лично адресирано и разбира се аз не толерирам такова поведение,но дядото нареждаше докато не се изгубихме от погледа му...

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 13:40 от толо

# 128
Честита месечинка на февруарските талисманчета, на Вальо и Криско  smile3525 да са живи, здрави и късмета цял живот да ги преследва!
Иве що не си тръгна още на второто изречение??? Аз такива пропуснати и несайдисани ги отсвирвам на мига. Ще говори тя на детето ми, че мама туй, тати онуй... #Cussing out 100% щеше да отнесе някоя майна от мене, ама споко и тя ще си намери майстора  Peace

За притесненията: абсолютно налуничаво е, защото аз виждам, че всичко му е наред и въпреки това откачам, което ме навежда на мисълта, че аз не съм наред в главата... Cry
Много си си добре  Hug просто при тебе синдрома - грижовна мама, по-яко те тресе.
Фокси-и-и-и, я не се излагай  Naughty още колко ще има да падат, а като проходят  ooooh! кво ще правиш след всяко тяхно падане newsm78 Юнак без рани няма - това е изречението с което аз съм се успокоявала. Женския вариант не го знам  newsm78 мамите с по-големи каки да кажат.
Лек ден и да не забравя да ви помоля - утре да ни стискате палци, че батито е на изпит.
Ками не знам дали сте си в Сливен, ама и там да сте няма да може да се видим заради гадната варицела Twisted Evil

# 129
Уф,мина ми,ама така се ядосах на себе си...На малчо нищо му няма,само му  е леко зачервено от едната страна на челото.Пет секунди по-късно се хилеше все едно нищо не е станало...Как падна ли...ами храних го с пюре,обаче не иска да изяде цялото бурканче /както друг път/ и отидох да му правя млякото.През това време той се обърнал по корем и "изпълзял" до ръба на дивана /макар че има сложен стол/ и...само чух едно ТУП и нищо...Като го вдигнах миличкото се засиняваше от рев и звук не можеше да издаде.Духах му в устата,разтърсих го и накрая прорева.Ама пак много се уплаших,дори и да е ставало и друг път...

Аз май наистина вече ще постилам нещо меко на пода  и ще ги оставям да си се търкалят там..Друг изход просто нямамм..

Рися,аз казах,че ще става баскетболистче Енчо-Гаменчо Mr. Green С тая височина...Та той  е висок колкото едногодишно дете...

# 130
  • София
Ооо, толо, непременно ще му кажа, не съм си и помисляла друго!

Бетунга, ми аз исках да си тръгвам още като не ни приеха навреме, а пуснаха една баба, ама мъжа ми ме задържа, де да си бях тръгнала, ама...

Стискаме палци за юнака разбира се, дано го приемат каквото си е решил, че май много набързо стана всичко с кандидатстванео при него  Peace

Вержи, спокойно, няма страшно, а като разказа това и се сетих за още нещо от прегледа, като ми показва гимнастиката как ли не го натиска и дърпа ръце-крака и после като каза да го облека и аз тъкмо се приближих и той повърна, ама по гръбче беше детето и не изкара навън, ами започна да се дави и аз тръгнах да го вдигам както си правя всеки път, да не ми е за първи път я, той повръща откакро се е родил и тя ме избута и ми вика, ма как така ще го вдигаш, няма да го вдигаш, да се задави ли искаш, ще го обърнеш на една страна и го обърна там, ама той така или иначе нищо не изкара, преглътна си го детето, а като го обърна на една страна го подържа така 10 секунди и го изправи да преглътнел  Twisted Evil #Cussing out

# 131
Ох, скоро няма да ви прочета, поне да ви поздравя навреме:

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧЕТАТА! Да са живи, здрави и да растат щастливи!

ЗИТКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива, здрава, щастлива, обичана жена и майка! Много да те радват тате и беба!

Стискам палци на всички, които имат нужда!  fingerscrossed

# 132
Мамиии,искате ли да решаваме вече къде ще се видим на нац. среща? По мои спомени мисля,че най-харесваните хотели бяха "Бряста",един който Толо предложи /не му помня името/ и "Здравец"...Май тези бяха по-обсъжданите...

И друго се сетих...отдавна няма ни вест,ни кост от Васи к и от к.пенкова.Някой да е чувал нещо за тях? Лейдимакс също не се е разписвала скоро,но пък аз отвреме-навреме си пиша с нея по скайп и по последна информация ще си идва в Бг на 10 юли Mr. Green Ще си имам компания през лятото  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 133
  • Стара Загора
Ивеееееееееее,докато ти прочета поста и голем зор видех бе душко  Laughing Ама тая тъпа педка да я удушиш и от мен и един път от Таня  #2gunfire Е гати и простакесата ,УДЖАС  #Cussing out

# 134
Весе на Царево отиваме а вие,че забравих?
Фокси то явно детето акробат ще става Laughingспоко мацо не си лоша мама  Hug
Диде какво става що така все накратко тея дни?нещо да нямаш ядове? Hug
ало сватята аз що незнам за няква си къща там Laughingми то при това положение няма повече Мая да я водя по чужди къщи,ще си дойдем при зетя.къде е къщата?Ивето гледам пише нейде при нас около павлово.
Иве аз да ти кажа тя тая не е в ред попринцип но и аз знам че докато са малки по добре да го врътнеш настрани отколкото да го вдигеш и да го дозадавиш Peaceе вече ако стане напечено и с краката на долу ще го обърнеш.
ох нямам търпение да дойде утре да съм си топнала вече гъзягата в морето Whistling
а да ви покажа какво си купих вчера да съблазнявам баш....киселчо
и да не ми се смеете че така позирам ама се снимах сама  Blush

Общи условия

Активация на акаунт