Отговори
# 210
Еее, Галче, морски, добре си си дошла  bouquet Ти верно си герой, аз с болни деца не бих тръгнала Rolling Eyes
Наде, късно ти прочетох поста, ама трябваше да звъннеш,аз съм на линия почти по всяко време Wink
Ламтурниче, много ме разсмя с бисерите на Калика малинка Joy А Рая знаеш ли как интепретира заклинанието "абра кадабра"- абра кре предабра, саладин поладин hahaha

# 211
  • София
Ооо, явно НОИ днес раздава подаръци с чувала, въпреки че сме си ги изработили де, Ламтурниче, пращат смс-и, ама с ден-два закъснение, паричките си стоят в картата, а смс-а идва по-късно, аз днес също профилактично проверих с ПИК-а и познайте,  Peace

Галче, добре дошла, гледам добре сте си изкарали на моренцето, нищо че са били болнички юнаците  Hug

# 212
Привет от още една опаричила се мама  Mr. Green  Аз пък получих sms, че днес ми правят превода на майчинството за юни, та утре ще пада харчене newsm44  А това за май го получих преди два дни ...

Хетера, къде ще почивате в Слънчев бряг? На мен Несебър ми е любим, но няма къде да се бутат колички и затова сме се ориентирали към Албена или Св. Константин и Елена. Но още не сме решили, та се чудех и за Сънито - поне алеи има, но нещо май сянката я няма  Confused
Гал, а вие къде бяхте?

Хайде после ще давам отчет от консултацията, че калпазанката се събуди .........

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 17:35 от Mia66

# 213
Ламтурниче, много ме разсмя с бисерите на Калика малинка Joy А Рая знаеш ли как интепретира заклинанието "абра кадабра"- абра кре предабра, саладин поладин hahaha
LaughingСтрашни са!
Бря, ще взема и аз да си проверя картата утре, току виж ме чакат паричките.

# 214
Мия, ето тук бяхме - http://www.retur.eu/bg/hotel.php?hotel=393
препоръчвам го мястото.

Аз тръгнах толкова смело, защото и педито излеле в отпуск и така и така нямаше та е тук  Embarassed

И аз имам парички  днес  Peace

# 215
Mecholana, аз писах по - назад из темите. Да, всичко е наред. Много ти благодаря, че ни мислиш! Hug  bouquet

Гал, ти си супер! Simple Smile

# 216
  • София
Много сладурански снимки - и професионални, и зъбати, в атака към зайците, потайни и не толкова - абе всички са супер.
И аз много се радвам на бисерите на вашите деца - редовно си спомням за майката на Бамби, а напоследък и за изяждането на мравката - просто си представям как е гледала мама право в очите:). Така че пускайте още!
Мишката не ще да се върти и това си е. Иначе голяма борба с пюрето от картоф - плюе, бута. Иначе пие сок от череша и се кефи.
Айде после ще дописвам, че ме вика.

# 217
Ех,обичам НОИИИИИИ.И аз съм от щастливките!Колко весело ми стана изведнъж Mr. GreenДва превода за 5 дни.Явно нещо са се стреснали hahaha

# 218
Добър ден и от мен!

Пипея, никак не е егоистично да се грижиш за себе си!!! За дедето ти е най-най-важно от всичко на света да има здрава мама, която да го обича и да се грижи за него!!!

Моят син когато беше на година и половина, още кърмаче, минаваме покрай витрина с изложен сутиен: "Мамо, тука има суки (така викаше на гърдите)"
а днес каза: "Мамо, искам да те разрежа на две с острия нож" питам защо, а той "да има кой да ме приспива" - пресметнал е, че половината ще кърми Дими, а другата половина ще го приспива него hahaha hahaha

# 219

И да ви кажа как ме изненадаха днес от НОИ: влизам профилактично с ПИК в страницата и какво да видя, днес са ми платили и за юни. Такова нещо не е било. Като имате предвид че предната седмица ми изплатиха майчинските за май..... а две седмици преди това за март и април. ГОЛЯМ ОРЪЖАЙ тия дни  newsm44.

И при мен така  smile3521 голям кеф  newsm68

И при мен,и при мен  Peace
Гери,ние сме на тройка беберон от както станахме на 3 месеца  Wink

Десика,никъде не го намирам тук Микросъна  Sad

Страхотни снимки - онази с двете зъбчета,направо ме изпълни,и снимкита на Гал на плажа,на кукличката на КамиАйде връщам се да дочитам!!!!!

Връщам се да дочитам  Simple Smile

# 220
  • Стара Загора

И да ви кажа как ме изненадаха днес от НОИ: влизам профилактично с ПИК в страницата и какво да видя, днес са ми платили и за юни. Такова нещо не е било. Като имате предвид че предната седмица ми изплатиха майчинските за май..... а две седмици преди това за март и април. ГОЛЯМ ОРЪЖАЙ тия дни  newsm44.

И при мен така  smile3521 голям кеф  newsm68
И при мен така  newsm44 newsm68 newsm44

# 221
  • Варна
Явно нещо са се стреснали hahaha
да не е нещо предизборно?  newsm78 Дано не се спекат после пак......

# 222
  • София
Леле хора и аз ще отида да видя на банкомата дано имам превод,така ми трябва пари точно преди морето,а и мъжа е пред заплата,а не знам дали ви се оплаках,че платихме ток 470лв.

Миа66
аз за първи път отивам в Слънчев бряг и идея си нямам къде отивам всъщност  Simple Smile

Да се похваля,че днес правих пюре на Ники от варени картоф,тиквичка и морков и го хапна за нула време. А следобед опитах с каша,но за пореден път я отказа,но мама е хитра  Twisted Evil смесих я с пюре от ябълка и банан и детето яде с апетит,така хем вълкът сит,хем агнето цяло.Вече си заместваме спокойно 2 хранения,много съм доволна,мисля след морето да му правя вече и попарка и да започна по малко жълтък,така ще изместим още едно папкане.Някой знае ли точно как се прави попарката,аз знам,че се обезсолява сирене и се прави със сухар,но друго не знам.

# 223
Хетера, точно преди малко говорих с майка ми за това как ме е захранвала. Та тя ми каза, че попара е правила точно то обезсолено сирене и сухар. Заливала го е с чай или водичка, ама знам ли какви са съвременните методи за правене на попара  newsm78 Joy

Очаквам да пишеш как е било в Слънчев бряг като се върнете. Нали с бебчо ще ходите?
Весело изкарване!

# 224
  • София
Оо, Веси, аз съм ходила на Слънчев бряг, ама само на ресторант и на разходка, за това утре мога да ти разкажа, ама за хотелите нямам и идея, иначе много напредвате с хапването, скоро ще те питам за съвети, аз май казах де, но мисля да започна около 01.08 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт