Ей, тая Калина бе, голяма сладуранка, много ми хареса коледната песничка, сега само чакам дребсън да порасне и започвам да му водя тетрадка, оххх, ама че са ви сладки дечицата и на Ламтурничето и на МамаЗ и на толо, нашите умници

Пиппег, ама ти не си дебела...а за Ради какво да кажа, аз ти казах, че Стаси си е харесал една кака, много ти е чаровна и красива щерката, пу-п-пу да не й е уроки, а и си има вече и бели зъбки да показва, сладуранка

А за захранването, мддддааа, аз се чудя що доФтора и сестрата като ги питах за захранването миналия път ми викат: "Абе, трай си, още малко да си лесниш живота", е имаше и доста по-основателни аргументи, та щя почваме от август месец, мисля 1ви да е датата като лично число и няма да се забравя

Ками, принцесата е с невероятна прическа, честно, много е сладка

Абе, момичета, за датите за срещата аз съм да е в началото на септември, не през август, ама както решите и ако може 1ви септември да не се включва, че тогава татито има рожден ден и много соленко ще ни излезе да почерпим всички мами, татковци и бебоци, хехех, шегувам се, ама той ще иска да празнува с родата, с приятели, много ще ми се опъва преди да успея да го убедя, което ще се случи все пак, та не е забранена дата, но нежелателна такава

11ти, 12ти и 13ти септември
(това беше нагледен пример как обмислям решенията си, особено когато го правя на момента

Ааа, днес бяхме на очен лекар, дадоха ни дата за сондаж, на 13ти август сутринта влизаме в болницата и на 14ти сутринта правят сондажа, на 14ти на обяд вече ще сме си вкъщи, аз дотогава пак ще пиша, но да ви помоля отсега да ни стискате палци всичко да е наред с упойката и процедурата и да е успешна, за да не се налага да се повтаря отново.