Отговори
# 150
Привет и от нас!
Зитка и месечинковците днес да са ни живи и здрави!
Мимето да вземе акъла на Башалхимика, подготвила се е виждам Grinning Grinning Grinning
Котето да не я боли вече и бързо да си намерят клиент за апартамента, а Ива _Ейндъл и Дорето да не се шашкат за глупости.
Аз също съм за Здравец-а, ама щом е толкова добър хотел, предлагам бързо-бързо да избираме две вероятни дати  и да проверим как стоят нещата с резервациите и капарирането, че да не пропуснем момента. Иначе си мисля, че е на доста удобно място.
Толо, мечтая си за деня, в който и мойто дете ще започне да говори и да произвежда бисери.
Ние с Яна току що се връщаме от контролно теглене - за 13 дни е качила само 180 грама при цялото тъпкане, с нощно хранене и ядеме 8-9 пъти на денонощие.  Shocked
Педи ме посъветва да започваме захранването и аз вече започвам да се чудя и може и да започна, като гледам накъде вървят нещата. Иначе детето си е жизнено, весело, не реве за храна и не изглежда гладна. Просто вече съм в чудо.

# 151
Ние също сме от ревливите бебчовци тези дни.Вчера направо беше ад.Бяхме на ортопед и откара 4 часа в ръцете ми.Много ме наплашиха и трябваше да правим и снимка.Макар,че бяхме ходили и два пъти на ехограф,на който уж нищо притеснително не се виждаше,но имах направление от педиатърката и реших да го използвам,че на прегледа на ехорграфа много рева и мърда и докторът почти нищо не видя,но ни каза да отидем като стане на 6 месеца пак и аз се притесних да не му има нещо.Едното му краче не може да се разтвори до края като му се правят като на жабче и той все мрънкаше като го правих и аз спрях.Не иска и по корем да стои много и явно оттам идва проблемът.Сега сме две седмици на много упражнения и бани на слънце/не знам къде е връзкаат със слънцето newsm78/Дори препоръча и ходене на море,но засега няма как и ако не се подобри май ще трябва да носи ортопедични гащички.Много се бях наплашила докато излезне снимката.Имаше съмнение за някаква луксация,но дано всичко е наред и при следващия преглед да няма нищо.
Мами купете си списание "Моето бебе и аз".Вътре има подарък на много хубава книжка за храненето на бебето.Доста е,иначе щях да я сканирам и да ви я пратя,но пък ако ми остане време може и да го направя ако искате.Има дори и примерна схема за хранене на бебета по месеци и кога да заместим хранене и т.н

# 152
sreburna невероятни снимки. Браво на твоята приятелка, а малчо е много сладък на тях.

О, Миме забравих и аз да те поздравя за доброто попадения и белият цвят. Много си саблазнителна, да видим сега Баш ..... дали ще се чумери още.

Петя започни захранването, защо се колебаеш. Виж повечето момичета са започнали и бебчовците се чувстват прекрасно.

konikonkoni
мерси за информацията за книжката. Аз го имам последния брой, но не знам защо не ми редложиха книжка с него?
Това ме подсеща, че си бях взимала на 9 месеца последния брой и още седи непрочетен. Ей сега ще го разгърна поне да видя има ли нещо интересно.

# 153
^desika^ вие кога пътувате,знаеш ли дата?мястото е много удобно на нас Софианки на Старозагорки и горе долу на Бургазлиики ама да кажат Търновки и Варненки .айде дайте предложения за дати на мен ми е все едно кога. Peace
Тя и Яна е малко далече ама каза май че за нея няма проблем разстоянието,ако не се лъжа.
konikonkoni  стискаме палци  всичко да е наред Hug

