Отговори
# 225

Десика,никъде не го намирам тук Микросъна  Sad

Тук в първата аптека, в която попитах ми казаха, че има и аз съответно го взех.
Странно, че не можеш да го намериш, Бургас е доста голям град.

НОИ май всички са ощастливили Simple Smile

Момичета и ние утре заминаваме за Банско за уикенда. Дано само временцето е хубаво, че не ми се седи затворена , а искам да разходим малко и бебчо.

Весе бравос за заместването.
Йоан мисля да го пробвам с пюре от картоф следващата седмица. Днес му взех едно пюренце на ХИП с тиква, че това е следващия плод/зеленчук,  newsm78 който мисля да му въведа.

Инче и аз си задавах днес същите въпроси като теб. А не си спомням алерголожката какво каза. Само си спомням , че един месец трябва да сме на изцяло зеленчукови пюрета, а след това да въведа и месните. Като един ден давам само зеленчуково на другия зеленчук с месо. За плодово и дума не обели тая жена, педката също.

Гал страхотна снимка. Трябва да я покажа на милото, че той все още не може да възприеме как ще идем с малчо на море. много било опасно слънцето и т.н. То не че е лъжа, но не може това дете да живее в стерилан среда.
И той като на Мартеничка мъжът и понякога изпада в крайности, за да бъде сигурен, че прави най-доброто за детето.

# 226
Мале, направо ви завидях за попълненията от НОИ, аз ще трябва да чакам чак края на месеца за парички, ама поне ще ми преведат за 3  мес newsm44 smile3508 Добре, че е мъжът ми, че иначе гладна ще си ходя(не че ще е лошо да позаслабна newsm78)
Йоли, къде се криеш?

# 227
Майчета,

Здравейте! Аз само на бързо.
Искам да се извиня публично на Дая (Дарина). Все още не съм ти изпратила нищо. Преинсталираха ни компа и ни спря и интернета и нямах от къде да ти взема данните. По същата тъпа причина не се обадих и на Фокси и на комшийките от Кючука. Признавам си, за бой съм. Сега съм в Монтана. Все още не знам какво ще правим и накъде ще захващаме. По-късно ще пиша отново и ще оставя координати за връзка.

Дая, много съжалявам  bouquet. Нося си ги с мен и ще ти ги пратя, моля те, за 3ти последен път, прати ми адреса си и телефони на лични и на мейла (има го в личните данни).

Целувам ми всички и ви гушкам. Като имам време ще прочета всички пропуснати темички.

Петяяя, в Монтана съм, но нямам никаква представа до кога Simple Smile
Лек ден от мен.

# 228
... ама знам ли какви са съвременните методи за правене на попара  newsm78 Joy

Съвременната попара е корнфлейкс. Калина попара не яде, ама за корнфлейкс умира. Пък то си е жива млечна попара.
Ако не готвех, щях да отскоча и аз до банкомата. Laughing

# 229
  • София
Здравейтеее Simple Smile

Аз днес съм толкова поспалива.... а малката мрънка ЦЯЛ ден!!! мазах с Калгел, давах ледена залъгалка... дори Панадола го отворих специално за случая... накрая малката от изтощение заспа....
А най-странното е че като я гушнем да я разхождаме прави и не плаче  newsm78

Иве
, дано с еднократна процедура се оправи Стаси  Praynig

Дарима, Белослава не ме е хапала от зъбите, но пък Ника може друг характер да има Wink

Ееее, ГАЛ, като не сме питали не е като да не сме те мислили  Hug ЛИпсват ни твоите златни съвети. Хайде сега отпочинала, включвай се по-активно Simple Smile

Хехе и на мен ми дойде смс за паричките.... направо щях да падна - а дано все така редовно да е  Peace

Еми, ама ние още час не сме записали... някой ден другата седмица ще е - ще звънна Simple Smile

Хайде да бягам да си изпращам мъжа на работа
ХУбава и спокойна вечер на всички мами, бебоци, каки, батковци и татковци Simple Smile

# 230
  • София
И аз имам пари,точно преди морето  Mr. Green НОИ са ни превели на всички парите едновременно,защото вече всички сме по новия параграф,сега се очаква да са все така редовни от тук нататък ДАНО!  Simple Smile

