Зитка и месечинковците днес да са ни живи и здрави!
Мимето да вземе акъла на Башалхимика, подготвила се е виждам

Котето да не я боли вече и бързо да си намерят клиент за апартамента, а Ива _Ейндъл и Дорето да не се шашкат за глупости.
Аз също съм за Здравец-а, ама щом е толкова добър хотел, предлагам бързо-бързо да избираме две вероятни дати и да проверим как стоят нещата с резервациите и капарирането, че да не пропуснем момента. Иначе си мисля, че е на доста удобно място.
Толо, мечтая си за деня, в който и мойто дете ще започне да говори и да произвежда бисери.
Ние с Яна току що се връщаме от контролно теглене - за 13 дни е качила само 180 грама при цялото тъпкане, с нощно хранене и ядеме 8-9 пъти на денонощие.
Педи ме посъветва да започваме захранването и аз вече започвам да се чудя и може и да започна, като гледам накъде вървят нещата. Иначе детето си е жизнено, весело, не реве за храна и не изглежда гладна. Просто вече съм в чудо.
/Дори препоръча и ходене на море,но засега няма как и ако не се подобри май ще трябва да носи ортопедични гащички.Много се бях наплашила докато излезне снимката.Имаше съмнение за някаква луксация,но дано всичко е наред и при следващия преглед да няма нищо.
Ти що не и каза " Не от сифилиса, явно от спина ще да са тия болести"
, да я видиш как щеше да се втрещи и ако се реши да слага ваксина щеше да нахлузи 5 чифта ръкавици. Няма да се шашкаш друг път така. Има прекрасни лекари и педиатри и специалисти, ама има и такива дето ги бива единствено да си дават вид на големи умници, а са гола вода. А пък тази явно и като човек не я бива.

и уж все е за малко, ама то си се натрупва 

Трябва ред да има 
/
за Боянчо.. Аз тъкмо щях да яму отнема първенството по бисери, ама докато МамаЗ не напише още нещо той си остава No 1
, че след операцията нъцки
! А тя незнам кога ще е! Трябва да ходя пак при гинеколожката, за да ми направи допълнителни изследвания и лечение, за да е чисто влагалището и ще ми дава зор да ме оправя, аз пък изчаквам, защото събирам кърма!
Какъв беше този доктор - чудо !!!