# 154
Иве, трябвало е да си тръгнеш, ти нали така се беше заканила, че ще направиш, ако не ти вдъхне доверие. И аз като Толо си помислих, че тая нарочно се прави на по-компетентна от колегата си. Кой знае какви планове си прави да се сдобие с още пациенти, овцата и с овца, без извинение! И какъв сифилис я гони тая?!  smile3527 Ти що не и каза " Не от сифилиса, явно от спина ще да са тия болести"  Wink , да я видиш как щеше да се втрещи и ако се реши да слага ваксина щеше да нахлузи 5 чифта ръкавици. Няма да се шашкаш друг път така.  Има прекрасни лекари и педиатри и специалисти, ама има и такива дето ги бива единствено да си дават вид на големи умници, а са гола вода. А пък тази явно и като човек не я бива.

Бетунга, стискаме палци на Баткото да се представи отлично и му желаем много късмет!  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover

А за хотелът "Здравец" щом всички го харесвате аз съм също ЗА.
Алхимичката, неустоима си!  Party
sreburna, страхотни са снимките наистина, особенно първата е като за списание! Много ти е сладко детенцето, да е живо и здраво!

# 155
  • София
Честит July Morning

Има ли мами отново хванати навън от пороя? Simple Smile
Тук гърми и трещи, а Белослава кърти и не й дреме  newsm78
Аз докато напиша и то спря дъжда, ама няма да редактирам Wink

Аз пък миналия път нищо не ви писах за нас, затова сега ще започна така Simple Smile
Зъбчето е прорязало - драска ми пръстите вече, но май и следващото е на път... КОлкото и да се оплаквам май не я мъчат чак толкова... Спинка си спокойно, яде си нормално...
АКОТО Й СЕ ОПРАВИ /още има слуз малко, ама бял кахър ни е Simple Smile/ На мен обаче кърмата пак ми се увеличи... Явно гърдите ми не схващат, когато трявба да намалят производството, но и от половин сукване разбират, когато трявба да се увеличи. Сега пак витамини ще пия
Другаа седмица ще я водим на контрола при гастрото и искам и на ортопед пак да отидем, че
напоследък който и да я гушне и все я слага седнала  ooooh! и уж все е за малко, ама то си се натрупва  Tired
Еми да ти звънна ли да се разберем за едно 5минутна срещичка /че в Детското здраве ще ходим/
Сега да се самопохваля - толкова вкусна морковена крем супа направих, че ми идва цялата да си я изям сама Simple Smile А не е сложна - запържвате за 1-2минути в 5 капки зехтин малко лук, малко чесън, после добавяте, 5 картофа, 15 моркова /аз много обичам, затова толкова много/, 3 бульона и вряла вода... и това е. Варите, пасирате и като стане готова слагате малко зехтин.
Поднася се с нарязан зелен лук и копър   chef

Иве, столчето е специален подарък за нас, ама то няма и как иначе... Племениците ми са с 10 и 13 години по-големи  ooooh!
А ние още не сме го пробвали, ще изчакам да стане на 6месеца поне малката и чак тогава  Peace
Браво за килограмите, ти си шампион. Ще стискам палци да махнеш и останалите!!! Hug
А относно педката - няма да й коментирам изказванията, защото все пак не съм лекар, но това дето "мама и тате еди си какво са ти направили" направо ме побърква. Нашия док слава Богу не ги дрънка такива, ама майка ми и свеки ежедневно поне по веднъж "Тая мама пак те тормози" Не знам кога, ама някой ден ще ми кипне и ще видят те тормоз... ама върху тях  #Cussing out
А за повръщането - задължително настрани!!!! И винаги в готовност!!!

Ние пък сме си с Авент-ските шишета. Не сме купували нито едно шише и нито един биберон Wink Всичките са подарък от лекциите на 9 месеца. И залъгалки нямаше да купувам, ама на милото техните голям мерак Simple Smile
СМених веднъж бибероните на шишетата и 2 шишета ги приватизирах, че няма в какво да стоплим чаша мляко за нас, та използваме на беба и шишета и уреда за затопляне  Blush

Доре, то сигурно и друг се е обадил, ама и ние сме високи... /по-точно само беба, аз хич не съм Simple Smile/ Та пряди 15 дни тя беше 69см  bowuu
А за паричките - и аз съм на мнението на мъжа ти  Money Трябва ред да има Simple Smile
Ще стискам палци за прегледа!!!