Иве
, ще давам аз съвети за захранването,много съм добра  Laughing Да си призная захранвам си по мой си начин и дано всичко си е наред с малчо,всмисъл тя доки каза да замествам вече 2 хранения,но не ми е казвала кое кога да въвеждам и как,аз си бъркам и си му давам кога каквото преценя.
Вярно,че заместихме 2 хранения,но това още е нищо като се има предвид,че редовно си яде на 2 часа човека,направо ми беше втръснало до гуша това кърмене и сега цели две по-малко са като глътка свеж въздух.Някой може да се възмути,но не намирам,че кърменето е удоволствие,в началото беше супер усещане да се сливам с бебо,но сега вече ме уморява,а и той си обича много новите манджи и не се чувствам виновна,че не е само на кърма вече.

Деси, давай смело с манджите на Йоан и стискам палци да му харесва и да се справяте и вие добре.

Жълтият Ламтурник ама бебетата не могат да ядат корнфлейкс,значи с попара сутрин като решим да заместваме трето ядене???

Галя
, съвсем искрено точно днес си мислех за теб и се чудех къде си!А иначе сте супер със сладурите на плажа!!!

carbo дано се оправи бебка,ей много гадно с тези зъби  Sad

# 231
Дарима, за растежа на зъбките - при нас "симптомите" бяха - яко лигавене и дъвчене на езика. Друго не съм забелязала. Може би на моменти беше леко раздразнена, но не съм сигурна, че е точно от това. Нямаше и подути венци. Просто един ден реших, ей така, да погледна и видях, че се белее нещо. Даже мъж ми ме убеждаваше, че не е зъб. След два дни вече се белееше още едно и след още два се показаха - видимо (щото аз не харесвам да й бърникам из устата). Хапала ме е само 2-3 пъти и то след като вече избиха, и то както Яна обясняваше, в края на кърменето, май по-скоро за игра.
Дано при всички мине така леко. И вие, и бебчовците ви го заслужавате.

И Иве, нашия ухажор Стаси да се оправя по-скоро, че да става на Laughing спокойствие свалката!

Ама каква е тази кореспонденция с НОИ, какви са тези смс-и, и защо на мен никой не ми пише  Laughing То май по-важното е, че пускат парички, не са ме пропуснали и мен.  Grinning

Момичетаааа, златни стеее!
 Grinning

# 232
 smile3521значи сме с характер!Днес снежинката беше много кисела и като решавах да й дам да посуче,да се успокои или да поспи и хап и ме захапваше,ама така с яд newsm62аз си мислех,че може зъбче да никне,но не се знае още,може пък и да е от сокчето,ащото много пръцкахме днес smile3506
Честито за паричките-да си ги изхарчите със здраве!
Йоли,ти си в Монтана,ха не знаех,а аз съм от Чипровци по принцип-много е близо Simple Smile
Едвам едвам се приспахме ,а аз сега се чудя къде точно да спя...заради гадинките,няма да легна повече на дивана в хола/там стана работата/Утре пак ще търся някакви отрови да ръця по ъглите,че с бебка не става се пръска.
smile3507Хайде лека вечер и спокойна нощ ви желая!

# 233
naiema аз мога да ти взема кремче и да ти го пратя. Само ми пусно на лични адрес и имена и в понеделник ще пътува към теб.
Сори, че не се сетих по-рано да ти предложа.

Йоли
  Hug

# 234
Мами, от НОИ и мен ме зарадваха предизборно, точно 5-6 дни след като ми преведоха парите от последния болничен за 2 месеца накуп. И сега съм богатааааа. Ура! Laughing
Дарима, при мен има същия проблем с хапането като твоя, но не е в края на храненето, а по-скоро още като захапе в началото и си хапе докато се нахрани.лигавим се, дъвчем си ръцете, но индикации за зъби няма никакви.
Ние в събота заминаваме за уикенда на Цигов чарк с приятели. Досега не сме ходили  с беба на хотел(ходенето до Варна при нашите и вилата на другата баба не се броят, все пак са домове).
Аз тази сутрин се бях замислила, че Гал78 беше писала нещо за захранването и в този ред на мисли се сетих, че не се е мяркала.
Найема, в София има по доста аптеки Микросън бейби, искаш ли  да изпратя оттук?
Десика, супер, че веднага сте намерили резервен вариант за почивка в Банско, гадно е заради голяма група първо да ти приемат резервацията, а после да я анулират. Добре е все пак, че са се обадили.