мама, аз линка го видях, че си и харесах неща, ама смея ли да поръчам, че с тоя ларедут свитки ми излязоха Sad
Ако ми преведат майчинството преди крайния срок ще се включа обаче Wink
А като стана дума - на мен всичко ми е платено до последно. Сега чакам до края на седмицата да платят заплатите в офиса и да видим кога ще преведат от НОИ на мен мангизите /а тая дума с какъв произход е?  Joy /

Зитка, и ти ли си сред рожениците тази седмица?   bouquet  bouquet  bouquet Да си много щастлива ти пожелавам и да отгледаш едно много здраво и също толкова щастливо детенце

Миме, пожелавам ти весело прекарване на моренцето  Peace

Коте, има ли развитие? Как си?

КамиJoy аз тия фафли не съм ги виждала, така че за срещата да донесеш няколко да тестваме Wink

Рися, дай снимки дееее.. или то май по-добре филмче направо Simple Smile

толоnewsm20 за Боянчо.. Аз тъкмо щях да яму отнема първенството по бисери, ама докато МамаЗ не напише още нещо той си остава No 1 Wink

сребърна, снимките са УНИКАЛНИ!!!! и аз имам познати фотографи. Докато се намоткам да се снимам еротично-бременна аз всех че родих, но малката задължително трябва да я снимаме по-професионално Simple Smile

А щом Теди го хвали и аз съм ЗА "Здравец"-а Simple Smile

# 156
  • sofia
Благодаря за хубавите думи,ама не е само от модела,и фотографа и апарата и фотошопа за цветовете са основни.Инче много ни беше трудно с него точно вчера,той по принцип е много усмихнат,но,вчера се правихме на маймуни с нея за да докараме нещо усмихнато ,а не ръцете до лактите в устата.За съжаление идването и с нас на срещата е невъзможно ,има си един маймун на 2г. и един на месец и малко та ще бъде сложно.Фокси  Hugза фейса ,а Гошето и Наско са просто прелест.Абе жени от къде ги вадите тези тела бре,ум да му зайде на човек.

Леле ако знаете в Нови Искур каква е буря направо ужас даже ток нямахме.

# 157
  • София
Тъкмо прочета всичко и малкия се събуди и така до сега.
На хижа Здравец съм била на тийм билдинг 2007г.  http://picasaweb.google.bg/dani.veselinova/TeamBuildingGermanos2007Zdravec02#
Беше много хубаво и храната си я биваше.Доколкото си спомням имаше и басейн и два ресторанта.Стаите са доста прилични.И аз съм за Здравец.

Оф толкова неще исках да пиша, но вече забравих.Карбо затова ме кефиш.Явно си водиш записки.  Peace
Коте още малко и ще отмине.

Честит рожден ден Зитка!
Честити месечинки на Гошето и Наско и на Вальо и Криси!

Сребърна снимките наистина са великолепни.А бе личи си когато са професионални.

Като се сетя още нещо ще допиша.

# 158

Диде какво става що така все накратко тея дни?нещо да нямаш ядове? Hug

Хе-хе, Мими, никакви ядове нямам! Ама, имах да чета 2 теми назад, а пък много държа всичко да изчитам! А от 4-5 дни малката е такъв звяр, сигурно ще и избие някой зъб и по цял ден реве (даже и на ръце), а пък вечер с мъжо сме се отдали на  luvbed , че след операцията нъцки  Cry ! А тя незнам кога ще е! Трябва да ходя пак при гинеколожката, за да ми направи допълнителни изследвания и лечение, за да е чисто влагалището и ще ми дава зор да ме оправя, аз пък изчаквам, защото събирам кърма!