# 235
  • София
Здравейте и от мен, много минорно ще е моето включване тази вечер...

Първо да ви кажа за невролога, човекът умря да се смее на моите глупости и каза, че повече родители насочва за преглед на 4-ти километър, отколкото децата им... Т.е. нищо му няма на Йойо, а майка му е възсмахната.

Но затова пък Румен днес с гръм и трясък си излезе от вкъщи след поредния скандал (за това кой ще стопли манджата) и каза да му звъня само, ако се случи нещо с Йойо. Дано да иде в майка си, а да не кръстосва улиците, щото и на това е способен... На излизане каза да не забравя да напиша във форума какво е станало... Cry Rolling Eyes ooooh!

Коте, за захранването - вкарваш по един зеленчук на седмица. Първо картоф една седмица, после тиква+картоф (или само тиква) втората седмица, после морков третата седмица (може морков+тиква+картоф Sick баси буламача... hahaha) и така. Мисля, че първия месец само обедното хранене се замества - по 160 мл.

Гери, монитора отдавна го махнах, даже съм го пуснала в Продавалника. Money

Много ми е тъпо. Confused

# 236
Радвам се , че НОИ е ощастливил повечето от вас . Аз обаче доста трябва да почакам , защото не ми внасят осигуровки  smile3516 Шефа каза , че като забогатее тогава ще внася , сега нямал излишни пари и скоро не се очертавало да има  newsm61  Голяма е гад  #2gunfire

# 237
Geri аз монитора още го държа и смятам да го включвам до 6-я месец. Значи още един месец. После ще  ползвам само бебефона, защото спалнята ни е доста далеч от всекдневната и е абсурд да чуем Йоан от там. Живи и здрави догодина като го сложим в неговата си стая пак си мисля, че ще ми трябва.

Доре не се кахъри. Всяко чудо за три дни. Явно вашата връзка е стигнала на такъв етап, че ви трябва малко почивка. Ще видиш, че после нещата ще бъдат къде , къде по-добре. А и не мисля, че Румен ще издържи дълго без да ви види. Знам, че много го обичаш, но понякога това, че прекалено много показваме колко сме зависими от половинките си и колко ни огорчават с поведението си им дава сила да се правят на още по-големи непукисти.

Радвам се, че на Йойо нищо му няма, а скоро ще престанеш и ти да се притесняваш толкова. Нормално е, майка не се става лесно.  Hug

# 238
Честито на печелившите дет се вика. Да си харчите със здраве и разумно разбира се Simple Smile За мен обаче пари нема  Cry Впрочем за кой месец ви платиха днес на половината отбор? Аз вчера звънях в НОИ, уж нямало проблем касаело се за обикновено забавяне. Да ама при обикновено забавяне в ЕОН или ВиК идват, дръпват шалтера и хич не ги ебе. Аааа вече няма за "служа" при Масларова искам си моя шеф  Naughty (и без друго вчера ме срещна на пътя и каза че ме чака да се върна Blush)

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 23:07 от k.penkova

# 239
На мен за май и юни. Направо действат със скоростта на светлината.
Доре, абе я кажи ти откога живееш с Румен, че още му се връзваш? Ще се карате, ще се сърдите, пък накрая ще ви мине. Не се разстройвай заради всяка кавга, ще имате още доста такива(да не дава Господ) и трябва да си пазиш силиците за Йойо. Стига се шашка за щяло и нещяло , ами се стегни , не се сдухвай заради мъжа си и детето си, ако трябва го метни на свекърва си за час-два -три и си почини малко от всички. Отиди на масаж, ако трябва се изцеди за няколко хранения и пий някое друго мохито...Ще видиш, че животът ще стане по-хубав.
Аз днес отидох на коломаска, обядвах с приятелка, купих си две книги, оправих си един зъб и животът ми изглежда хубав. Така че дай си почивка и се поглези и ти.

Общи условия

Активация на акаунт