Мими, приятно и весело изкарване на морето! И много любов с Баш Алхимика!  Wink

Инче,  spoko

Някой питаше, ама не помня- още не съм захранила!

Айде, имам още малко да чета!

Лека и мека нощ от мен! Целувки на малките сладури!   bouquet

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 21:20 от dideroncho

# 159
Бясна съм smile3511 Какъв беше този доктор - чудо !!!
Ншщо и нямало на носа, защото се усмихвала #Crazy
Освен това ако не знаете нос на бебе се чисти с руска прахосмукачка, като накрая пригодиш ръчно изработен накрайник от гумена тръбичка #Crazy #Crazy #Crazy направо щях да припадна. Абе алхимиче, теб вас кой ви преглежда в "Детско здраве"? Само аз ли попадам на откачалки. Резултат-нищо не ни изписа, освен да отидем при негова колежка утре за преглед общо състояние - ДА БЕ ДА...
Накрая ще си купя тези Виброцил на своя глава- толкова много сополи има,че не мога да ги разбера тези доктори...не си измислям..днес вече и езикът и е обложен и всяка вечер си вдигаме температура, ама явно не мога да попадня на "моя" лекар.
Сферичке, как мина при вас? Аз невролога го видях, но и той не ми вдъхна на пръв поглед особено доверие.

# 160
  • Пловдив
dorabella ,а ако с таз прахосмукачица изсмуча и мозъка на моята госпожица  Joy

за този лекар нямам думи-да си връща дипломата

# 161
Марина,още ли има температура това дете?Сега,в крайна сметка,какви лекарства взима? А този доктор пиян ли беше,що ли... newsm78 Даде ли стерилна урина на Раличка? А кръв взеха ли й?

# 162
Елфи, той даже я пусна и й дърпа сополите.
Толо, днес само сутринта имаше 37,4, сега няма. Никои не си е отварял устата за кръв и урина.
А нови лекарства ни са и изписвали освен Фенистил и Калциев глюконат.
Утре ще звънна до Токуда-там бързо ли става записването?
А доктора не изглеждаше пиян, и както сам си каза е шеф на детското отделение в ИСУЛ newsm78

# 163
  • София
Боже, Маринче, не е истина това, доста се посмях за сметка на малката Раличка, ама всъщност хич не си е за смях, как така в 21ви век с прахосмкачка ще се смучат сополите на детето, че и с ръчно изработен накрайник, ми да де, то къде да си намериш "купешки", не ви ли посъветва и вкъщи да си направите такова приспособление, че и шеф на детско отделение, пази боже, дано Раличка се оправя скоро въпреки интересното лечение и не тревожи повече мама и тати, а тя е щастлива, доволна и папкаща Simple Smile

# 164
  • Sofia

Ншщо и нямало на носа, защото се усмихвала #Crazy
Освен това ако не знаете нос на бебе се чисти с руска прахосмукачка, като накрая пригодиш ръчно изработен накрайник от гумена тръбичка #Crazy #Crazy #Crazy

Леелеее! Маринче, не можеш да случиш на доктори, ужас! Sad Защо не пробваш да я заведеш в ИСУЛ? Нали уж там били най-добрите УНГ! Поне няма да я върнат без лекарство и лечение. Милото детенце! И милата ти! Много ти се събра  spoko
То има една джаджа за изсмукване на сополките с прахосмукачка, но нито е тръбичка, нито е руска.
Ето я: http://www.cenite.com/product_info/show_product.php?pid=69538591

Пети, започвай да я захранваш, щом педи ти е казала. А пък и 180 гр за 13 дни са си поне 360 за месец, което било нормално вече за тези месеци  Peace

Опс! Взимам си думите назад за ИСУЛ.... #Crazy

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 20:52 от cutesmallcat

Общи условия

Активация на акаунт